Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumisen voi tehdä joko netissä tai toimistolla.
Laskun saat sähköpostiisi.

 

Katsothan myös maksukäytäntömme.

 

REKISTERÖITYMINEN

Ilmoittautuminen aloitetaan käyttäjäksi rekisteröitymisellä. Jos olet jo rekisteröitynyt viime kaudella, käytä samoja tunnuksia. Valitse rekisteröityminen. Valitse seuraluettelosta Tikkurilan Nv. Lue rekisteröitymisohjeet huolella ja täytä lomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja salasanan jolla voit ilmoittautua tunneille. Sähköpostin ilmoittaminen on tärkeää, koska kaikki mahdollinen info lähetetään yleensä sähköpostilla. 

Ilmoittaessasi lasta, tulee sinun ensin rekisteröityä itse ja rekisteröidä sitten lapsesi alikäyttäjäksesi. Tämän jälkeen pystyt hallinnoimaan lapsesi ilmoittautumisia omilla tunnuksillasi. Täytä yhteystietosi myös lapsesi tietoihin.

Perheliikuntatunneille ilmoitetaan kaikki osallistujat erikseen niin aikuinen kuin lapsi/lapset.
Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia kannattaa kirjautua kerran ulos palvelusta ennen alikäyttäjän ilmoittamista tunneille.

Tallenna käyttäjätunnus ja salasana. Voit myös vaihtaa salasanan haluamaksesi. Tarvittaessa saat uuden salasanan pyytämällä sitä toimistolta. Rekisteröitymisiä tulee tehdä vain kerran/henkilö, joten jos olet tehnyt useamman rekisteröinnin otathan yhteyttä toimistoon rekisteröitymisten yhdistämiseksi. 

Rekisteröitymiseen ja ilmoittautumisten välillä kannattaa kirjautua välillä ulos. Mahdollisia ongelmia voi tulla mobiililaitteilla ilmoittautumisessa, kokeile tietokoneella. 

 

Rekisteröidy täällä 

 

Jos linkki ei toimi kopioi seuraava osoite selaimeesi (sama linkki käy kirjautumiseen): https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=231


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuessasi kirjaudut sisään rekisteröitymisen yhteydessä saamallasi käyttäjätunnuksellasi ja salasanalla. Ohjelma opastaa ilmoittautumisessa. Valitse ryhmälistasta valitsemasi jumppakortti. Lue myös maksu- ja peruutusehdot. Noudata ohjeita tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisesta sekä laskun. Jos käyttäjällä ei ole sähköpostia, laskun voi myös tulostaa itselleen.

Jäsenmaksu

Kaikilla TINAgymin ja koulujen jumppatunneille osallistujilla tulee olla voimassa oleva seuran jäsenyys (lukuunottamatta Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä toteutettavat kurssit). Perheliikuntatunneilla jäsenmaksu on aikuisen nimellä. Seuran jäsenmaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenlasku muodostuu automaattisesti, kun kevät- tai syyskaudelle ilmoittaudutaan.

Vuoden 2019 syyskokouksen päättämä jäsenmaksu on 30 €.

Kevätkaudelle 2019 ilmoittautumisen yhteydessä sinulle muotoutuu automaattisesti erillinen jäsenmaksulasku vuodelle 2019.
Jos 2018 jäsenmaksu on maksettu syksyllä 2018, voi 2019 jäsenmaksun halutessaan maksaa myöhemmin kuin eräpäivä, kuitenkin viimeistään 31.3.2019

Lasten ja nuorten liikuntaan ilmoittauduttaessa toisesta tunnista saa alennuksen laskuun:

Ota yhteys toimistoon, niin teemme alennuksen kausimaksulaskuun. Pyyntö tehtävä ennen laskun erääntymistä. 

Laskuun liittyvissä asioissa ota yhteys toimistoon: tnv@kolumbus.fi / p. 050 313 9340 (katso aukioloajat).

 

TINAgym
 

Aikuisten jumppakalenterin tunneille halutessasi ilmoittaudu valitsemaasi korttityyppiin: TINAgym 2 x viikko (haluamallasi tunnilla) tai TINAgym VIP (rajaton käynti), 10 ja 15 x kortit.Tunneille ei ilmoittauduta erikseen, vaan tunnin voi valita vapaasti.
Äijäjumppaan on erillinen ilmoittautuminen. 

Koulujumpat

Aikuisten koulukorttiin on erillinen ilmoittautuminen. Koulukortilla ei voi käydä TINAgym salien eikä Vantaan kaupungin yhteistyöjumpissa (Jokiniemen koulu). 

Vantaan kaupungin yhteistyökurssit ja muut erilliskurssit

Tunneille oma ilmoittautuminen ja erilliset kurssimaksut. Ei jäsenmaksua.

 

Ilmoittaudu täällä


JÄSENKORTIT

Avoimien ovien viikon jälkeen aloitamme aikuisten 2xvko ja VIP - jäsenkorttien teon ja ilmoitamme niiden noutamisesta verkkosivuillamme sekä TINAgymin aulan ilmoitustaululla.
10x ja 15x kortit voi heti hakea maksun jälkeen kuittia vastaan/maksaessa toimistolla. Ne tulee noutaa ennen jumppaan menoa.

Huom. Avoimien ovien viikon jälkeen tulisi jumpparilla olla ohjaajalle näytettävänä maksutodistus jäsenkortistaan jumppaan tullessaan. Sen voi hakea toimistolta, kun maksut on suoritettu/maksun yhteydessä. Huomioithan, että pankista saadaan viitetiedot jäsenjärjestelmään viiveellä eli hiljattain maksetut maksut eivät välttämättä heti näy tiedoissasi. Ole silloin valmis näyttämään toimistolla maksukuitti, jossa näkyy laskun viitenumero.

Emme postita jäsenkortteja erikseen. Hae korttisi pikaisesti toimistolta, kun ne ovat noudettavissa ja valmistaudu korttia noutaessa todistamaan henkilöllisyytesi. Kortin saamiseksi tulee maksaa sekä kausimaksu kyseiselle kaudelle että jäsenmaksu kerran vuodessa.
 

Näytä kortti aina ohjaajalle tullessasi tunnille!

Katso toimiston yhteystiedot ja aukioloajat täältä

 

Kevätkaudelle 2019 jumppiin ilmoittaudutaan ma 10.12.2018 klo 9.00 alkaen netissä ilmoittautumisjärjestelmän kautta tai toimistolla toimiston aukioloaikoina.