Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Tuntikuvaukset 2019

Huom! Sivustoa päivitetään. Ohjaaja- ja tuntimuutokset mahdollisia. Kevätkauden 2019 jumppiin ilmoittaudutaan ma 10.12. klo 9:00 alkaen netissä ilmoittautumisjärjestelmän kautta tai toimistolla toimiston aukioloaikoina. (kts. yhteystiedot).

 

Päivityksiä syksyn 2018 tuntikuvauksiin:

 

 

Akrobatia alkeet 7-10v. / Veera Koponen

Akrobatian alkeistunnilla harjoitellaan akrobatian perusteita, kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja päälläseisontaa. Tunti ei vaadi osallistujaltaan aikaisempaan kokemusta voimistelusta. Akrobatiaharjoitteiden lisäksi tunnilla leikitään, venytellään ja harjoitellaan vartalonhallintaa.

Mukaan tunnille tarvitsee joustavat, mieluiten ihonmyötäiset vaatteet ja juomapullon!

Su klo 11-12  Jokiniemessä (huom. uusi jumppapaikka ja -aika)

 

Akrobatia jatko 9-14v. / Veera Koponen

Akrobatian jatkoryhmässä syvennetään aikaisempaan osaamista. Voimistelijan on hyvä osata jo akrobatian perusliikkeet, kuten kuperkeikat ja kärrynpyörä, sekä silta. Osana tuntia harjoittelemme myös venyvyyttä, sekä voimaa ja vartalonhallintaa. Mukaan tunnille tarvitsee joustavat, mieluiten ihonmyötäiset vaatteet ja juomapullon!

Su klo 12-13.30 Jokiniemessä (huom. uusi jumppapaikka ja -aika)

 

Akrobatia edistyneet 10-15v. / Veera Koponen

Edistyneiden ryhmä on suunnattu voimistelu vähintään 2 vuotta harrastaneille. Akrobatian perusteet, kuten siltakaadot, kärrynpyörä ja päälläseisonta tulee osata hallitusti ja sulavasti. Lattia-akrobatian lisäksi harjoitteluun kuuluu olennaisesti voltillista akrobatiaa (Flikit, voltit jne.). Yksilöliikkeiden ohella harjoittelemme pari- ja ryhmäakrobatiaa, kuten nostoja ja pyramideja. Tunnin rakenteeseen kuuluu alkulämmittely, akrobatiaosuus, lihaskunto ja loppuvenyttely. Mukaan tunnille tarvitsee joustavat, mieluiten ihonmyötäiset vaatteet ja juomapullon!

Ti klo 18-20 Hiekkaharjussa

HUOM. Uudet voimistelijat, ottakaa yhteyttä ohjaajaan ennen ilmoittautumista!
veera.koponen123@gmail.com

 

Voimistelukoulu,  Perus- ja välinevoimistelu 7-10v.  / Veera Koponen

Tunnilla lapsi pääsee tutustumaan voimisteluun erilaisten leikkien ja harjoitteiden kautta. Tunnilla harjoitellaan voimisteluvälineiden, pallon, narun, nauhan, vanteen ja keilojen hallintaa, sekä erilaisia hyppyjä, tasapainoja ja akrobatiaa. Aikaisempaa kokemusta voimistelusta ei vaadita, mutta se on eduksi. Mukaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo!

 Ti klo 17-18 Hiekkaharjussa

 

Cheerleading harrastejoukkue 4-6v. / Veera Koponen

Harrastejoukkueessa harjoittelemme cheerleadingin alkeita ja ryhmässä toimimista. Lajitaitojen lisäksi tunneilla harjoitellaan paljon vartalonhallintaa, koordinaatiokykyä ja tasapainoa. Myös erilaiset leikit ovat osana harjoituksia. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta lajista. Mukaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, juomapullo, sekä halutessaan valkopohjaiset sisäpelikengät.

Su klo 10.15-11.00 Jokiniemessä

Uusi tunti kevätkaudella.

 

 

Sparkles /Cheerleading kilpajoukkue 9-13v /Fia

 

 

Joukkue koostuu vuonna 2019 9-13 vuotta täyttävistä. 

Sparkles harjoittelee 2krt/vko ja kilpailee ympäri suomea noin 3krt/vuosi minit level-1 tasolla.

Joukkueeseen noustaan seuran alkeisjoukkueiden kautta, eikä ryhmä ole mukana seuran yleisessä ilmoittautumisessa. 

Normaalien treenien lisäksi joukkue kilpailee useasti ja viettää leiripäivä muutan kerran kauden aikana. 

Myös pojat ovat tervetulleita cheerleadingin pariin. 

Tiedustelut osoitteesta tnv@kolumbus.fi

Torstaisin Simonkallion koululla kello 17-19 & Perjantaisin Jokiniemen koululla (Valkoisenlähteen opetuspiste) kello 16-17.30.

  

Dazzling Stars /Cheerleading harrastejoukkue 7-13v /Fia

 

Harrastejoukkue jo jonkin aikaa harrastaneille tai muuta vastaavaa liikunnallista taustaa omaaville. 

Treeneissä opetellaan lajitaitoja niin joukkue-, kuin yksilötasolla. Tavalliset treenit koostuvat lämmittelystä, laijitaidoista, akrobatiasta sekä loppuverryttelyistä. Osallistuu seuran yhteisiin näytöksiin. 

Harjoituksiin mukaan tarvitset urheiluun sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon sekä pitkät hiukset kiinni sidottuina. 

Perjantaisin Jokiniemen koululla (Valkoisenlähteen opetuspiste) kello 17.30-18.30.

 

Tähtöset/ Alkeisjoukkue 7-13v /Fia

 

Joukkue ottaa uusia harrastajia pitkin vuotta, mikäli tilaa riittää. 


Harjoittelemme kerran viikossa lajitaitoja. Opettelemme toimimaan joukkueena ja nautimme mukavasta harrastuksesta uusien joukkuekavereiden kanssa. 

Painopisteenämme ovat yksilön akrobatiataidot sekä lajin perustaidot. 

Esiinnymme seuran yhteisissä näytöksissä.

Harjoituksiin mukaan tarvitset urheiluun sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon sekä pitkät hiukset kiinni sidottuina.    

Perjantaisin TINAgymillä kello 19-20.

Tuntikuvaukset syksy 2018 Tarkempi tuntisuunnitelma kauden alussa kausisuunnitelmassa)

PDF-tiedostoTuntikuvaukset syksy 2018 (58 kB)

 

Kauden 2018-2019 tuntikuvauksia päivitetään parhaillaan. Mikäli tarvitsemasi tuntikuvaus puuttuu oheisesta tiedostosta tai tarvittavaa tietoa tunneista ei muuten löydy sivuiltamme, ota yhteys lasten- ja nuorten liikunnan vastaaviimme (yhteystiedot-sivu).