Kesäjumpat 2020

Kevätkaudella koronaepidemian vuoksi jumppakausi keskeytyi. Osalla jäsenistämme jäi uusi 10/15x kortti ostamatta ja toisilla ostettu kortti kesken.

Kesäjumppiimme pääsee 2020 kevätkauden jumppakorteilla ilmaiseksi (2xvko-, VIP-, koulu-ja Äijäjumppakortilla). Lisäksi voimassa olevalla tai jumppakeskeytyksen aikana vanhentuneellakin 10/15 kerran kortilla voi jumpata kortissa jäljellä olevien kertojen verran.

Muille kesäjumppien hinnat 7€/jumppa, maksu käteisellä/ Smartum- ja Virikeseteleillä ohjaajalle ennen tuntia. Ei pankkikortti- tai mobiilimaksuja. Kesäjumppiin voi osallistua, vaikkei olisi seuran jäsen. Jumppiin on osallistujamäärärajaus ja jumpat järjestetään TINAgymillä treenisalissa erityisjärjestelyin*. (Viertolankuja 4C, 2. kerros, 01300 Vantaa).


*Huomioithan että niillä tunneilla, joilla tarvitaan jumppamattoja, ei ole mahdollista käyttää yhteisessä käytössä normaalisti olevia mattojamme. Eli ota oma jumppa-alusta mukaan tullessasi jumppaamaan! Käsien desinfiointipisteet löydät heti käytävällemme tullessasi (käsidesi ja wc sekä käytävän pesualtaat) sekä salista. Käytäthän niitä tullessasi ja lähtiessäsi. Kiitos! Välineitä käyttäville jumppatunneillemme on tarjolla kertakäyttöhansikkaat ja desinfiointiaineet. Noudatathan myös turvaväliohjeistuksia (lattiamerkit).


Katso kesäkuun jumpat






Oikeudet muutoksiin pidätetään.