Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Lasten maksut 2019-2020

Jäsenmaksu

 Kausimaksun lisäksi jokaisen toiminnassa mukana olevan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 30€ kerran kalenterivuodessa (Poikkeus Sporttia kaikille-hankkeen jumppari jos ei ole muihin ryhmiime osallistumisia). Lasku jäsenmaksusta muodostuu automaattisesti ilmoittauduttaessa ryhmiin. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu kevätkaudella, se maksetaan syyskaudella, mutta kevätkaudella mukana olleiden jäsenmaksun eräpäivä oli keväällä 31.3.2019.

Muistathan maksaa laskut aina oikeilla viitenumeroilla laskuselvitysten välttämiseksi. Omia laskutietojasi ja maksujasi voit tarkistaa kirjautumalla ilmoittautumisjärjestelmään tunnuksillasi. Viitemaksuna maksetut laskut kirjautuvat järjestelmään pienellä viiveellä, kun tiedot on haettu pankista. Tarvittaessa ole aina maksuihin liittyvissä asioissa yhteydessä toimistoomme:  tnv@kolumbus.fi

 

Kausimaksut Lapset ja nuoret (alle 16v)

 

Luethan ilmoittautumisen yhteydessä maksu- ja peruutusohjeet huolellisesti. Osallistuminen edellyttää ryhmään ilmoittautumisen verkossa tai toimistolla. Aikuisen tulee ensin rekisteröityä itse ja lisätä lapsi alikäyttäjäkseen. Perheliikuntaa lukuunottamatta ilmoittautuminen tunneille tehdään lapsen nimellä. (Ohje ilmoittautumisjärjestelmässä).

Mikäli hinnoista/laskutuksesta on lisäkysymyksiä, ilmoittautumisen kanssa on ongelmia tai huomaat saaneesi virheellisen laskun otathan välittömästi yhteyttä seuran toimistoon tnv@kolumbus.fi / p. 050 313 9340. (katso toimiston aukioloajat).

   

                

Syyskausi

2019

 

 Kuvaus

Koulujen jumppavuorojen alku- ja loppupäivät ovat koulukohtaisia, mutta  syyskaudella 2019 jumpat ajoittuvat  aikajaksolle 26.8.-15.12.2019. Koulu/ryhmäkohtaiset kausien kestot ja poikkeusajat näet toimintakausi-sivulta. Kevät- ja syyskausille ilmoittaudutaan aina erikseen.

Harrastetunnit

1 x viikossa

Koulut ja TINAgym

 

55€                  

 

Yksi harrasteviikkotunti, tunnin pituus ikäryhmästä riippuen 45min- 1h.

 

Toinen viikkotunti jne. lisämaksu

 

30€ 

Toinen viikkotunti, tunnin pituus 45 min -1h. (norm. hinta 55 e)

25€ alennuksen saat toisen tunnin laskuun kokeilukerran jälkeen, kun molempia viikkotunteja on päätetty jatkaa.
HUOM. Pyydä alennus toimistolta tnv@kolumbus.fi  ennen laskun maksua ja laskun eräpäivää. Alennus ei koske valmentavia tunteja eikä valmentavien tuntien lisäksi otettavaa perusviikkotuntia. Ei muita alennuksia.

Perheliikuntatunnit

Aikuinen lapsen tukena

Koulut ja TINAgym

 

95€ 

Ryhmään ilmoittautuminen aikuisen nimellä.  

Aikuisella tulee olla toimintakaudella voimassa oleva seuran jäsenyys.

Alennukset, jos ryhmässä tilaa: Sisaralennus toisesta lapsesta -50 %.  Toinen aikuinen perheestä pääsee tunnille maksamalla jäsenmaksun (edellyttää ilmoittautumisjärjestelmään rekisteröitymistä ja ilmoittautumista toimistolle). Laita sähköpostia toimistolle, niin teemme 2.lapsen tai aikuisen ilmoittamisen: tnv@kolumbus.fi Lisäetu: Perheliikuntaan osallistuvalla aikuisella on mahdollisuus osallistua edullisemmin aikuisten liikuntaan (kts. hinnasto). Ei muita alennuksia.

Aikuisen perustunnille osallistumisen lisämaksu

(2 x viikossa TINAgym)

35€ Perheliikuntaan ilmoittautunut, jäsenmaksun suorittanut aikuinen saa lisämaksusta käydä aikuisten liikuntatunneilla 2 x viikossa TINAgymillä. Ilmoittautuminen TINAgym 2xVKO/ perheliikunnan lisämaksu -korttiin.

Valmentavat tunnit /Tuntimäärän mukaan hinnoitellut tunnit
TINAgym ja koulut:

Syyskausi 2019 

Valmentavat tunnit/ tuntimäärän mukaan hinnoitellut ryhmät eivät kuulu 2. viikkotunnin alennuksen piiriin (kts. harrastetunnit.)

Ei muita alennuksia.                                                   

Cheerminit Tähtöset

95€

 

 

 

 

 

 

Cheerminit Dazzling Stars

115€  
Cheerminit Sparkles150€  
Cheerminit Luster Lights170€  
Akrobatia jatkoryhmä70€ 

 

Akrobatia edistyneet80€  

Sporttia kaikille -hanke

  ei jäsenmaksuvelvollisuutta, ellei muita viikkotunteja.
5.9.- 12.12.2019 (15 kertaa)25€ 

Tanssikerho Dance mix (aloittelijat)

9-10v/ 11-12v

tai 5x jaksoissa:

5.9.-3.10.2019

10.10.-7.11.2019

14.11.-12.12.2019

10€/
jakso
 Voi osallistua valinnan mukaan 1-3 jaksoon, mikäli jaksolla ryhmässä on tilaa.

 

Toivomme, että lapsi kävisi kokeilemassa jumppaa kerran ennen laskun maksamista ja näin löytäisi sopivimman vaihtoehdon tuntivalikoimastamme.

 

Peruutukset tulee kuitenkin ehdottomasti tehdä ennen eräpäivää ja laskun maksamista. Jos laskun eräpäivä on jostakin syystä ennen tunnin kokeilumahdollisuutta, otathan yhteyttä toimistoon eräpäivän muuttamiseksi, kiitos.

 

Lasten kausimaksuja palautamme vain erityisen painavasta syystä. Kirjallinen perustelu tulee välittää toimiston kautta (tnv@kolumbus.fi) hallituksen kokouksen käsiteltäväksi.

 

 

 

Huom!!! Mikäli lapsesi on ilmoitettu useammalle 45 min-1h tunnille, yllämainittu toisen viikkotunnin alennus ei tule automaattisesti, vaan se tehdään laskuun pyydettäessä toimistolta käsin. 2. tunnin alennus ei koske Valmentavat tunnit -kategorian ryhmiä.
Olethan hinnastossa mainitut alennukset saadaksesi heti kokeilukertojen jälkeen ja ennen laskujen erääntymistä yhteydessä toimistoon tnv@kolumbus.fi , kun varmistuu mitä tunteja jatketaan. Toimi samoin mahdollisten tuntiperuutusten kanssa.
Alennuspyynnöissä ja peruuttaessasi osallistumisia, toimithan ohjeistuksen mukaisesti ennen laskun erääntymistä ja maksua, kun tunteja on kokeiltu.
Syyskaudelle 2019 jumppiin ilmoittaudutaan ti 13.8. klo 9.00 alkaen netissä ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Toimistolla voi ilmoittautua toimiston aukioloaikoina alkaen ke 14.8. klo 17-20.