Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Nuoret

Kauden 2018-2019 tuntikuvauksia päivitetään parhaillaan. Mikäli tarvitsemasi tuntikuvaus puuttuu oheisesta tiedostosta tai tarvittavaa tietoa tunneista ei muuten löydy sivuiltamme, ota yhteys lasten- ja nuorten liikunnan vastaaviimme (yhteystiedot-sivu).

Tuntikuvaukset syksy 2018

PDF-tiedostoTuntikuvaukset syksy 2018 (58 kB)

Kevät 2018

 

Akrobatia jatko 10v+/ Elle Turunen

 

Akrobatian jatkoryhmässä on tarkoitus syventää jo aikaisempaa osaamista. Tunneille saapuessa olisi siis hyvä osata akrobatian perusteet, eli kuperkeikat eteen ja taa, kärrynpyörä sekä päälläseisonta tuen kanssa. Tunneilla keskitytään erityisesti matoilla ja lattialla tehtäviin harjoitteisiin, mutta näiden lisäksi harjoitellaan myös trampoliinilta ja ponnahduslaudalta tehtäviä erilaisia voltteja. 

Lauantaisin Simonkallion koululla klo 11-12


Akrobatia +10v. edistyneet/ Veera Koponen

Tunti on suunnattu voimistelua vähintään 2 vuotta harrastaneille. Perusakrobatian, kuten kärrynpyörän, siltakaadon ja kuperkeikkojen oletetaan olevan jo hallussa. Tunneilla tehdään yksilöliikkeiden lisäksi pari- ja ryhmäakrobatiaa.

Akrobatiatunnin rakenteeseen kuuluu alkulämmittely, akrobatiaosuus, lihaskunto ja loppuvenyttely. Mukaan tunnille tarvitset joustavat, mieluiten ihonmyötäiset vaatteet ja juomapullon. Tavoitteena on, että jokainen oppii jotain uutta!

Tiistaisin Hiekkaharjun koululla klo 18.00-20.00

 

Cheerleading 7-13v alkeisryhmä/ Fia Niemelä

  

Harjoituksissa opetellaan cheerleadingin perusteet ja kehitetään liikunnallisia taitoja mukavassa joukkueessa. Joukkueeseen ei ole taitovaatimuksia ja se sopiikin hyvin uusille harrastajille. Joukkue harjoittelee kerran viikossa Jokiniemen koululla ja esiintyy seuran näytöksissä. 


Ota harjoituksiin mukaan valkopohjaiset kengät sekä juomapullo. Vaatetukseksi liikuntaan sopivat treenivaatteet sekä pitkät hiukset ponnarille kiinnitettyinä.

Perjantaisin  Jokiniemen koululla klo 17.30-18.30

 

Cheerleading 8-13v kilparyhmä/ Fia Niemelä

  

Harjoituksissa opetellaan lajin perustaitoja sekä joukkueena toimimista. Tutustumme lajin kaikkiin osa-alueisiin, akrobatiaan, stuntteihin, hyppyihin, tanssiin sekä huutoon. Tavoitteena on hallita lajin perustaidot ja toimia yhtenäisenä joukkueena hauskan ja monipuolisen liikunnan parissa Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa  ja osallistuu Suomessa järjestettäviin aloittelijatason kilpailuihin 1-2 kertaa vuodessa.

Joukkueeseen ilmoittautuvilta odotetaan lajitaustaa tai lajiin verrattavaa liikuntataustaa.

Ota harjoituksiin mukaan valkopohjaiset kengät sekä juomapullo. Vaatetukseksi liikuntaan sopivat treenivaatteet sekä pitkät hiukset ponnarille kiinnitettyinä.

Torstaisin Simonkallion koululla klo 17-19
ja perjantaisin Jokiniemen koululla klo 16.00-17.30

 

Freegym/Parkour 9-12v/ Minna Kullström

Tunnilla yhdistellään telinevoimistelua ja parkouria. Liikutaan vauhdilla esteiden yli. Tehdään kuperkeikoista voltteihin, käsinseisonnasta ihmislippuun. Nopeatempoinen tunti, joka vaatii osallistujaltaan enemmän keskittymiskykyä ja ryhmätyötaitoja kuin aikaisempaa kokemusta voimistelusta. Jokainen tekee oman taitotasonsa mukaan. Seinävolttikin onnistuu turvallisesti avustettuna. Tunnin kesto on 55 min sisältäen alkulämmittelyn, taito- ja voimaosion sekä loppuvenyttelyn.

Tunnilla ollaan paljain jaloin liikkumiseen soveltuvissa vaatteissa.

Maanantaisin Simonkallion koululla klo 16- 17

 

Nykytanssi 10-12v/ Larissa Nevalainen

Tunneilla harjoitellaan nykytanssille tyypillistä tanssitekniikkaa, oman kehon tuntemusta, oman liikkeen tuottamista ja musiikin tulkintaa. Tunnit koostuvat erilaisista lämmittelyleikeistä ja –sarjoista, tanssitekniikkaa ja improvisaatiotaitoja kehittävistä harjoitteista, koreografioiden harjoittelusta sekä venyttelyistä ja kehonhuollosta. Painotamme ryhmässä vahvasti myös hyvää yhteishenkeä ja toisten kannustamista. Tavoitteena tunneilla on löytää tanssin ilo ja kehittyä tanssijana. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä ja muissa tapahtumissa sekä mahdollisesti osallistuu myös kilpailuihin. Tunti sopii parhaiten jo tanssia, voimistelua tai muuta vastaavaa jo harrastaneille.

Maanantaisin TINAgymin tanssisalissa klo 16-17.30

 

Showtanssi 10v +/ Amira Oubajja

Showtanssi on tanssi, joka sisältää  erilaisia tanssilajeja kuten street-, disco-, ja jazztanssia. Tunnit sisältävät alkulämmittelyn (usein jonkun leikin), vaihtelevasti tekniikkaharjoituksia sekä tanssisarjoja.

Tunti sopii vasta-alkajille sekä jo vähän harrastaneille. Tunnilla voi olla tossuilla tai paljain jaloin. Mukaan juomapullo.

Keskiviikkoisin Simonkallion koululla klo 19-20

 

Välinevoimistelu 10v +/ Sari Hakala

Välinevoimistelussa tutustutaan eri voimisteluvälineisiin. Tunnilla opetellaan myös tanssillisen voimistelun lajitekniikkaa, temppuillaan ja venytellään. Välinevoimistelussa opitaan uusia taitoja ja liikutaan monipuolisesti. Harjoitukset kehittävät koordinaatiota, tasapainoa, ketteryyttä ja kehonhallintaa. Tunnin tavoitteena on yhdessä tekemisen ja onnistumisen ilo

Tiistaisin Hiekkaharjun koululla klo 18-19