Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Aikuisten maksut 2019-2020

Jäsenmaksu

 Kausimaksun lisäksi jokaisen toiminnassa mukana olevan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 30€ kerran kalenterivuodessa Lasku jäsenmaksusta muodostuu automaattisesti ilmoittauduttaessa kevätkauden jumppakorttiin. (Poikkeus: Vantaan kaupungin yhteistyökurssien jumpparit, jos ei osallistuta perusjumppatoimintaan). Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu kevätkaudella, se maksetaan syyskaudella, mutta kevätkaudella mukana olleiden jäsenmaksun eräpäivä oli keväällä 31.3.2019.

 

Kausikortit 2019-2020

Huom. Jumppamaksu tulee olla Starttiviikkoa lukuun ottamatta suoritettuna ennen jumppaan tuloa, vaikka aikuisten jumppaan ilmoittautuessa muodostuneessa kausimaksulaskussa olisi eräpäivää jäljellä. Hae tarvittaessa maksutodistus toimistolta, mikäli korttisi ei kuulu mobiilijumppakortteihin (tulossa syksyllä 2019 VIP-, koulu- ja äijäjumppakorteille). Mikäli siis et ole ennen jumpannut meillä tai olet epävarma korttivalinnasta, käy ennen ilmoittautumista kokeilemassa useampaa jumppaa Starttiviikollamme, jotta löydät sopivat jumpat itsellesi. Voit myös kysyä neuvoa toimistolta kortin valintaan.
Jumppaan tullessasi näytä korttisi/maksutodistus ohjaajalle. Huom. Nouda kortti/maksutodistus henkilökohtaisesti toimiston aukioloaikoina ellei sinulla ole mobiilikorttia. Mikäli sinulla ei ole mobiilikorttia tai haluamasi perinteinen kortti ei ole vielä valmis, maksutodistus käy jumppiin tullessa alkukaudesta ja vaihdetaan toimistolla korttien valmistuttua (noutoajat ilmoitetaan nettisivuilla) varsinaiseen jumppakorttiin toimistolla.

 

Koulukortti / Äijäjumppa

 

Syksy 2019: Hinta 80 €

Vain kouluilla (Ei Jokiniemen koulun kurssit) tai Äijäjumpassa jumppaaille.

Koulukorttia voi käyttää jumpissamme Hiekkaharjun, Ilolan ja Simonkallion kouluilla.  TINAgymin Äijäjumppareille on oma kortti. Koulukortti ei käy Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetyillä kursseilla (Jokiniemen koulu) tai TINAgymin jumpissa.

- Ilmoittaudu korttiin ja nouda kortti/maksutodistus toimistolta maksun jälkeen ennen jumppaan menoa tai tilaa mobiilikortti puhelimeesi (ohjeistus tulossa).

 

Kertamaksukortit

10 x kortti

 Hinta 65 €

 

15 x kortti

 Hinta 95 €

 

Korttia voi käyttää jumpissamme TINAgymillä sekä Hiekkaharjun, Ilolan ja Simonkallion kouluilla. Myös Äijäjumppa! Kortti ei käy Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetyillä kursseilla (Jokiniemi) tai muilla mahdollisilla erityiskursseillamme, ellei muuta ole mainittu. Voimassa 6 kk luovutuspäivästä. Ilmoittaudu korttiin ja nouda kortti toimistolta maksun jälkeen tai maksa kortti toimistolla noutaessasi sitä.

Sopii erityisen hyvin jumpparille, joka käy satunnaisemmin jumpissa tai haluaa vaihdella jumppapaikkaa. Voimassa myös kevät- ja syyskausien välisinä aikoina (kesäjumpat ja joulujumpat), mikäli voimassaoloaika niille ajoille osuu. Korttia hankkiessa kannattaa laskea, riittääkö 10 x kortti haluamiisi jumppiin vai kannattaisiko ostaa 15 x kortti.
Huom. 10x ja 15x kortin saat heti maksun yhteydessä toimistolta käyttöösi eli kortti tulee olla noudettuna ennen jumppaa (paitsi Starttiviikolla, jolloin ilmaiset jumppakäynnit). Nouda kortti henkilökohtaisesti Viertolan toimistolta, toimiston aukioloaikoina. Voit maksaa kortin myös etukäteen pankkiviitteellä ja hakea kortin heti maksun jälkeen maksukuittia vastaan, jossa näkyy laskun viitenumero (Tilaa kortti ensin ilmoittautumispalvelusta, jolloin saat laskun. Muista maksaessasi viitenumero!).

 

Viikkokortit

TINAgym 2 x vko-kortti

 

TINAgymin 2 x vko-kortti oikeuttaa käyntiin kahdella
vapaavalintaisella perusviikkotunnilla (Ei kurssit) TINAgym-salilla. Kortti käy sekä Treeni- että Tanssisalin tunneille.

Ei erillistä etukäteisilmoittautumista tunneille eli voit valikoida tunnit jumppavalikoimastamme täysin oman aikataulusi ja tarpeidesi mukaan ja vaihdella tunteja vaikka viikoittain.
Käy vain TINAgymin perusjumppiin eli ei käy koulujumpissamme, jonne on oma jumppakortti tai Vantaan kaupungin yhteistyöjumpissa, jonne on erillinen kurssimaksu.

Kun kausi- ja jäsenmaksut on maksettu ja kortti valmistunut (ilmoitus nettisivulla), saat kortin noutamalla sen toimistolta. Kauden alussa pääset jumppiin myös ennen kortin valmistumista, kunhan haet ensin toimistolta maksutodistuksen ohjaajalle näytettäväksi.

 

Syksy 2019: Hinta 135 €

 

VIP-kortti

 

Pääset korttia ohjaajalle näyttämällä käymään VIP-kortillamme rajattomasti sekä TINAgymin, että Simonkallion, Hiekkaharjun ja Ilolan koulun jumpissamme (Ei kurssit).
Ei käy Vantaan kaupungin yhteistyökursseilla.
Ei erillistä etukäteisilmoittautumista tunneille eli voit valikoida tunnit jumppavalikoimastamme täysin oman aikataulusi ja tarpeidesi mukaan ja vaihdella tunteja vaikka viikoittain.
Kortista myös mahdollisuus saada mobiilikortti puhelimeesi, jolloin korttia ohjaajalle näyttämällä pääset tunnille. (Tulossa syksyllä 2019, ohjeistus tulossa sivuillemme)

 

Syksy 2019: Hinta 165 €


Kun kausi- ja jäsenmaksut on maksettu ja kortti valmistunut (ilmoitus nettisivuilla), saat kortin noutamalla sen toimistolta. Kauden alussa pääset jumppiin myös ennen kortin valmistumista, kun haet toimistolta maksutodistuksen ohjaajalle näytettäväksi. Mobiilikortin tilaamisesta tiedotamme elokuussa 2019.

ALENNUKSET:

 

- Erityisryhmille (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät) -20 € alennus koulu/äijäjumppakortista sekä 2xvko- ja VIP-kortista. 10x kortti hintaan 60 € ja 15 x kortti hintaan 90 €. Huom. Ennen laskun maksua: Ota yhteys toimistoon ennen laskun maksua saadaksesi alennuksen laskuusi ja näytä toimistolla alennukseen oikeuttava todistuksesi. Huom. Alennuksia ei myönnetä ns. jälkikäteen eli jos lasku on jo maksettu normaalihintaisena. Eläkeläiskortin jo toimistolla näyttäneiden ei tarvitse korttia näyttää toistamiseen, joten alennuksen saamiseksi kausimaksulaskuun riittää ilmoitus toimistolle.

- Perheliikuntatunneillemme osallistuville jäsenillemme tarjoamme mahdollisuuden osallistua myös aikuisten perustunnille TINAgymillä 2 x vko pientä lisämaksua vastaan.

Syksy 2019: Hinta 35 €

 

Alennukset eivät koske erilliskursseja, ellei muuta ole mainittu:
ERILLISKURSSIT:

Yhteistyökurssit Vantaan kaupungin kanssa

 

Järjestämme jumppia Jokiniemen kouluilla maanantaina ja keskiviikkona yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Näille kursseille on sitovat ilmoittautumiset ennen kurssin alkua ilmoittautumisjärjestelmämme kautta. Huom. Kursseille osallistuvien ei tarvitse maksaa jäsenmaksuamme, ellei osallistu myös muihin Tikkurilan Naisvoimistelijoiden jumppiin. Starttiviikon avoimet ovet tunneille ei koske yhteistyökursseja eli ilmoittautua tulee etukäteen. Ei alennusryhmäalennuksia.

Syksy 2019: Hinta 50 € / kurssi

Hyvän olon kurssi

Syksyllä 2019 torstaisin TINAgymin tanssisalissa ajalla 12.9.-29.11.: Kurssimaksu 135 € sisältäen luennon ja jumpan (Hyvän olon Body -tunti)  Lue lisää

 

Kortin valinta ja laskuasiat

Harkitsethan etukäteen tarkoin, mikä korttityyppi sopii sinulle parhaiten perustuen siihen missä jumppapaikassa käyt ja miten usein. Toimistolla autetaan mielellään parhaimman korttityypin löytämiseksi, joten ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse tai tule käymään toimiston aukioloaikana. Huom. Äijäjumppaan/ koulujumppiin pääsee edelleen myös peruskorteillamme (ei 2xvko).

Esimerkki tuntiemme edullisuudesta (aikuiset): Ostaessasi syksyn VIP-kortin, joka oikeuttaa käymään kaikilla tunneilla (esim. 3-5 kertaan viikossa), tuntihinnaksi tulee 3,67 €/h - 2,20/h €.

Mikäli hinnoista/laskutuksesta on lisäkysymyksiä, ilmoittautumisen kanssa on ongelmia tai esimerkiksi huomaat saaneesi virheellisen laskun/laskua ei tullut ilmoittautumisen yhteydessä, otathan yhteyttä toimistoon tnv@kolumbus.fi / p. 050 313 9340 (toimiston aukioloaikoina). Huom. Katso myös maksuvälinevaihtoehdot sivuiltamme. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Huom! Sivustoa päivitetään parhaillaan tulevaa kautta 2019-2020 varten. Ilmoittautuminen netin kautta alkaen ti 13.8. klo 9.00.

Starttaa vuosi käyntiin tutustumalla ilmaiseksi seuran monipuoliseen tarjontaan.

 

Syyskausi aikuisten jumpissamme alkaa Starttiviikolla, jolloin meillä on avoimet ovet TINAgymillä sekä Simonkallion, Hiekkaharjun ja Ilolan kouluilla. Osallistuminen  tunneille ei tuolloin edellytä etukäteen ilmoittautumista, vaan riittää että tulet paikalle liikuntaan sopivassa vaatetuksessa. Tervetuloa kokeilemaan erilaisia tuntejamme ennen korttityypin valintaa! Huom. Avoimet ovet ei koske Vantaan kaupungin yhteistyökursseja, joille osallistuminen edellyttää etukäteen ilmoittautumista vapaille paikoille ja paikat kursseille menevät ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Syyskaudelle 2019 jumppiin ilmoittaudutaan ti 13.8. klo 9.00 alkaen netissä ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Toimistolla voi ilmoittautua toimiston aukioloaikoina alkaen ke 14.8. klo 17-20.