Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Kesäjumpat 2019

 

TINAgym-salilla jumpataan myös kesällä!

 

Kesäkuuheinäkuu ja elokuu . Mahdolliset muutokset aikataulussa ilmoitetaan ajankohtaista-palstalla (etusivu). Hyvää kesää!

 

Kesäjumppaan voi osallistua maksamalla 7€ kertamaksun ohjaajalle tunnille tullessa (huom.  käteisellä ja mielellään tasarahalla. Myös Virike-seteli ja Smartumin setelit käyvät maksuvälineenä ohjaajalle. Ei mobiili/pankkikorttimaksuja). Kesäjumppiin kertamaksulla osallistuvan ei tarvitse olla jäsenemme.

Jäsenille: Voit myös ostaa toimistolta toimiston aukioloaikoina 10 x kortin hintaan 65€/ 15 x kortin hintaan 95 €. Kortit ovat voimassa 6kk. Maksuvälineinä toimistolla käteinen/pankkikortti, Virikesetelit, Smartum-setelit (Smartum myös mobiilina ja verkkopalvelun kautta maksettuna) ynnä muut maksuohjeistuksemme mukaiset maksutavat. Tarkistathan toimiston aukioloajat.

Kesällä (kesä-elokuu) toimistolla on rajoitetut aukioloajat ja toimistohenkilön kesäloman aikana heinäkuussa toimisto on suljettu, joten kortti tai tarvittaessa useampi kannattaa hankkia ja noutaa hyvissä ajoin ennen juhannusta.

Voit maksaa kortin myös laskulla, mutta huomioithan että kortti tulee silti hakea toimistolta: Rekisteröidy ilmoittautumisjärjestelmäämme ja ilmoittaudu 10xkorttiin, jolloin saat laskun rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit ostaa tarvittaessa useamman kortin kerralla. Laskun maksettuasi voit käydä hakemassa kortin toimistolta maksutositetta vastaan.

 
 
 

 

Kesäkuun jumpat 2019

PDF-tiedostoKesäjumpat_kesäkuu 2019.pdf (617 kB)

Heinäkuun jumpat 2019

PDF-tiedostoKesäjumpat_heinäkuu_ 2019.pdf (175 kB)

Elokuun jumpat 2019 (päivitetty 31.7.)

PDF-tiedostoKesäjumpat_elokuu 2019.pdf (193 kB)