Jäsenhuone|TyöhuoneESIINTYVÄ RYHMÄ

Päivitys 22.1.VIP-kortit ja TINAgymin 2xvko-kortit ovat noudettavissa toimistolta toimiston aukioloaikana. Torstain 18.1. jälkeen ilmoittautunut, noudathan maksutodistuksen ennen tuntia. LUE LISÄÄ:

15.1.2018

Kevätkauden jumppiin osallistuakseen tarvitsee olla mukana joko maksutodistus tai jumppakortti.

Torstaihin 18.1. mennessä ilmoittautuneille on tehty kortit: Tunnille pääset, jos olet noutanut toimistolta maksutodistuksen, mutta noudathan silti korttisi henkilökohtaisesti mahdollisimman pian toimistolta toimiston aukioloaikana ohjaajalle näytettäväksi (ota henkilöllisyystodistus mukaan). Huom. Jos viitemaksusta on alle 2-3 arkipäivää maksu ei vielä näy järjestelmässä, joten ota kuitti mukaan!!! Kuitissa tulee näkyä myös laskusi viitenumero.

18.1. jälkeen ilmoittautunut: Haethan maksutodistuksen toimistolta, niin pääset sitä näyttämällä jumppaan. Ota henkilötodistus + kuitti maksusta mukaan Huom. kuitissa tulee näkyä myös laskun viitenumero. Teemme korttisi mahdollisimman pian noudettavaksi.

10x korttiin tai 15 x korttiin ilmoittautunut: Kortti tulee olla mukana tunnille tullessasi ja näyttää ohjaajalle heti tunnin alussa. Noudettavissa maksun jälkeen /maksua vastaan toimistolta.

Mikäli et ole vielä maksanut laskujasi, voit maksaa ne myös toimistolla ja saat kortin/maksutodistuksen samantien mukaasi. Maksutavat toimistolla: Smartumit, Virikesetelit, Smartumin ja Eazybreakin mobiilimaksut, käteinen ja pankkikortti. Huom. Mikäli maksat Smartumin saldopalvelussa tai e-passilla (Sporttipassi) tee maksu omilla tunnuksillasi kirjautumalla liikuntaetusi verkkopalveluun. Liikuntaedut eivät käy jäsenmaksun maksamiseen.

Huom. Mikäli toimiston aukioloajat eivät sovi omaan viikko/päiväjärjestykseesi, otathan yhteyttä mahdollisimman pian toimistoon: tnv@kolumbus.fi

Hyvää kevätkautta!