Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumisen voi tehdä joko netissä tai toimistolla.
Laskun saat sähköpostiisi.

 

Katsothan myös maksukäytäntömme.

 

Rekisteröityminen

Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymisellä. Jos olet jo rekisteröitynyt viime kaudella, käytä samoja tunnuksia. Valitse seuraluettelosta Tikkurilan Nv. Lue rekisteröitymisohjeet huolella ja täytä lomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja salasanan jolla voit ilmoittautua. Sähköpostin ilmoittaminen on tärkeää, koska kaikki mahdollinen info lähetetään yleensä sähköpostilla. 

Ilmoittaessasi lasta, tulee sinun ensin rekisteröityä itse ja rekisteröidä sitten lapsesi alikäyttäjäksesi. Tämän jälkeen pystyt hallinnoimaan lapsesi ilmoittautumisia omilla tunnuksillasi. Täytä yhteystietosi myös lapsesi tietoihin.

Perheliikuntatunneille ilmoitetaan kaikki osallistujat erikseen niin aikuinen kuin lapsi/lapset.
Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia kannattaa kirjautua kerran ulos palvelusta ennen alikäyttäjän ilmoittamista tunneille.

Tallenna käyttäjätunnus ja salasana. Voit myös vaihtaa salasanan haluamaksesi. Tarvittaessa saat uuden salasanan pyytämällä sitä toimistolta. Rekisteröitymisiä tulee tehdä vain kerran/henkilö, joten jos olet tehnyt useamman rekisteröinnin otathan yhteyttä toimistoon rekisteröitymisten yhdistämiseksi. 

Rekisteröitymiseen ja ilmoittautumisten välillä kannattaa kirjautua välillä ulos. Mahdollisia ongelmia voi tulla mobiililaitteilla ilmoittautumisessa, kokeile tietokoneella. 

 

Ilmoittautumispalveluun täällä 

 

Jos linkki ei toimi kopioi seuraava osoite selaimeesi (sama linkki käy kirjautumiseen): https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=231
 

Ilmoittautuessasi kirjaudut sisään rekisteröitymisen yhteydessä saamallasi käyttäjätunnuksellasi ja salasanalla. Ohjelma opastaa ilmoittautumisessa. Valitse ryhmälistasta valitsemasi jumppakortti. Lue myös maksu- ja peruutusehdot. Noudata ohjeita tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisesta sekä laskun. Jos käyttäjällä ei ole sähköpostia, laskun voi myös tulostaa itselleen.

Jäsenmaksu

Kaikilla TINAgymin ja koulujen jumppatunneille osallistujilla tulee olla voimassa oleva seuran jäsenyys (lukuunottamatta Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä toteutettavat kurssit). Perheliikuntatunneilla jäsenmaksu on aikuisen nimellä. Seuran jäsenmaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenlasku muodostuu automaattisesti, kun kevät- tai syyskaudelle ilmoittaudutaan.

Vuoden 2019 syyskokouksen päättämä jäsenmaksu on 30 €.

Kevätkaudelle 2019 ilmoittautumisen yhteydessä sinulle muotoutuu automaattisesti erillinen jäsenmaksulasku vuodelle 2019.
Jos 2018 jäsenmaksu on maksettu syksyllä 2018, voi 2019 jäsenmaksun halutessaan maksaa myöhemmin kuin eräpäivä, kuitenkin viimeistään 31.3.2019

Lapsen tai nuoren osallistuessa toiselle viikkotunnille kausimaksuun tulee alennus. Ota yhteys toimistoon.

Laskuun liittyvissä asioissa ota yhteys toimistoon: tikkurilannaisvoimistelijat@gmail.com / p. 050 313 9340 (katso aukioloajat).

 

TINAgym

Aikuisten jumppakalenterin tunneille halutessasi ilmoittaudu valitsemaasi korttityyppiin: TINAgym 2 x viikko (haluamallasi tunnilla) tai TINAgym VIP (rajaton käynti), 10 ja 15 x kortit.Tunneille ei ilmoittauduta erikseen, vaan tunnin voi valita vapaasti. 

Äijäjumppaan on erillinen ilmoittautuminen. 

Koulujumpat

Aikuisten koulukorttiin on erillinen ilmoittautuminen. Koulukortilla ei voi käydä TINAgym salien eikä Vantaan kaupungin yhteistyöjumpissa (Jokiniemen koulu). 

Vantaan kaupungin yhteistyökurssit ja muut erilliskurssit

Tunneille oma ilmoittautuminen ja erilliset kurssimaksut. Ei jäsenmaksua.

 

Ilmoittautumispalveluun täällä


Jäsenkortit

Avoimien ovien viikon jälkeen aloitamme aikuisten 2xvko ja VIP - jäsenkorttien teon ja ilmoitamme niiden noutamisesta verkkosivuillamme sekä TINAgymin aulan ilmoitustaululla.
10x ja 15x kortit voi heti hakea maksun jälkeen kuittia vastaan/maksaessa toimistolla. Kortit tulee noutaa ennen jumppaan menoa.

"Avoimet ovet" viikon jälkeen tulee jumpparilla olla ohjaajalle näytettävänä maksutosite jäsen/kausimaksusta. 

Emme postita jäsenkortteja. Todistamalla henkilöllisyytesi saat korttisi toimistolta. Kortin saamiseksi tulee maksaa sekä kausi- että jäsenmaksu.
 
Näytä kortti aina ohjaajalle tullessasi tunnille!

Katso toimiston yhteystiedot ja aukioloajat täältä

 

Syyskaudelle 2019 jumppiin ilmoittaudutaan ti 13.8. klo 9.00 alkaen netissä ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Toimistolla voi ilmoittautua toimiston aukioloaikoina alkaen ke 14.8. klo 17-20.