Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Maksutavat

Jäsenmaksun maksutapoina käy vain käteinen, tilisiirto tai pankkikortti. Et voi maksaa jäsenmaksua työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla. Kausimaksun (jumppa/korttimaksun) suorittamiseen käy myös käytössämme olevat liikuntaetumaksutavat.

 

Maksuvälineet toimistolla

-Pankkikortti, käteinen ja liikuntasetelit (Smartum ja Edenred). Meillä käy maksuvälineenä myös Smartumin ja Edenredin kortit.

Mobiilimaksut:

- EazyBreak Liikunta -mobiiliseteli. Huomioi setelin voimassaolo (sama päivä): Maksu tulee tehdä toimistolla käydessä eli toimiston aukioloaikoina, jolloin maksu kirjataan saman tien laskutietoihisi (tunnuksemme  T937).

- E-passi mobiilimaksu. (Uusi maksutapa alkaen kesäkuu 2019) Lataa E-passin sovellus puhelimeesi sovelluskaupastasi. Ilmoittaudu haluamaasi korttiin/jumppaan ja maksa jumppamaksu puhelimellasi toimistolla asioidessasi, valitse Tikkurilan Naisvoimistelijat käyttöpaikaksi ja haluamasi summa (osan maksusta voit maksaa muilla maksutavoilla). Näytä kuitti puhelimestasi toimistolla. Kuitti on voimassa 15 minuuttia ostohetkestä.

- Smartumin mobiilimaksu

- Edenredin mobiilimaksu

Muut maksutavat:

- Tilisiirto ilmoittautuessa saamallasi laskulla. Muista maksaessa viitenumero! Maksutiedot kirjautuvat laskullesi viiveellä. Mikäli tulet toimistolle noutamaan korttiasi pian laskun maksun jälkeen, otathan mukaan viitenumeron ja muut maksutiedot sisältävän kuitin näytettäväksi.

- Smartum saldo-kortti. Asiakas voi tehdä saldolla maksaessaan veloituksen myös itse omassa verkkopalvelussaan osoitteessa smartum.fi.

- Sporttipassi (E-passi) Verkkomaksu--> Asiakas tekee ilmoittautumisensa jälkeen veloituksen kirjautumalla omilla tunnuksilla E-passin verkkopalveluun ja tuo allekirjoitetun passikuitin toimistolle, jossa maksu kirjataan laskulle. 

Liikuntasetelillä /korteilla maksaminen käy ainoastaan henkilökohtaisen kausimaksun suorittamiseen. Ei jäsenmaksuun tai esimerkiksi lapsen kausimaksuun. Liikuntaseteleillä maksu tulee tehdä seuran toimistolla. Henkilöllisyys todistettava ostohetkellä.

 

Kertamaksut:

Jumpparin on mahdollista maksaa uutta jumppatuntia kokeillessaan kertamaksu 7€ suoraan ohjaajalle tunnin alussa. Vain käteismaksut ja liikuntasetelit (Smartum/Edenred). Ei pankkikorttipäätettä. Kertamaksu tuntikokeiluissa on käytössä vain TINAgymillä, ei kouluilla eikä erilliskursseilla. Huom. Vain tuntia kokeillessa ja kertaluonteisesti. Kokeilun jälkeen tulee ilmoittautua itselleen sopivaan jumppakorttiin.