Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Päivitys 14.3. VIP-kortit ja TINAgymin 2xvko-kortit tulee noutaa toimistolta toimiston aukioloaikana mahdollisimman pian ja 10x ja 15x kortit tulee noutaa ennen tunnille tuloa.LUE LISÄÄ:

15.1.2018

Kevätkauden jumppiin osallistuakseen tarvitsee olla mukana jumppakortti.

 2x ja VIP-korttiin ilmoittautuneille on tehty kortit: Muutama korttikevätkaudelle on vielä noutamatta ja näiden korttien omistajille on lähtenyt noudosta muistutus.

10x korttiin tai 15 x korttiin ilmoittautunut: Kortti tulee olla mukana tunnille tullessasi ja näyttää ohjaajalle heti tunnin alussa. Noudettavissa maksun jälkeen /maksua vastaan toimistolta.Huom. Jos viitemaksusta on alle 2-3 arkipäivää maksu ei vielä näy järjestelmässä, joten ota kuitti mukaan!!! Kuitissa tulee näkyä myös laskusi viitenumero.

Varaa henkilötodistus mukaan tullessasi noutamaan korttia.

Maksutavat toimistolla: Smartumit, Virikesetelit, Smartumin ja Eazybreakin mobiilimaksut, käteinen ja pankkikortti. Huom. Mikäli maksat Smartumin saldopalvelussa tai e-passilla (Sporttipassi) tee maksu omilla tunnuksillasi kirjautumalla liikuntaetusi verkkopalveluun. Liikuntaedut eivät käy jäsenmaksun maksamiseen.

Huom. Mikäli toimiston aukioloajat eivät sovi omaan viikko/päiväjärjestykseesi, otathan yhteyttä mahdollisimman pian toimistoon: tnv@kolumbus.fi

Hyvää kevätkauden jatkoa!