Jäsenhuone|TyöhuoneESIINTYVÄ RYHMÄ

Perheliikunta

Vuorovaikutusta aikuisen ja oman lapsen välillä.  Aikuinen näyttää mallia omalla tekemisellään, on aktiivinen, kannustaa ja tukee lastaan. Aikuinen on positiivinen roolimalli liikkumiseen, jotta lapsi rohkenee myöhemmin yksin harrastaa lajeja, ottaa liikunnan osaksi omaa elämäänsä.

  Syksy 2017

 

AIKUINEN LAPSEN TUKENA, Perhepeuhis 2-4 v/ Minna Kullström

 

Tavoitteena ilon ja onnistumisen tunti, jossa lasten motoriset taidot samalla monipuolisesti kehittyvät. Liikutaan aktiivisesti yhdessä.

Tärkeää on myös sosiaalisten taitojen harjoittelu ja ryhmässä olemisen taidot. Tunneilla on erilaisia teemoja; käydään huvipuistossa, matkoilla, kisataan maailmanmestaruudesta (kaikki osallistujat voittavat) ja ollaan ihan liikuntasalissa oppien liikuntaan liittyviä sanoja, kehonosia, jne. Meillä vierailee myös kiinalainen tanssinopettaja ja yllätysvieras.

Tulkaa sellaisena kuin olette, paljain varpain tai tossut jalassa.

Maanantaisin Simonkallion koululla klo 18- 19

AIKUINEN LAPSEN TUKENA, Perheliikunta 2-4v/ Miisa Korjus

Perheliikunta on hauskaa lapsen ja vanhemman yhteistä aikaa ja tekemistä. Perheliikunnassa saa nauraa ja hassutella. Ryhmä mahdollistaa erilaisten pelien ja leikkien opettelun, tutustumme kehon osiin ja liikkeisiin. Tunneilla käytetään erilaisia välineitä, mielikuvitusta sekä musiikkia. Perheliikunnassa vanhempi toimii lapsen rohkaisijana ja lapset oppivat vanhemman mallilla liikkumaan. Perheliikunta on hyvä ensimmäinen harrastus lapselle, koska se tapahtuu tutun ja turvallisen aikuisen kanssa yhdessä.

Tiistaisin Ilolan koululla klo 17-17.45

Kauden 2017-2018 tuntikuvauksia päivitetään parhaillaan. Mikäli tarvitsemasi tuntikuvaus puuttuu tai tarvittavaa tietoa tunneista ei muuten löydy sivuiltamme, ota yhteys lasten- ja nuorten liikunnan vastaaviimme (yhteystiedot-sivu).