Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Virtuaalitunnit TINAgym

Virtuaalijumpat

Pääsääntöisesti peruutetun tunnin tilalle mikäli tunnille ei ole saatu sijaista. Varattavissa myös työyhteisölle tai yksityiskäyttöön.

Tunnit tanssisalissa. Katso tuntikuvaus alta.


 

TUNTIKUVAUKSET 

Lihaskunto, 30min (ohj. Marianna Suonpää): Koko kehon lihaskuntotunti, jossa tehdään alkulämmittely ja käydään sen jälkeen koko kroppa läpi. Tunti päättyy loppuverryttelyyn. Liikkeet tehdään oman kehonpainolla, joten se sopii sekä liikunnan aloittelijoille että kokeneemmillekin liikkujille. Intensiteetiltään keskikova tunti kehittää lihaskestävyyttä. Välineet: matto. 

Dynaaminen venyttely, 30min (ohj. Marianna Suonpää): Kehonhuoltotunnilla kehitetään koko kehon liikkuvuutta venyttelyiden ja liikkuvuusliikkeiden avulla. Tunti sisältää alkulämmittelyn ja liikkuvuusosion, jotka sopivat kaikille. Tunti on rauhallinen ja intensiteetiltään kevyt. Välineet: matto. 

*Kahvakuula, 30min (ohj. Marianna Suonpää): Koko kehon lihaskuntotunti, joka kehittää mm. lihasvoimaa ja tasapainoa. Tunnilla tehdään kuulalla alkulämmittely, kolme treeniosiota ja lyhyt loppuverryttely. Liikkeiden suorittamisessa oikeanlainen tekniikka on tärkeää, joten aloittelijana voit ottaa kevyemmän painon ja edetä, kun tekniikka on hallussa. Naisille sopiva kuulan paino on 4 kg:sta ylöspäin ja miehille 8 kg:sta ylöspäin. *Välineet: 2 x painava kuula (samankokoiset) ja 1 x pienempi kuula, matto. HUOM. Pärjäät tunnilla myös oman kuntosi huomioiden. esim yhdellä keskipainoisella kuulalla, jolla voit tehdä kaikki yhden kuulan liikkeet verryttelystä alkaen samalla kuulalla ja lainata salilta käsipainot kahden kuulan liikkeisiin.

Niska-selkä (ohj. Marianna Suonpää): Kevyt kehonhuoltoa ja lihaskuntoa yhdistävä tunti, joka keskittyy erityisesti selän ja niskan lihaskestävyyden parantamiseen. Tunti sopii erityisesti sinulle, jolla on niska-, hartia-, ja selkäkipuja. Kyseisten lihasten vahvistamisella monet kivut väistyvät. Tunnilla tehdään helppo alkulämmittely, jonka jälkeen tehdään lihaskuntoa ja venyttelyitä. Välineet: matto. 

Asahi, n. 1 h (ohj. Keijo Mikkonen): Kehon ja mielen huoltoa. Asahissa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Liikkeissä koko keho avataan systemaattisesti niskasta nilkkoihin. Liikkeet ovat pehmeitä ja ne tehdään hengityksen kannattelemana. Asahi on fysioterapian kaltainen liikuntamuoto, jossa on myös liikunnallisia elementtejä. Liikkeet on suunniteltu tarkoituksella yksinkertaisiksi, jotta jokainen voisi alkaa harjoittaa niitä heti. Välineet: matto. Huom. Ilman jalkineita.