Jäsenhuone|TyöhuoneEsiintyvä ryhmä

Yhteystiedot

YHTEYSTIEDOT

(Toimisto ja TINAgym-sali)

Tikkurilan Naisvoimistelijat ry
Viertolankuja 4 C, 2.kerros
01300 Vantaa
p. 050-313 9340 (toimiston aukioloaikoina)
s-posti: tnv@kolumbus.fi

Y-Tunnus: 1454742-9

Pankkiyhteys: Nordea FI66 1220 3000 2083 10


Vasemmalta löydät koulujen yhteystiedot, jotka toimivat myös liikuntapaikkoinamme.

 

Toimiston aukioloajat syyskaudella 2019


(Aikoihin voi tulla muutoksia, ilmoitamme niistä ajankohtaista-palstalla):

  

Muutamia kortteja aikuisten jumppiin on vielä hakematta. Noudathan omasi pian. Ota mukaan henkilötodistus, sekä mahdollisesti aiemmin toimistolta saamasi maksutodistus.

Aukioloajat toimistolla alkaen ma 16.9. (voimassa toistaiseksi, mahdolliset muutokset ja loma-ajat ilmoitetaan etusivun ajankohtaista palstalla):
MA klo 17-18.30
TI klo 17-19
KE klo  17-18 (puh.aika 13-15)
TO klo 11-13

Syyslomaviikolla VKO 42 toimisto suljettu.
Mahdolliset muutokset toimistoajoissa ilmoitetaan etusivun ajankohtaista-palstalla.

Tervetuloa!

 

Huom. Uutta syksyllä 2019: Puhelinaika keskiviikkoisin klo 13-15.
Vastaamme keskitetysti vain puhelinkyselyihin edellä ilmoitettuna ajankohtana numerosta 050 313 9340. Toimistolla vastataan puhelimeen myös muina aikoina, mikäli mahdollista, mutta etenkin jos toimistolla on jonoa aukioloaikoina, puhelimeen ei voida vastata. Jos asiasi on kiireellinen, etkä saa yhteyttä puhelimitse, niin useaan kertaan soittamisen sijaan jätä vastaajaan soittopyyntö ja palaamme asiaan heti kun mahdollista. Voit siis myös puhelinaikoina jättää soittopyynnön, jos et heti pääse linjalla läpi. Puhelinaika on voimassa toistaiseksi ja mahdolliset  muutokset ilmoitetaan ajankohtaista-palstalla.

  

Mikäli yrität saada yhteyttä puhelimitse (toimiston aukioloaikaan tai aukioloaikojen ulkopuolella), eikä sinulle pystytä vastaamaan, niin jätäthän kiireellisissä asioissa vastaajaan viestin ja soittopyynnön. Palaamme asiaasi niin pian kuin pystymme. Kiireettömissä asioissa suosittelemme laittamaan sähköpostia, joihin vastaamme mahdollisimman pian.  Huomioithan kuitenkin, että ilmoittautumisia ei oteta vastaan puhelimitse/sähköpostilla, ellei siitä ole erikseen tiedotettu.
if we can´t answer the phone at the office: In urgent matters, please leave a message in voice mail and we will call you back as soon as possible. In matters where there is no rush, please write us e-mail: tnv@kolumbus.fi and we will get back to you.

 

Toimistoaikojen ulkopuolella kiireelliset yhteydenotot:
Sirkka Vainio p. 040 748 2740.

Kiireettömissä asioissa voit laittaa viestiä: tnv@kolumbus.fi.

  

Huom. Pyhä- ja juhlapäivinä toimisto on suljettu, ellei muuta ilmoiteta. Loma-ajat ilmoitetaan erikseen.
Kaikki poikkeukset aukioloajoissa ilmoitetaan erikseen nettisivujen ajankohtaista-palstalla.

Mikäli toimistoajat eivät sinulle sovi asiointiin, otathan hyvissä ajoin yhteyttä toimistoon, jotta voimme miettiä kanssasi vaihtoehtoista aikaa. Mukavaa kevätkauden jatkoa!

Toimiston puhelin: 050 313 9340 (Huom. Voit jättää soittopyynnön vastaajaan, niin palaamme asiaasi mahdollisimman pian, jos esim. toimiston jonon takia ei ehditä vastaamaan.)

Kiireettömissä asioissa, kuten peruutukset ja alennuspyynnöt voit laittaa sähköpostia tnv@kolumbus.fi tai viestiä palautelaatikon kautta. Ilmoita tarpeelliset tiedot (nimet, osallistumistiedot). Hoidamme nämä tulojärjestyksen sijaan kiireellisyysjärjestyksessä, mikäli ruuhkaa.

 

Toimistoaikojen ulkopuolella kiireelliset yhteydenotot:
Sirkka Vainio p. 040 748 2740
 

Muita yhteystietoja:

Sirkka Vainio, 040 748 2740, seura-asiat
Katariina Matalamäki, 050 377 4651 (aikuisten tunnit) 
Vuokko Julkunen 0443427198 ja Eija Koskenoja (klo 16-18) 040 708 6212 (lasten tunnit)

 

HUOM! Mahdolliset poikkeavat aukioloajat ja muut ajankohtaiset tiedotteet löydät etusivultamme ajankohtaista-osiosta.

 

 

Ei ilmoittautumisia puhelimitse/sähköpostilla. Voit ilmoittautua netissä tai käymällä Viertolan toimistolla. Jumppakortit tulee noutaa henkilökohtaisesti toimistolta. Ota mukaan henkilötodistuksesi.
 

 

 

 

PYSÄKÖINNISTÄ (Viertolankuja 4)

PYSÄKÖINTIOHJEISTUSTA 2017

Tällä hetkellä ennen klo 16 pidettävien jumppien aikaan parhaat 3h -kiekkopaikat jumppareillemme sijaitsevat talon takana eli Tikkurilantien varressa olevilla paikolla. Lisäksi pysäköintialueelle tullessa on muutama viistopaikka, jotka merkitty 3h kiekkokyltillä. Muualla piha-alueella pysäköiviä sakotetaan. Muista kiekko!!! Talon takana myös pysäköintiohjeistuskyltti, joka ohjeistaa sallitut paikat. Pysäköintialueen ulkopuolella tienvarsipysäköinti on yksi vaihtoehto, kunhan toimit liikennesääntöjen mukaisesti. Klo 16 jälkeen myös keskiparkkipaikka käytössä 3h kiekolla pysäköintialueen kyltin asettamina aikoina.

HUOM. Mikäli talon taakse on kulku estetty työautoilla/koneilla tms. teettehän ehdottomasti ja välittömästi toimistolle reklamaation (ja mielellään ainakin väärin pysäköidyn auton ylös kirjoitetun rekisterinumeron kanssa), jotta asiaan voidaan puuttua.

PÄIVITETTY maaliskuu 2017