Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Jumppamaksut 2019-2020

Starttiviikolla VKO 36/2019 TINAgymillä sekä Simonkallion, Hiekkaharjun ja Ilolan  kouluilla on avoimet ovet aikuisten jumppiin. (Avoimet ovet ei koske Vantaan kaupungin yhteistyökursseja, joille osallistuminen edellyttää etukäteen ilmoittautumista vapaille paikoille.) Tervetuloa kokeilemaan erilaisia tuntejamme ennen korttityypin valintaa!Laskua maksaessa käytetään viitenumeroa. Toimistolla voi maksaa muun muassa pankkikortilla tai käteisellä. Katso kaikki maksutavat.

 

Maksu muodostuu jäsenmaksusta ja kausimaksusta.

 

JÄSENMAKSU :

Yhdistyslain mukaan yhdistyksen toimintaan osallistuvien tulee maksaa jäsenmaksu, jonka määrittää seuran jäsenistä vuosittain koostuva syyskokous. Poikkeus: Vantaan kaupungin yhteistyökurssit, joille osallistuvat eivät ole jäseniämme, elleivät osallistu muihin jumppiimme.

Vuonna 2019 jäsenmaksumme on kaikille jäsenille 30€. Jäsenmaksu on henkilökohtainen ja maksu muodostuu ilmoittautuessa jumppiimme (Ei Vantaan kaupungin yhteistyökurssit). Jäsenmaksu tulee siis jokaisen jumppiin osallistuvan maksaa kerran kalenterivuoden aikana riippumatta siitä tuleeko jäseneksi kevät- vai syyskaudella. Jäsenyyttämme ei tarvitse irtisanoa, jos jumppiin ei enää osallistuta. Jäsenyys katkeaa automaattisesti seuraavana kalenterivuonna, ellei jäsenyyttä uusita ilmoittautumalla kevätkauden jumppiin. Rekisteröintiä ei tarvitse tehdä uudelleen, mikäli et ole pyytänyt tietojesi poistamista ilmoittautumisjärjestelmästä aiemmalla kaudella. Mikäli haluat että tietosi poistetaan rekisteristä, ilmoita asiasta toimistolle: tnv@kolumbus.fi

Vuoden 2019 jäsenmaksu on 30€.  Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuu automaattisesti myös erillinen jäsenmaksu.
Epäselvissä jäsenmaksulaskuasiissa ole yhteydessä toimistoon ennen laskujen erääntymistä. 
tnv@kolumbus.fi / 050 313 9340.

JÄSENMAKSU

- Peritään ilmoittautumisen yhteydessä kerran kalenterivuodessa (jäsenmaksusta tulee oma lasku omalla viitenumerolla).

- Oikeuttaa osallistumaan seuran järjestämille tunneille kyseisellä toimintakaudella.

- Oikeuttaa seuran ja seuran yhteistyökumppanien tarjoamiin mahdollisiin etuihin.

- Ei sitoutumista.

- Maksetaan aina joko käteisellä/pankkikortilla toimistolla tai laskulla (viitemaksu)

- Ei voi maksaa työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla.

 

Jäsenmaksua ei voi suorittaa:

Millään työnantajan tarjoamalla liikuntaetumaksutavalla, joita otamme vastaan

(Edenred/Smartum/Eazybreak/E-passi).

 

 

KAUSIMAKSU:

Aikuiset

Lapset ja nuoret/Perheliikunta

 

Lisätietoa maksuista ja huomioitavaa:

 

Kausimaksu ei sisällä vakuutusta.
Kausimaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Alennukset ja mahdolliset peruutukset on tehtävä ennen eräpäivää ja laskun maksamista sähköpostilla toimistolle (lasten ja nuorten tuntien kohdalla huoltajan sähköpostista, josta osallistujan rekisteröityminen on tehty). Maksumuistutuksesta veloitamme 5€.
Mikäli aiempia jäsenmaksu/kausimaksulaskuja ei ole maksettu, tunneille ei ole osallistumisoikeutta. Mikäli et ole varma onko aiempia maksujasi maksettu, tarkista maksujen kirjautumistilanne ilmoittautumisjärjestelmään kirjautumalla.
Suosittelemme  kokeilemaan jumppaa ennen laskun maksamista. Varmista että jumppa on sopiva lapselle/sinulle. Mikäli jumppa peruutetaan, toimi peruutusohjeiden mukaan.
Esimerkki tuntiemme edullisuudesta (aikuiset): Ostaessasi syksyn VIP-kortin, joka oikeuttaa käymään kaikilla tunneilla (esim. 3-5 kertaan viikossa), tuntihinnaksi tulee 3,67 €/h - 2,20/h €.
Eläkeläisalennuksen saamiseksi riittää ilmoitus toimistolle, jos olet aiemmin näyttänyt toimistolla työeläkekorttisi.
Otathan yhteyttä toimistoon, jos on tarvetta siirtää laskun eräpäivää myöhemmäksi.
Syyskaudelle ja kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen.

 

Maksuilla seura hoitaa mm. :

* ohjaajien ja toimihenkilön palkat
* koulutukset
* TINAgymin tilavuokrat / koulujen salivuokrat
* mm. Suomen Voimisteluliiton ja SCL:n jäsenmaksut
* välinehankinnat
* CD- soittimet
* Gramex- ja teostomaksut
* muita juoksevia kuluja. jne

 

Maksu- ja peruutusehdot /Tikkurilan Naisvoimistelijat

 

Huom! Työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla, kuten liikuntaseteleillä, voit maksaa vain oman henkilökohtaisen jumppamaksusi, ei käy esim. jäsenmaksun tai lapsen kausimaksun maksamiseen.

Peruutukset:

Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruuttamista. Lasten jumppatunneilla on kokeiluoikeus ennen laskun maksua, mutta mikäli tuntia ei jatketa tulee osallistuminen peruuttaa. Ohjaajat eivät ota peruutuksia vastaan. Peruutus tulee tehdä toimistolle kirjallisesti ennen eräpäivää ja laskun maksamista: tnv@kolumbus.fi. Kesken kauden ilmoittautuneille eräpäivä laskulle tulee joskus heti ilmoittautuessa, mutta tuntia voi silti kokeilla ennen laskun maksua ja tarvittaessa peruuttaa, kun teet peruutuksen ilmoittautumisesta 14 päivän sisällä ja ennen laskun maksua. Peruutetut paikat menevät eteenpäin varasijalla oleville, joten on tärkeää tehdä peruutus ajoissa. Aikuiset: Toivomme, että valitsemasi korttityyppi on etukäteen tarkoin harkittu, mutta mikäli huomaat että osallistumisesi tulee peruuttaa tai korttityyppi vaihtaa, niin olethan yhteydessä toimistoon ennen laskun erääntymistä ja maksamista. Kauden aloitusviikolla on mahdollista kokeilla jumppia ja miettiä sopivaa korttityyppiä.

Maksumuistutukset ja maksuvelvollisuus: Maksumuistutuksista perimme 5 euron huomautusmaksun. Mikäli peruutusta ei ole tehty, tulee jäsen/kausimaksut maksaa kokonaisuudessaan.

Osallistumiskiellot:

Jos aiemmat maksut on jätetty maksamatta ei ole mahdollista osallistua jumppiimme, joten hoidathan maksuasiat kuntoon ennen uusia ilmoittautumisia.

Maksupalautuskäytäntö:

Aikuisten maksuja palautamme ainoastaan jumppaamisen kieltävää/mahdottomaksi osoittavaa lääkärintodistusta vastaan ja lasten maksuja vain erityisen painavista syistä. Mahdollisista palautuksista pidätämme käsittelymaksun. Ethän maksa laskuja ns. vahingossa esim. peruutuksen tehtyäsi.

Työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla maksettuihin maksuihin ei maksupalautusta ole mahdollista saada.

Anomukset maksupalautuksista tulee välittää kirjallisesti seuran toimistolle tnv@kolumbus.fi hallituksen käsiteltäväksi kokoukseen. 

Ole laskutukseen liittyvissä kysymyksissä tai virheellisiä tai ylimääräisiä laskuja saadessasi tai muita ongelmia kohdattuasi ensisijaisesti yhteydessä toimistoon: tnv@kolumbus.fi . Ota yhteyttä myös mikäli olet tehnyt virheellisen rekisteröinnin tai ilmoittautumisen tai ylimääräisen rekisteröinnin järjestelmässä jo olevalle. Tarkistathan aina myös että yhteystietosi ovat ilmoittautumisjärjestelmässä ajan tasalla.

 

Maksutavat  

 

 

 

 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Huom! Sivustoa päivitetään parhaillaan tulevaa kautta 2019-2020 varten. Ilmoittautuminen netin kautta alkaen ti 13.8. klo 9.00.