Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Ajankohtaista

Tervetuloa syyskaudelle 2019! Ilmoittautuminen on alkanut ryhmiin ja osa ryhmistä on täynnä ja osaan mahtuu. Ajankohtaisen tiedon löydät ilmoittautumisjärjestelmään kirjautumalla.
Ilmoittautuminen toimistolle: tnv@kolumbus.fi (rekisteröidythän ensin ilmoittautumisjärjestelmään) Kurssille osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Kurssi pidetään Tinagym salilla.
Osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä, eivätkä hinnastomme alennukset koske Sporttia kaikille -kerhoja. Toiminta järjestetty yhteistyössä Tikkurilan Naisvoimistelijat ry:n, Sporttia kaikille ry:n sekä Vantaan kaupungin kanssa. Kerhojen ohjaajana Reetta. Ilmoittautuneille lähetetään lasku sähköpostiin. Ilmoittautuminen alkaen 13.8.
E-passin mobiilimaksu käy henkilökohtaisen jumppamaksusi maksamiseen. Voit kuitata mobiilimaksulla kausimaksulaskusi joko kokonaan tai osittain (erotuksen voit maksaa muilla maksutavoilla). Liikuntaedullasi et voi kuitenkaan maksaa seuran jäsenmaksulaskua ja mobiilimaksutapa on käytössä vain toimistolla, ei jumpissa kertamaksuna. Passi on voimassa 15 minuuttia ostohetkestä ja maksu kuitataan laskullesi, kun näytät puhelimeen tullutta kuittia toimistolla.
Jumppakalenteri ja elo-syyskuun toimiston aukioloajat julkaistaan nettisivuillamme mahdollisimman pian.
RSS ATOM