Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Jumppamaksut 2018-2019


Pääset aikuisten liikunnan hinnastoon sekä lasten ja nuorten liikunnan hinnastoon sivuston vasemmalla olevista palkeista. Tältä sivulta löydät mm. maksutavat sekä tietoa jäsenmaksusta ja jäseneduista.

  

Muista aina tilisiirrolla maksaessasi ilmoittaa laskun viitenumero. Kullakin laskulla on oma viitenumero, joten on tärkeää laittaa laskun oikea viitenumero, jotta maksutiedot kirjautuvat oikein järjestelmään! Toimistolla voi maksaa myös pankkikortilla. Lisäksi maksuvaihtoehtoja on mm. käteinen. Kaikki voimassaolevat maksutavat luetellaan alla.

 

Maksu muodostuu jäsenmaksusta ja kausimaksusta.

 

JÄSENMAKSU :

Yhdistyslain mukaan yhdistyksen toimintaan osallistuvien tulee maksaa jäsenmaksu, jonka määrittää seuran jäsenistä vuosittain koostuva syyskokous. Poikkeus: Vantaan kaupungin yhteistyökurssit, joille osallistuvat eivät ole jäseniämme, elleivät osallistu muihin jumppiimme.

Vuonna 2019 jäsenmaksumme on kaikille jäsenille 30€. Jäsenmaksu on henkilökohtainen ja maksu muodostuu ilmoittautuessa jumppiimme (Ei Vantaan kaupungin yhteistyökurssit). Jäsenmaksu tulee siis jokaisen jumppiin osallistuvan maksaa kerran kalenterivuoden aikana riippumatta siitä tuleeko jäseneksi kevät- vai syyskaudella. Jäsenyyttämme ei tarvitse irtisanoa, jos jumppiin ei enää osallistuta. Jäsenyys katkeaa automaattisesti seuraavana kalenterivuonna, ellei jäsenyyttä uusita ilmoittautumalla kevätkauden jumppiin. Rekisteröintiä ei tarvitse tehdä uudelleen, mikäli et ole pyytänyt tietojesi poistamista ilmoittautumisjärjestelmästä aiemmalla kaudella.

Kevätkaudelle 2018 ilmoittautumisen yhteydessä jumppareille muodostui automaattisesti erillinen jäsenmaksulasku vuodelle 2018.
Jos se on maksettu keväällä 2018 ei syyskaudella tarvitse jäsenmaksua maksaa. Jos keväällä on kuitenkin maksettu vain kausimaksu eli jäsenmaksun eräpäivä on siirretty syksylle 2018 (tai ei osallistuttu kevätkaudelle, mutta ilmoittaudutaan syyskaudelle), tulee jäsenmaksu 2018 maksaa 14.9.2018 mennessä. Voit tarkistaa jäsenmaksun laskutietosi kirjautumalla ilmoittautumisjärjestelmään tai käymällä toimistolla. 

Jotta saamme yhtenäistettyä jäsenmaksun ajankohtaa, tulee jäsenmaksu maksaa jatkossa etusijassa kevätkaudelle ilmoittautumisen yhteydessä ja edellisenä syksynä jäsenmaksunsa maksaneiden tulee käytäntöön siirryttäessä kevätkaudella 2019,  maksaa jäsenmaksu vuodelle 2019 viimeistään 31.3.2019 (lasku muodostuu jumppakorttiin/tuntiin ilmoittautuessa).

Mikäli jäsenmaksulaskuissa on epäselvyyksiä/virheitä, olethan ennen laskujen erääntymistä ja maksamista yhteydessä toimistoon:
tnv@kolumbus.fi / 050 313 9340.
 HUOM. Vuoden 2019 jäsenmaksu on 30 €.
Kevätkaudelle 2019 ilmoittautumisen yhteydessä sinulle muotoutuu automaattisesti erillinen jäsenmaksulasku vuodelle 2019.

JÄSENMAKSU

- oikeuttaa osallistumaan seuran järjestämille tunneille kyseisellä toimintakaudella

- oikeuttaa seuran yhteistyökumppanien tarjoamiin mahdollisiin etuihin

- ei edellytä sitoutumista

- peritään ilmoittautumisen yhteydessä

- maksetaan aina joko käteisellä/pankkikortilla toimistolla tai laskulla (viitemaksu).

- Ei voi maksaa työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla.

 

Huom! Jäsenmaksua ei voi suorittaa:

- virike-, liikunta- ja kulttuuriseteleillä

- Smartumin kortilla/mobiilimaksulla, Smartum-saldolla

- Sporttipassilla (E-passi)

- Eazy Break Liikunta -mobiilimaksulla.

- Edenredin Ticket-korteilla

- Millään muillakaan maksuvälineillä käteistä rahaa, pankkikorttimaksua ja viitesiirtoa lukuun ottamatta

 

KAUSIMAKSU:

Kausimaksu muodostuu liikuntaryhmään osallistumisesta ja vaihtelee tuntimäärien ja -sisältöjen mukaan. Maksetaan erikseen kevät- ja syyskausista.

Katso linkeistä voimassa oleva kausihinnasto ja maksukäytännöt:

Aikuiset

Lapset ja nuoret/Perheliikunta

 

Lisätietoa kausimaksuista ja huomioitavaa:

 

Kausimaksu ei sisällä vakuutusta.
Kausimaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä ja mahdolliset peruutukset ja alennuspyynnöt olla tehtynä ennen eräpäivää ja laskun maksamista kirjallisesti toimistolle (lasten ja nuorten tuntien kohdalla huoltajan sähköpostista, josta osallistujan rekisteröityminen on tehty). Maksumuistutuksesta veloitamme 5€ ja eräpäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista 10€, ellei peruutusajankohta ole myöhäisempi kuin kauden alku, jolloin kausimaksu tulee suorittaa täysimääräisenä.
HUOM! Suosittelemme  kokeilemaan jumppaa, ennen laskun maksamista, jotta varmistuu että jumppa on sopiva lapselle/sinulle. Mikäli jumppa tulee peruuttaa toimithan peruutusohjeidemme mukaan.
Esimerkki tuntiemme edullisuudesta (aikuiset): Ostaessasi syksyn VIP-kortin, joka oikeuttaa käymään kaikilla tunneilla (esim. 3-5 kertaan viikossa), tuntihinnaksi tulee 3,67 €/h - 2,20/h €.
Hinnastossa esitetyt kausimaksualennukset saat ilmoittautumisen yhteydessä/jälkeen toimistolta, kunhan teet ilmoituksen ennen laskun erääntymistä ja maksamista. Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen maksun jälkeen.
Eläkeläisalennuksen saamiseksi riittää ilmoitus toimistolle, jos olet aiemmin näyttänyt toimistolla työeläkekorttisi.

 

Lasten ja nuorten liikunta: Mikäli laskun eräpäivä on aiemmin kuin jumpan kokeilukerta, eikä osallistuja ole ennen käynyt jumpissamme, otathan yhteyttä toimistoon, jotta voimme muuttaa laskun eräpäivän myöhemmäksi. Syyskaudelle ja kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen.

 

Katso myös peruutus/maksupalautuskäytäntömme (alla).

 

Maksuilla seura hoitaa mm. :

* ohjaajien ja toimihenkilön palkat

* koulutukset

* TINAgymin tilavuokrat / koulujen salivuokrat

* mm. Svolin ja SCL:n jäsenmaksut

* välinehankinnat

* CD- soittimet

* Gramex- ja teostomaksut

* muita juoksevia kuluja
 

Maksuvälineet toimistolla
Toimistolla maksamiseen käy:

- käteinen raha tai liikuntasetelit (Smartum&Virike, eivät käy jäsenmaksuihin).

- Elokuusta 2017 lähtien pankkikorttimaksut. Mahdollisuus maksaa myös Edenredin ja Smartumin korteilla (ei jäsenmaksuihin). Huom. Vain toimistolla!

- Smartumin mobiilimaksu. (Huom. Vain toimistolla! Ei jäsenmaksuihin)

- EazyBreak Liikunta -mobiiliseteli. Huomioithan setelin voimassaolon (sama päivä). Maksu tulee tehdä toimistolla käydessä eli toimiston aukioloaikoina, jolloin maksu kirjataan saman tien laskutietoihisi. (tunnuksemme  T937) Huom. Ei käy jäsenmaksun maksamiseen. Vain toimistolla!

Muut maksutavat:

- Tilisiirto ilmoittautuessa saamallasi laskulla Huom. Muista aina oikea viitenumero, kullakin laskulla omansa.

- Smartum saldo-kortti. Huom. Asiakas voi tehdä saldolla maksaessaan veloituksen myös itse omassa verkkopalvelussaan osoitteessa smartum.fi. Huom. ei käy jäsenmaksun maksamiseen.

- Sporttipassi (E-passi) --> Asiakas tekee veloituksen kirjautumalla omilla tunnuksilla sporttipassin verkkopalveluun ja tuo allekirjoitetun passikuitin toimistolle, jossa maksu kirjataan. Huom. ei käy jäsenmaksun maksamiseen.

 

Huom. Liikuntasetelillä /korteilla maksaminen käy ainoastaan henkilökohtaisen maksun suorittamiseen. Ei esimerkiksi lapsen kausimaksuun. Liikuntaseteleillä maksu tulee tehdä seuran toimistolla.

 

Kertamaksut:

Jumpparin on myös mahdollista maksaa jumppatuntia kokeillessaan kertamaksu ohjaajalle tunnin alussa. Kertamaksut ovat tarkoitettu vain tilapäis- ja tuntien tutustumiskäyttöön. Huom. Vain käteismaksut ja liikuntasetelit (Smartum/Edenred).

 

Maksupalautukset

Lasten kausimaksuja palautamme vain erityisen painavasta syystä (Huoltajan tulee tehdä kirjallinen perustelu toimiston kautta hallituksen kokoukseen käsiteltäväksi) ja aikuisten kausimaksuja vain liikunnan estävää lääkärintodistusta vastaan (Jumpparin tulee myös tehdä kirjallinen anomus toimistolle) hallituksen päätöksellä.

Mahdollisista palautuksista perimme käsittelymaksun.

Peruutukset

Lasten jumpat:
Mahdolliset peruutukset osallistumisesta tulee tehdä kirjallisesti: tnv@kolumbus.fi välittömästi kokeilun jälkeen seuran toimistolle ennen laskun erääntymistä ja maksamista, jotta saamme paikan heti eteenpäin varasijoilla oleville kauden alussa. Ohjaajat eivät ota vastaan ilmoituksia peruutuksista, eli tiedon tulee tulla toimistolle henkilön tietoihin ilmoitetusta sähköpostista. Maksuvelvollisuus kausimaksuun säilyy, kunnes  peruutus toimistolle on tehty. Eräpäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 10€ maksun. Mikäli peruutusta ei ole tehty ennen maksuhuomautusta (huomautusmaksu 5 €), tulee maksu suorittaa kokonaisuudessaan. Mikäli laskuja jätetään maksamatta, ei ole mahdollista osallistua jatkossa tunneillemme.

Aikuisten jumpat:
Mahdollista perua osallistuminen ennen laskun erääntymistä ja maksamista. Mikäli laskuja ei ole maksettu, ei ole mahdollista osallistua tunneillemme.

 

 

 

 

 

 

 

Viikolla 2 (7.-13.1) vietämme voimisteluviikkoa, jolloin aikuisten jumpillamme on avoimet ovet TINAgymillä sekä Simonkallion, Hiekkaharjun ja Ilolan  kouluilla. (Avoimet ovet ei koske Vantaan kaupungin yhteistyökursseja, joille osallistuminen edellyttää etukäteen ilmoittautumista vapaille paikoille.) Tervetuloa kokeilemaan erilaisia tuntejamme ennen korttityypin valintaa!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.