Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Palaute ja rekrytointi

Ota yhteyttä / anna palautetta


Lasten ja nuorten liikunta: Haemme seuraamme aktiivisia lasten ja nuorten ohjaajia ja tällä hetkellä etenkin Cheerleading-valmentajia..

 

 

Jätä avoin työhakemus tai haku Cheerleading-valmentajaksi tällä lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä tiedustellaksemme lisää.
Työtehtäviisi kuuluu mm. tuntien suunnittelu ja toteutus.

Mikäli sinulla on koulutusta ohjaamiseen, koet ohjaajatyön omaksesi ja olet innostava ja luotettava, täytä alla oleva lomake mahdollisimman pian! CV:n voit liittää hakemuksen liitteeksi, toivomme että ne ovat valmiiksi pdf-muodossa.

 

 

Tule meille ohjaajaksi


Aikuisten liikunta:  Haemme vahvistusta
ohjaajatiimiimme aikuisten lihaskunto- ja tanssiliikuntaan.

 

Edellytämme ohjaajiltamme liikunta-alan koulutusta tai liikuntakursseja sekä kykyä tarvittaessa muokata
ohjelmiaan ja mukautua ohjattavan ryhmän tason mukaisesti. Työ on määräaikainen ja kausiluonteinen (syys- ja kevätkausi). Tuntien ohjaus tapahtuu päivällä tai illalla omilla TINAgym-saleillamme (Viertolankuja 4 C, 2.krs) sekä iltatunteina lähikouluilla. Syyskausi alkaa 2. syyskuuta ja kevätkausi loppiaisen jälkeen.

Hakuaika päättyy 10.6.2019 klo 18.00. Hakuprosessissa valitut henkilöt kutsutaan erikseen haastatteluun. Varauduthan näytetunnin pitämiseen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus täyttämällä tämä lomake. Lisäksi toivomme hakijan kertovan, mitä ryhmäliikuntatunteja mieluiten ohjaisi ja olisiko valmis myös ohjaajien sijaisrinkiin. Olisitko sinä etsimämme ohjaaja? Tule lämminhenkiseen joukkoomme.