Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Jos ryhmään ei mahdu, toimi näin LUE LISÄÄ

13.8.2018

Osa lasten- ja nuorten ryhmistämme on jo täynnä varasijoja myöten tai hyvin pian täyttymässä. Mikäli varasijapaikkoja ei enää ole, ryhmään ei voi enää ilmoittautua järjestelmämme kautta. Tuntien kokeilukäytäntö koskee vain varsinaisia ilmoittautuneita eli valitettavasti emme voi ottaa varasijalla olevia tunneille ennenkuin paikkoja vapautuu.

Huom. Vapautuva paikka menee aina ilmoittautumisjärjestyksessä 1. varasijalla olevalle hyväksyttäväksi ja mikäli paikkaa ei oteta vastaan, sitä tarjotaan seuraavalle listalla olevalle. Tällä hetkellä osan ryhmistä (Cheerleading harraste ja kilparyhmä sekä Satutanssi) varasijatkin ovat jo täynnä, joten kannattaa ensisijaisesti ilmoittautua jollekin toiselle sopivalle tunnille.

Voit toki laittaa tietoa kiinnostuksesta tuntiin myös toimistolle, josta ollaan yhteydessä mikäli lisää paikkoja/uusia tunteja saadaan tarjottavaksi: tnv@kolumbus.fi

Ajankohtaisen tiedon kunkin ryhmän tilanteesta eli onko ryhmässä tilaa saat helpoimmin ja nopeimmin rekisteröitymällä palveluumme ja tarkistamalla asian sieltä. Rekisteröityminen ei vielä ole ilmoittautuminen eli ilmoittautuminen tehdään tilaamalla tuntiosallistuminen (ja samalla seuran jäsenyys) järjestelmän kautta. Jos haluat poistaa tietosi rekisteröitymisen jälkeen (eli jos ilmoittautumista ei tehdä), laita pyyntösi toimistolle edellämainittuun osoitteeseen rekisteröityessä käytetystä sähköpostista.

Kausi alkaa lasten- ja nuorten liikunnassa viikolla 35. Poikkeus Cheer kisaryhmä (vko 34). Mahdolliset muut poikkeukset ilmoitetaan nettisivuilla toimintakaudet-sivulla ja pikaisesti tiedotettavat myös etusivun ajankohtaista-osiossa.