Jäsenhuone|TyöhuoneESIINTYVÄ RYHMÄ

Virtuaalitunnit TINAgym

Virtuaalijumpat ma 9.10.2017 alkaen (voimassa toistaiseksi):

 Mahdolliset muutokset ilmoitetaan ajankohtaista-palstalla

Maksuton pääsy jäsenille, joilla voimassa oleva jumppakortti. Ota jumppakorttisi mukaan, kun tulet tunnille, Ilmoittaudu toimistolla ja anna meille palautetta/esitä toiveita. (palautelappuja toimistolta tai sähköinen palautelomake).

Huom. Hygieniasyistä ota tunneille oma jumppamatto mukaan tai pyyhe (min. 50cmx70cm), jonka voit levittää lainamaton päälle

Aikataulua saatetaan muokata tarvittaessa ja tunteja voi tulla lisääkin. Ilmoitamme aikataulumuutokset nettisivuillamme ja ilmoitustaululla.

 

Tunnit tanssisalissa. Katso tuntikuvaus alta.

HUOM VIRTUAALITUNTEJA EI PIDETÄ VIIKOLLA 9 (26.2.-4.3.2018)

Maanantaisin

klo 14.00 - 14.30 Niska-selkä

klo 14.35 - 15.05 Dynaaminen venyttely

klo 15.10 - 15.45 Kahvakuula

 

Tiistaisin

15.30 -16.00 Lihaskunto

16.05 - 16.35 Dynaaminen venyttely

16.40 - 17.10 Niskaselkä

 

Keskiviikkoisin

14.00 - 14.35 Kahvakuula

14.40 - 15.10 Niskaselkä

 

Torstaisin ( Huom. Ei torstaina 15.2.)

14.10 - 14.40 Dynaaminen venyttely

14.45 -15.15 Lihaskunto

15.20 - 15.55 Kahvakuula

 

TUNTIKUVAUKSET ja OHJEISTUS

Tarjoamme jäsenille toistaiseksi virtuaalitunnit täysin maksutta. Tervetuloa! Ei ennakkoilmoittautumista, mutta tullessasi ilmoittaudu toimistolla ja kirjaathan käyntisi virtuaalijumpparilistaan, joka löytyy salista. Annathan myös tuntipalautetta.

  

Virtuaalitunnit pidetään tanssisalissa. Tulethan ajoissa paikalle ennen jumppaa. Mikäli jostakin syystä joudut menemään saliin kesken jumpan, teethän sen mahdollisimman hiljaa. Virtuaalitunneilla liikkeet voi tehdä sukilla/paljain jaloin tai sisäliikuntakenkien kanssa.

Huom. Omat välineet mukaan (katso tuntikuvaukset).

Lihaskunto, 30min (ohj. Marianna Suonpää): Koko kehon lihaskuntotunti, jossa tehdään alkulämmittely ja käydään sen jälkeen koko kroppa läpi. Tunti päättyy loppuverryttelyyn. Liikkeet tehdään oman kehonpainolla, joten se sopii sekä liikunnan aloittelijoille että kokeneemmillekin liikkujille. Intensiteetiltään keskikova tunti kehittää lihaskestävyyttä. Välineet: matto. 

Dynaaminen venyttely, 30min (ohj. Marianna Suonpää): Kehonhuoltotunnilla kehitetään koko kehon liikkuvuutta venyttelyiden ja liikkuvuusliikkeiden avulla. Tunti sisältää alkulämmittelyn ja liikkuvuusosion, jotka sopivat kaikille. Tunti on rauhallinen ja intensiteetiltään kevyt. Välineet: matto. 

*Kahvakuula, 30min (ohj. Marianna Suonpää): Koko kehon lihaskuntotunti, joka kehittää mm. lihasvoimaa ja tasapainoa. Tunnilla tehdään kuulalla alkulämmittely, kolme treeniosiota ja lyhyt loppuverryttely. Liikkeiden suorittamisessa oikeanlainen tekniikka on tärkeää, joten aloittelijana voit ottaa kevyemmän painon ja edetä, kun tekniikka on hallussa. Naisille sopiva kuulan paino on 4 kg:sta ylöspäin ja miehille 8 kg:sta ylöspäin. *Välineet: 2 x painava kuula (samankokoiset) ja 1 x pienempi kuula, matto. HUOM. Pärjäät tunnilla myös oman kuntosi huomioiden. esim yhdellä keskipainoisella kuulalla, jolla voit tehdä kaikki yhden kuulan liikkeet verryttelystä alkaen samalla kuulalla ja lainata salilta käsipainot kahden kuulan liikkeisiin.

Niska-selkä (ohj. Marianna Suonpää): Kevyt kehonhuoltoa ja lihaskuntoa yhdistävä tunti, joka keskittyy erityisesti selän ja niskan lihaskestävyyden parantamiseen. Tunti sopii erityisesti sinulle, jolla on niska-, hartia-, ja selkäkipuja. Kyseisten lihasten vahvistamisella monet kivut väistyvät. Tunnilla tehdään helppo alkulämmittely, jonka jälkeen tehdään lihaskuntoa ja venyttelyitä. Välineet: matto. 

Asahi, n. 1 h (ohj. Keijo Mikkonen): Kehon ja mielen huoltoa. Asahissa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Liikkeissä koko keho avataan systemaattisesti niskasta nilkkoihin. Liikkeet ovat pehmeitä ja ne tehdään hengityksen kannattelemana. Asahi on fysioterapian kaltainen liikuntamuoto, jossa on myös liikunnallisia elementtejä. Liikkeet on suunniteltu tarkoituksella yksinkertaisiksi, jotta jokainen voisi alkaa harjoittaa niitä heti. Välineet: matto. Huom. Ilman jalkineita.

Voit antaa palautetta virtuaalijumpista nyt myös tällä lomakkeella!

PALAUTELOMAKE VIRTUAALIJUMPAT

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.