Jäsenhuone|TyöhuoneESIINTYVÄ RYHMÄ

Syyskausi-infoa. Tervetuloa ilmoittautumaan/maksamaan (myös pankkikorttimaksut). Huom. Äijäjumppaan tai Hiekkaharjun/Simonkallion/Ilolan/Kuusikon koulujen aikuisliikuntaan ei enää ilmoittauduta jumpan nimellä vaan valitsemalla sopiva korttityyppi.

9.8.2017

Tervetuloa ilmoittautumaan syksyn jumppiin Viertolan toimistolle. Katso aukioloajat ajankohtaista-palstalta/yhteystiedoista.
 
Olemme saaneet toimistolle myös maksupäätteen, eli pankkikorttimaksujen ja Virike- sekä Smartum-maksujen vastaanottaminen on nyt mahdollista myös toimistolla. Toki voit vanhaan tuttuun tapaan maksaa maksut Smartumin verkkopalvelussa omilla tunnuksillasi. Myös Sporttipassilla maksetaan omilla tunnuksilla. Eazybreak-mobiilimaksut tulee hoitaa toimistolla käydessä eli toimiston aukioloaikoina. (huom. päiväkoodin voimassaolo).
 
Edelleen myös ilmoittautumisen voit halutessasi (ja etenkin jos haluat välttää jonottamista) hoitaa netin kautta ja ilmoittautumisen ja maksujen kanssa voi odottaa kokeilukerran jälkeen (avoimien ovien viikko).
 
Jumpat alkavat aikuisilla viikolla 36 ja lasten ja nuorten tunnit viikoilla 35-36 riippuen jumppapaikasta (nettisivuillamme tarkemmin toimintakaudet ja poikkeusajat). Viikolla 36 on aikuisten jumppiin avoimet ovet Hiekkaharjun, Ilolan, Kuusikon ja Simonkallion koululla sekä TINAgymillä eli valitse silloin kokeiluun mielin määrin jumppia, jotta oikea korttityyppi selviää. Erilliskursseille tulee ilmoittautua ennakkoon niinkuin lasten- ja nuorten tunneillekin. Luethan huolella omaa ilmoittautumistasi koskevat ilmoittautumisohjeet. Mikäli kysymyksiä ilmenee voit laittaa sähköpostia tai soittaa toimistolle (jätä tarvittaessa soittopyyntö, jos toimisto ei auki tai emme pysty vastaamaan).
 
Kesäjumpat pyörivät vielä 31.8. asti TINAgymillä. Lämmintä elokuuta kaikille!