Täydennys jumppakalenteriin: Ilolan koulun Lihaskuntotunnin ohjaa kevätkaudella 2020 Sani

Ohjaajatuuraus su 26.1. Klo 10.00 20-20-20- ja klo 11.00 niska-selkä- tunnit ohjaa Katri Laakso.

Jumpat TINAgymillä jatkuvat toistaiseksi. Haemme uutta tilaa ja uusia verkostoitumiskanavia. Kaikki vinkit jäsenistöltämme ovat tervetulleita!

Jumpat TINAgymillä jatkuvat normaalisti kevään 2021 loppuun, mutta haemme toiminnallemme uutta tilaa. Tulevan liikuntatilamme etsimisen tueksi haemme myös uusia verkostoitumiskanavia, joiden kanssa…

Toinen erä jumppakortteja on valmiina noudettavaksi. TINAgym 2xvko-kortti, koulukortti, Äijäjumppakortti ja VIP-kortti löytyy toimistolta, jos siihen on ilmoittauduttu viimeistään pe 17.1. , tervetuloa!

Emme postita kortteja, joten noudathan jumppakorttisi henkilökohtaisesti toimistolta ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Kortteja ei luovuteta, ellei maksua ole vielä maksettu. Huomioithan, että…

Hoikan kautta ilmoittautumisessa oli iltapäivällä 15.1. ongelmia. Hoika on korjannut ongelman, joten ilmoittautumisen pitäisi onnistua taas.

Simonkallion koululla ei kevätkaudella ole tunteja koulun oman käytön vuoksi: To 13.2. Ma 16.3 La 11.4. Ke 22.4. Ke 29.4. To 7.5. Ti 12.5.

Listaa päivitetään mikäli muutoksia tulee.

Sporttia kaikille tanssikerhoissa Dancemix 9-10v ja Dancemix 11-12v vielä tilaa, tunnit torstaisin TINAgymillä

Sporttia kaikille -tanssikerhoihimme on vielä hyvin tilaa ja ilmoittautua voi Hoikan kautta. Torstai-iltapäivisin klo 15 ja 16 Viertolan TINAgymillä järjestettävät kerhot on tarkoitettu n. 9-10…

Etuja VIP-korttilaisille vuonna 2020

Tiesithän että VIP-kortilla saa pienellä 30e hintaerolla 2xvko-korttiin verrattuna käydä melkein rajattomasti aikuisten liikunnan jumpissamme koko kevät- tai syyskauden (poikkeuksena vain…

16.12.2019 alkaen Eazybreak-mobiilisetelit ovat voimassa vain 15 minuuttia koko päivän sijaan. Tilaathan setelin puhelimeesi vasta asioidessasi toimiston kassalla, jossa maksu kirjataan jumppalaskullesi..

Minien level 1 -kilpajoukkue Sparkles kävi 7.12 Tampereella järjestettävässä Unelma Cup- kilpailussa hakemassa kisakokemusta.

Joukkue suoritti ohjelmansa kisamatolla onnistuneesti ilman vähennyksiä. Onnea koko joukkueelle, valmentajille sekä jojolle!

Sporttia kaikille -tanssikerhot jatkuvat kevätkaudella.

Löydät lisätietoa tuntikuvauksista. Ilmoittautuminen alkaa samaan aikaan kuin muihinkin ryhmiin netin kautta maanantaina 9.12. klo 9 tai toimistolla toimiston aukioloaikoina.

Cheerleading kisaryhmien joukkuejakoharjoitukset Hiekkaharjun koululla 14.12. klo 15-17 Lue lisää

HUOM: Kisaryhmiin ilmoittautuminen on erikseen ilmoitettavana aikana. Vain joukkueeseen valituille. Minien kisajoukkueiden jakotreenit 14.12.2019 Hiekkaharjun koululla klo 15-17 Treenit ovat yhteiset…

Aiempia uutisia

Tervetuloa ilmoittautumaan!

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: tnv@kolumbus.fi

Kevätkaudelle ilmoittautuminen alkaa netin kautta 9.12.2019 klo 9.00. Lisätietoja ja ohjeistusta löydät myös nettisivuiltamme.

TNV loistaa tähtiseurana

Lue lisää

Cheerleading
Luster Lights

Kisajoukkueemme Luster Lights kävi esiintymässä 20.10.2019 Vantaalla Martinlaaksossa
PuHu Junioreiden kotipelissä väliajalla.

Cheerleading Sparkles

Sparkles-joukkue harjoittelee ahkerasti 7.12. Tampereella järjestettäviin aluekilpailuihin.