Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Jumppamaksut 2018-2019Laskua maksaessa käytetään viitenumeroa. Toimistolla voi maksaa myös pankkikortilla tai käteisellä. 

 

Maksu muodostuu jäsenmaksusta ja kausimaksusta.

 

JÄSENMAKSU :

Yhdistyslain mukaan yhdistyksen toimintaan osallistuvien tulee maksaa jäsenmaksu, jonka määrittää seuran jäsenistä vuosittain koostuva syyskokous. Poikkeus: Vantaan kaupungin yhteistyökurssit, joille osallistuvat eivät ole jäseniämme, elleivät osallistu muihin jumppiimme.

Vuonna 2019 jäsenmaksumme on kaikille jäsenille 30€. Jäsenmaksu on henkilökohtainen ja maksu muodostuu ilmoittautuessa jumppiimme (Ei Vantaan kaupungin yhteistyökurssit). Jäsenmaksu tulee siis jokaisen jumppiin osallistuvan maksaa kerran kalenterivuoden aikana riippumatta siitä tuleeko jäseneksi kevät- vai syyskaudella. Jäsenyyttämme ei tarvitse irtisanoa, jos jumppiin ei enää osallistuta. Jäsenyys katkeaa automaattisesti seuraavana kalenterivuonna, ellei jäsenyyttä uusita ilmoittautumalla kevätkauden jumppiin. Rekisteröintiä ei tarvitse tehdä uudelleen, mikäli et ole pyytänyt tietojesi poistamista ilmoittautumisjärjestelmästä aiemmalla kaudella.

Vuoden 2019 jäsenmaksu on 30€.
Kevätkaudelle 2019 ilmoittautumisen yhteydessä muodostuu auomaattisesti erillinen jäsenmaksu.  


Jotta saamme yhtenäistettyä jäsenmaksun ajankohtaa, tulee jäsenmaksu maksaa jatkossa etusijassa kevätkaudelle ilmoittautumisen yhteydessä. 

Epäselvissä jäsenmaksulaskuissa ole yhteydessä toimistoon ennen laskujen erääntymistä. 
tnv@kolumbus.fi / 050 313 9340.

JÄSENMAKSU

- oikeuttaa osallistumaan seuran järjestämille tunneille kyseisellä toimintakaudella

- oikeuttaa seuran yhteistyökumppanien tarjoamiin mahdollisiin etuihin

- ei sitoutumista

- peritään ilmoittautumisen yhteydessä

- maksetaan aina joko käteisellä/pankkikortilla toimistolla tai laskulla (viitemaksu).

- ei voi maksaa työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla

 

Jäsenmaksua ei voi suorittaa:

- virike-, liikunta- ja kulttuuriseteleillä

- Smartumin kortilla/mobiilimaksulla, Smartum-saldolla

- Sporttipassilla (E-passi)

- Eazy Break Liikunta -mobiilimaksulla.

- Edenredin Ticket-korteilla

 

KAUSIMAKSU:

Aikuiset

Lapset ja nuoret/Perheliikunta

 

Lisätietoa kausimaksuista ja huomioitavaa:

 

Kausimaksu ei sisällä vakuutusta.
Kausimaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Alennukset ja mahdolliset peruutukset  tehtävä ennen eräpäivää ja laskun maksamista sähköpostilla toimistolle (lasten ja nuorten tuntien kohdalla huoltajan sähköpostista, josta osallistujan rekisteröityminen on tehty). Maksumuistutuksesta veloitamme 5€ ja eräpäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista 10€.
Suosittelemme  kokeilemaan jumppaa ennen laskun maksamista. Varmista että jumppa on sopiva lapselle/sinulle. Mikäli jumppa peruutetaan, toimi peruutusohjeiden mukaan.
Esimerkki tuntiemme edullisuudesta (aikuiset): Ostaessasi syksyn VIP-kortin, joka oikeuttaa käymään kaikilla tunneilla (esim. 3-5 kertaan viikossa), tuntihinnaksi tulee 3,67 €/h - 2,20/h €.
Eläkeläisalennuksen saamiseksi riittää ilmoitus toimistolle, jos olet aiemmin näyttänyt toimistolla työeläkekorttisi.
Lasten ja nuorten liikunta: Mikäli laskun eräpäivä on aiemmin kuin jumpan kokeilukerta, eikä osallistuja ole ennen käynyt jumpissamme, otathan yhteyttä toimistoon, jotta voimme muuttaa laskun eräpäivän myöhemmäksi. Syyskaudelle ja kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen.

 

Katso myös peruutus/maksupalautuskäytäntömme (alla).

 

Maksuilla seura hoitaa mm. :

* ohjaajien ja toimihenkilön palkat
* koulutukset
* TINAgymin tilavuokrat / koulujen salivuokrat
* mm. Svolin ja SCL:n jäsenmaksut
* välinehankinnat
* CD- soittimet
* Gramex- ja teostomaksut
* muita juoksevia kuluja. jne
 

Maksuvälineet toimistolla

-Pankkikortti, käteinen, liikuntasetelit. 
(Smartum, Sporttipassi (E-passi), EasyBreak, Erenred)

- EazyBreak Liikunta -mobiiliseteli. Huomioi setelin voimassaolo (sama päivä). Maksu tulee tehdä toimistolla käydessä eli toimiston aukioloaikoina, jolloin maksu kirjataan saman tien laskutietoihisi (tunnuksemme  T937).

Muut maksutavat:

- Tilisiirto ilmoittautuessa saamallasi laskulla .

- Smartum saldo-kortti. Asiakas voi tehdä saldolla maksaessaan veloituksen myös itse omassa verkkopalvelussaan osoitteessa smartum.fi.

- Sporttipassi (E-passi) --> Asiakas tekee veloituksen kirjautumalla omilla tunnuksilla sporttipassin verkkopalveluun ja tuo allekirjoitetun passikuitin toimistolle, jossa maksu kirjataan. 

Liikuntasetelillä /korteilla maksaminen käy ainoastaan henkilökohtaisen maksun suorittamiseen. Ei esimerkiksi lapsen kausimaksuun. Liikuntaseteleillä maksu tulee tehdä seuran toimistolla.

Kertamaksut:

Jumpparin on myös mahdollista maksaa jumppatuntia kokeillessaan kertaluonteisesti ohjaajalle tunnin alussa. Vain käteismaksut ja liikuntasetelit (Smartum/Edenred).

Maksupalautukset

Lasten kausimaksuja palautamme vain erityisen painavasta syystä (Huoltajan tulee tehdä kirjallinen perustelu toimiston kautta hallituksen kokoukseen käsiteltäväksi) ja aikuisten kausimaksuja vain liikunnan estävää lääkärintodistusta vastaan.

Mahdollisista palautuksista perimme käsittelymaksun.

Peruutukset

Lasten jumpat:
Mahdolliset peruutukset osallistumisesta tulee tehdä kirjallisesti: tnv@kolumbus.fi välittömästi kokeilun jälkeen seuran toimistolle ennen laskun erääntymistä ja maksamista, jotta saamme paikan heti eteenpäin varasijoilla oleville kauden alussa. Ohjaajat eivät ota vastaan ilmoituksia peruutuksista, eli tiedon tulee tulla toimistolle henkilön tietoihin ilmoitetusta sähköpostista. Maksuvelvollisuus kausimaksuun säilyy, kunnes  peruutus toimistolle on tehty. Eräpäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 10€ maksun. Mikäli peruutusta ei ole tehty ennen maksuhuomautusta (huomautusmaksu 5 €), tulee maksu suorittaa kokonaisuudessaan. Mikäli laskuja jätetään maksamatta, ei ole mahdollista osallistua jatkossa tunneillemme.

Aikuisten jumpat:
Mahdollista perua osallistuminen ennen laskun erääntymistä ja maksamista. Mikäli laskuja ei ole maksettu, ei ole mahdollista osallistua tunneillemme.

 

 

 

 

 

 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Huom! Sivustoa päivitetään parhaillaan tulevaa kautta 2019-2020 varten. Ilmoittautuminen netin kautta alkaen ti 13.8. klo 9.00.