Löydät tältä sivulta syksyn 2020 jumppakalenterin sekä tiedot kauden kestosta eri jumppapaikoissa ja kauden poikkeusajat. Seurailethan sivujamme ja etenkin etusivun uutisointia mahdollisten muutosten varalta. 

Joillakin tunneillamme on tällä hetkellä käytössä vapaaehtoinen ennakkovarauskäytäntö. Jos joku tunti täyttyy, voi tunnille edelleen tulla myös ilman erillistä ilmoittautumista (poikkeus Vantaan kaupungin kurssit), jolloin tunnille otetaan osallistujat ilmoittautuneiden lisäksi saapumisjärjestyksessä. Ilmoitamme erikseen käytännön muuttumisesta

Toimintakausi 2020-2021 Aikuisten liikunta

Tältä sivulta löydät kausien alussa tiedossa olevat toimintakauden kestot, poikkeusajat ja jumppakalenterin. Aikuisten syyskausi on ajalla 10.8.-19.12.2020. Koulujen kausi saattaa vaihdella ja joitakin tunteja ei voi pitää, jos jumppatila koulun omassa käytössä tms.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Huom. Ilmoitamme tilapäisistä/äkillisistä muutoksista tunneilla (sijaistukset, peruutukset ym.) ajankohtaista-palstalla etusivulla ja hyvissä ajoissa etukäteen tiedossa olevat poikkeukset ilmoitetaan ohjaajien kautta tunneilla ja tällä sivulla. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan ilmoittamaan äkilliset peruutukset myös henkilökohtaisesti. Seuraathan sivujamme säännöllisesti ja mahdollisuuden mukaan tarkista ennen jumppaan tuloasi uutislistaus.

Koulujen loma-ajat ja pyhäpäivät2020 Syksy ja 2021 Kevät

 • Koulujen syysloma VKO 42


 • Pyhäinpäivä 31.10.2020
 • Itsenäisyyspäivä su 6.12.2020
 • Joululoma ke 23.12.2020 – ke 6.1.2021

 • Talviloma VKO 8/2021
 • Pääsiäinen 2021:
  Pitkäperjantai 
  Pääsiäispäivä
  2. Pääsiäispäivä
 • Vappuaatto  30.4.2021
 • Vappu 1.5.2021
 • Helatorstai 13.5.2021
 • Helluntai

Tunteja ei pidetä pyhäpäivisin ellei muuta ilmoiteta. Poikkeuksia voi olla myös loma-aikoina etenkin koulujumpissa (Tiedotetaan erikseen).

Seuraathan etusivun ajankohtaista-osiota säännöllisesti

Huom. Katso myös koulukohtaiset poikkeusajat yllämainittujen loma-aikojen ja pyhäpäivien lisäksi.


Syksy 2020

Kouluilla on oikeus peruuttaa seuran käyttövuoro oman toimintansa vuoksi. Kauden alussa sivuille päivitetään tiedossa olevat poikkeukset. Katso myös koulujen loma-ajat ja pyhäpäivät, jolloin tunteja ei yleensä pidetä. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme järjestämään korvaavia tunteja perutuille tunneille. Tiedotamme peruutuksista parhaamme mukaan ohjaajien kautta sekä nettisivuillamme ajankohtaista -osiossa. Ilmoitamme myös tällä sivulla ainakin hyvissä ajoin tiedossa olevat poikkeukset, kuten pyhäpäivät ja koulujen oman käytön vuoksi tehdyt peruutukset tunneissamme. Seuraattehan sivujamme aktiivisesti mahdollisten peruutusten varalta.

Peruutuksista ja pyhäpäivistä johtuvat tuntimuutokset ilmoitamme nettisivujemme ajankohtaista osiossa sekä TINAgymin ilmoitustaululla.


Jumppien alkamis- ja päättymisajat sekä poikkeusajat:


Perusjumpat TINAgym

Syyskausi 10.8.2020 - 19.12.2020
Poikkeukset (kts. lukujärjestys ja loma/pyhäpäivälistaus)

maanantain ja torstain jumpissa poikkeuksia: 

Niska-selkä, Lavis r., ja Dynaaminen venyttely alkaen 7.9.

Kehonhuolto alkaen 3.9.

Joululoman aikana syys- ja kevätkaudesta erilliset joulujumpat, jotka ilmoitetaan sivuilla. Kesäjumppia järjestetään kevät- ja syyskauden välissä. Seuraile sivujamme.

Perusjumpat koulut

Syyskausi 10.8.-16.12.2020 koulukohtainen aikataulu, Koulujumpat*

Huom. Poikkeuksia jumpissa: 


Hiekkaharjun koulun ensimmäinen Core-tunti ti 18.8.

Simonkallion koululla ei tunteja koulun oman käytön vuoksi: 
Maanantaisin 28.9. ja 7.12.

Ilolan koululla ei tiedossa poikkeuksia ennen kauden alkua.


Koulukohtaiset poikkeukset ajoissa ilmoitetaan etusivun uutislistauksessa ja ajoissa tiedossa olevat myös tällä sivulla.
Vantaan kaupungin yhteistyökurssit:

Syyskausi 31.8.-16.12.2020  Ei poikkeuksia tiedossa syyskaudelle.  Huom. keskiviikon Kehonhuoltotunti klo 19 alkaen.

*Koulujen toimintakausi on koulu- ja ryhmäkohtainen, johtuen vuoroista, joita saamme kouluilta. Päivitämme koululiikuntatuntien koulukohtaiset poikkeukset tälle sivulle ja etusivun uutislistaukseen, mutta pääsääntöisesti aloitus- ja lopetusajat sekä koulujen oman käytön vuoksi tekemät peruutukset tunneissa tunnit ovat samat kuin lasten ja nuorten liikunnalla lukuunottamatta aikuisten jumppien myöhempää aloituspäivää ja joitakin lomakausien aikaisia jumppia.

Syyskaudella järjestämme joulunäytöksen 11.12.2020 Tikkurilan lukion auditoriossa. Lisätietoja saat kauden edetessä ohjaajalta ja netistä. Myös kevätkauden lopussa järjestetään kauden päättävä kevätnäytös, jonka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Jumppakalenteri Syksy 2020

Löydät tunnit oheisesta kuvasta ja pdf-tiedostosta

Tuntikuvaukset ja tuntijaottelu Katso linkki

Lukkari syyskaudelle 2020-2021. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan etusivun uutislistauksessa. Kouluilla tunnit alkavat koulukohtaisesti (Kauden ajat poikkeuksineen päivitetään lähiaikoina Toimintakaudet-sivuille).

Poikkeukset kauden aloituksessa aikuisten liikunta:

TINAgym: Tuijan Kehonhuolto (alk. 3.9.) sekä Kirsin Niska-selkä, Lavis (r) ja Dynaaminen venyttely (alk. 7.9.) 
Hiekkaharjun koulu: Core (alk. 18.8.)
Vantaan kaupungin yhteistyökurssit ajalla 31.8.-16.12. (Pilates, Kehonhuolto ja Kiinteytys)

Suosittelemme aikuisille syyskaudelle mobiilikortteja, jotka voi tilata kätevästi netin kautta. Mobiilikortin saa maksun Hoikaan kirjauduttua puhelimeen ilman tarvetta toimistokäynnille. Lisätietoja tarvittaessa toimistolta .

Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Huom. Ilmoitamme tilapäisistä/äkillisistä muutoksista tunneilla (sijaistukset, peruutukset ym.) ajankohtaista-palstalla etusivulla ja hyvissä ajoissa etukäteen tiedossa olevat poikkeukset ilmoitetaan myös tällä sivulla. Seuraathan sivujamme säännöllisesti ja mahdollisuuden mukaan jumppaan tullessasi.