Syyskaudelle 2020 voi ilmoittautua netin kautta 3.8 klo 9 alkaen sekä tarvittaessa toimistolla toimiston aukioloaikoina. Tältä sivulta löydät aikuisten  erilliskurssien sekä TINAgymin ja koulujumppiemme jumppakorttien hinnat. Ei puhelin/sähköposti-ilmoittautumisia. 

Huomioithan, että tunneille otetaan rajallinen määrä osallistujia.  Tarvittaessa otamme joillekin tunneille käyttöön ennakkoilmoittautumisen. 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Aikuisten maksut 2020

Kausimaksun lisäksi jokaisen toiminnassa mukana olevan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 30€ kerran kalenterivuodessa. Vuonna 2020 jäsenmaksu on edelleen 30 euroa, mutta summa jaetaan kevät- ja syyskausilla jumppalaskullesi. (Poikkeus: Vantaan kaupungin yhteistyökurssien tai muiden erityiskurssien jumpparit, jos ei osallistuta perusjumppatoimintaan). Lue lisää

Kausikortit 2020


Kortin nouto ja mobiilikortti

Jumppamaksu tulee olla Starttiviikkoa (syys- ja kevätkauden ensimmäinen jumppaviikko) lukuun ottamatta suoritettuna ennen jumppaan tuloa, vaikka aikuisten jumppaan ilmoittautuessa muodostuneessa kausimaksulaskussa olisi eräpäivää jäljellä. Hae tarvittaessa maksutodistus toimistolta tai pyydä se sähköisenä, sillä korttien valmistuksessa kestää hetki. Huom. Mobiilikortin saat maksun kirjauduttua laskullesi ja ladattuasi AiBonus-sovelluksen mobiililaitteeseesi, joten sen saaminen ei edellytä toimistokäyntiä. Mikäli siis et ole ennen jumpannut meillä tai olet epävarma korttivalinnasta, käy ennen ilmoittautumista kokeilemassa useampaa jumppaa Starttiviikollamme, jotta löydät sopivat jumpat itsellesi. Voit myös kysyä neuvoa toimistolta kortin valintaan.

Huom. Starttiviikon jälkeen tulee jumppaan tullessasi olla kortti/toimiston maksutodistus näyttää ohjaajalle. Kortit tehdään kauden alussa ja niiden valmistumisesta tiedotetaan sivuilla. Nouda kortti/maksutodistus henkilökohtaisesti toimiston aukioloaikoina tai muuna sovittuna aikana. Maksutodistus käy jumppiin tullessa alkukaudesta ja vaihdetaan toimistolla varsinaiseen jumppakorttiin sen valmistuttua (noutoajat ilmoitetaan nettisivuilla). Voit syksyllä 2020 pyytää maksutodistusta myös sähköisesti eli se ei vaadi toimistokäyntiä jos voit maksutodistuksen tulostaa tai näkyviin puhelimesta jumppatunneille. Emme postita kortteja.


Harkitsethan etukäteen tarkoin, mikä korttityyppi sinulle sopivin. Toimistolta autetaan mielellään parhaimman korttityypin löytämiseksi. Kysy käydessäsi tai laita viestiä:  tnv@kolumbus.fi


Hinnasto aikuisten jumpatinfoKorttimaksu
SYKSY 2020

Mobiilikortti
10x kortti
80€80€
15x kortti
110€110€

Koulujumpat/
Koulukortti

Äijäjumppa

(Ei Jokiniemi)

95€

95€

92€

92€

2xVKO TINAgym
155€152€
VIP-kortti TINAgym ja koulut(Ei Jokiniemi)185€182€
Vantaan kaupungin
yhteistyökurssit Jokiniemi
Kurssimaksu
Ei korteilla
60€
Huom. Lisätietoa korteista ja maksuista tällä sivulla!

Kokeilumaksu yksittäiselle tunnilleVain toimistolta etukäteen ostettuna. Kertaluonteinen
eli ei jatkuvaan käyttöön.
10€10€

Kausikortit TINAgym ja koulut


Hinnasto


VIP-kortti:

Hinta 2020: 185 € /182 € (mobiilikortti)
Syyskauden kortilla pääsee myös joulujumppiin 2020.

(Hinta sisältää jäsenmaksuosuuden) 

Pääset korttia ohjaajalle näyttämällä käymään VIP-kortillamme rajattomasti sekä TINAgymin, että Simonkallion, Hiekkaharjun ja Ilolan koulun jumpissamme (Ei kurssit).

Ei käy Vantaan kaupungin yhteistyökursseilla tai muilla erityiskursseilla.

Ei erillistä etukäteisilmoittautumista tunneille eli voit valikoida tunnit jumppavalikoimastamme täysin oman aikataulusi ja tarpeidesi mukaan ja vaihdella tunteja vaikka viikoittain. Huom! 3.8.20: Tarvittaessa otamme joillekin tunneille käyttöön ennakkoilmoittautumisen. Seuraile sivujamme!

Mobiilikorttiohjeistus: Kortti on mahdollista saada mobiilikorttina puhelimeesi. 1. Tilaa kortti ilmoittautumisjärjestelmästä, maksa lasku (pankkiin maksaessasi tiedot kirjautuvat viiveellä, joten voit laittaa myös toimistolle viestiä maksusta liitteenä kuitti). 2. Odottele sähköpostiisi viestiä (lähettäjänä Aibonus.com) kortin lähettämisestä. 3. Lataa Aibonus-sovellus puhelimeesi (ei sovellu Windows-puhelimille), tilaa sovelluksesta kirjautumistunnus. 4. kirjaudu sisään ja löydät korttisi. 5. Ota puhelin mukaan tunnille ja näytä kortti ohjaajalle ennen tuntia.

Laminoitu kortti ohjeistus: Kun kausi- ja jäsenmaksut on maksettu ja kortti valmistunut (ilmoitus nettisivuilla ja ilmoitustaululla), saat kortin noutamalla sen toimistolta. Ota mukaan henkilötodistuksesi ja juuri pankkiin maksettuasi kuitti maksusta. Kauden alussa maksuttoman Starttiviikon jälkeen pääset jumppiin myös ennen kortin valmistumista, kunhan haet toimistolta maksutodistuksen ohjaajalle näytettäväksi. 

Etuja VIP-korttilaisille vuonna 2020


Tiesithän että VIP-kortilla saa pienellä 30e hintaerolla 2xvko-korttiin verrattuna käydä melkein rajattomasti aikuisten liikunnan jumpissamme koko kevät- tai syyskauden (poikkeuksena vain erityiskurssit eli tällä hetkellä Vantaan kaupungin yhteistyökurssit Jokiniemen koululla)? Sen lisäksi Tikkurilan Naisvoimistelijat tarjoaa vuoden 2020 etuna VIP-korttilaisille: 

Syyskauden 2020 VIP-korttiin sisältyy 2020 joulujumpat. 

Mahdollisen alennusryhmäalennuksen (-20e) lisäksi mobiilikortin valitsemalla kortista nipsaistaan vielä pois 3 euroa, joten jos puhelin on aina mukana ja siihen saa AiBonus-sovelluksen ladattua, suosittelemme vaihtamaan ladattavaan korttiin. Mobiilikortin tilaaja välttyy myös toimistossa jonottamiselta, jos korttitilauksen ja maksun suorittaa netin kautta (Hoika ja verkkopankki).


TINAgym 2 x vko-kortti:


Hinta 2020: 155 € /152 € (mobiilikortti)

(Hinta sisältää jäsenmaksuosuuden) 

TINAgymin 2 x vko-kortti oikeuttaa käyntiin kahdella
vapaavalintaisella perusviikkotunnilla (Ei kurssit) TINAgym-salilla. Kortti käy sekä Treeni- että Tanssisalin tunneille.

Ei erillistä etukäteisilmoittautumista tunneille eli voit valikoida tunnit TINAgymin jumppavalikoimasta täysin oman aikataulusi ja tarpeidesi mukaan ja vaihdella tunteja vaikka viikoittain. Huom! 3.8.20: Tarvittaessa otamme joillekin tunneille käyttöön ennakkoilmoittautumisen. Seuraile sivujamme!

Käy vain TINAgymin perusjumppiin eli ei käy koulujumpissamme, jonne on oma jumppakortti tai Vantaan kaupungin yhteistyöjumpissa, jonne on erillinen kurssimaksu.


Mobiilikorttiohjeistus: Kortti on mahdollista saada mobiilikorttina puhelimeesi. 1. Tilaa kortti ilmoittautumisjärjestelmästä, maksa lasku (pankkiin maksaessasi tiedot kirjautuvat viiveellä, joten voit laittaa myös toimistolle viestiä maksusta liitteenä kuitti). 2. Odottele sähköpostiisi viestiä (lähettäjänä Aibonus.com) kortin lähettämisestä. 3. Lataa Aibonus-sovellus puhelimeesi (ei sovellu Windows-puhelimille), tilaa sovelluksesta kirjautumistunnus. 4. kirjaudu sisään ja löydät korttisi. 5. Ota puhelin mukaan tunnille ja näytä kortti ohjaajalle ennen tuntia.

Laminoitu kortti ohjeistus: Kun kausi- ja jäsenmaksut on maksettu ja kortti valmistunut (ilmoitus nettisivuilla ja ilmoitustaululla), saat kortin noutamalla sen toimistolta. Ota mukaan henkilötodistuksesi ja juuri pankkiin maksettuasi kuitti maksusta. Kauden alussa maksuttoman Starttiviikon jälkeen pääset jumppiin myös ennen kortin valmistumista, kunhan haet toimistolta maksutodistuksen ohjaajalle näytettäväksi. Koulukortti / Äijäjumppa:

Hinta 2020: 95 € / 92 € (mobiilikortti)
(Hinta sisältää jäsenmaksuosuuden) 

Koulukorttia voi käyttää jumpissamme Hiekkaharjun, Ilolan ja Simonkallion kouluilla.  Koulukortti ei käy Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetyillä kursseilla (Jokiniemen koulu) tai TINAgymin jumpissa.

TINAgymin Äijäjumppareille (to TINAgym) on oma kortti, mutta Äijäjumpassa voi käydä myös muilla TINAgymin korteilla. 

- Ilmoittaudu korttiin ja nouda kortti/maksutodistus toimistolta maksun jälkeen ennen jumppaan menoa tai tilaa mobiilikortti puhelimeesi (katso ohjeistus 2xvko ja VIP-kortit).

Huom! 3.8.20: Tarvittaessa otamme joillekin tunneille käyttöön ennakkoilmoittautumisen. Seuraile sivujamme!

Kertamaksukortit kevät 2020

10 x kortti

Hinta 80 €
(Hinta sisältää jäsenmaksuosuuden) 

Huom. Tulossa pian mobiilikorttivaihtoehto

Huom! 3.8.20: Tarvittaessa otamme joillekin tunneille käyttöön ennakkoilmoittautumisen. Seuraile sivujamme!

15 x kortti

Hinta 110€
(Hinta sisältää jäsenmaksuosuuden)

Huom. Tulossa pian mobiilikorttivaihtoehto

Huom! 3.8.20: Tarvittaessa otamme joillekin tunneille käyttöön ennakkoilmoittautumisen. Seuraile sivujamme!

Kertamaksukortteihin ei saa alennuksia.

Kauden jäsenmaksuosuus sisältyy kevät- tai syyskauden ensimmäisen kortin hintaan. Jos tarvitset uuden kortin kauden sisällä, pyydä se toimistolta. Korttia voi käyttää jumpissamme TINAgymillä sekä Hiekkaharjun, Ilolan ja Simonkallion kouluilla. Myös Äijäjumppa!

10x / 15x kortti ei käy Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetyillä kursseilla (Jokiniemi) tai muilla mahdollisilla erityiskursseillamme, ellei muuta ole mainittu. Huom. Voimassa 6 kk luovutuspäivästä. Ilmoittaudu korttiin ja nouda kortti toimistolta maksun jälkeen kuittia vastaan tai maksa kortti toimistolla noutaessasi sitä.

10x ja 15x kortti sopii erityisen hyvin jumpparille, joka käy satunnaisemmin jumpissa ja haluaa vaihdella jumppapaikkaa. Voimassa myös kevät- ja syyskausien välisinä aikoina (kesäjumpat ja joulujumpat), mikäli voimassaoloaika niille ajoille osuu. Korttia hankkiessa kannattaa laskea, riittääkö 10 x kortti haluamiisi jumppiin vai kannattaisiko ostaa 15 x kortti.

Huom. 10x ja 15x kortin saat heti maksun yhteydessä toimistolta käyttöösi eli kortti tulee olla noudettuna ennen jumppaa (poikkeus kaudet aloittava Starttiviikko, jolloin ilmaiset jumppakäynnit).  Voit maksaa kortin myös etukäteen pankkiviitteellä ja hakea kortin heti maksun jälkeen maksukuittia vastaan, jossa näkyy laskun viitenumero (Tilaa kortti ensin ilmoittautumispalvelusta, jolloin saat laskun. Muista maksaessasi viitenumero!). Nouda kortti henkilökohtaisesti Viertolan toimistolta, toimiston aukioloaikoina. Ota henkilöllisyystodistus ja juuri maksettuasi kuitti mukaan. Vuonna 2020 10/15x korteista ei saa alennusryhmäalennusta. Tulossa myös mobiilikorttivaihtoehto, jota ei tarvitse noutaa toimistolta.

Alennukset ja lisäedut syksy 2020

- Mobiilikorteista -3€ (alennus tulee automaattisesti valitessa mobiilikorttivaihtoehdon). Alennusta ei saa 10/15x kortteihin, joiden hinta on vakio.

- Erityisryhmille (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät) -20 € alennus koulu/äijäjumppakortista sekä 2xvko- ja VIP-kortista. 

Huom. Ennen laskun maksua ja erääntymistä: Ota yhteys toimistoon saadaksesi alennuksen laskuusi ja näytä toimistolla alennukseen oikeuttava todistuksesi. Alennuksia ei myönnetä ns. jälkikäteen eli jos lasku on jo maksettu normaalihintaisena. Työeläkekortin jo toimistolla näyttäneiden ei tarvitse korttia näyttää toistamiseen, joten järjestelmästä voi valita valmiiksi alennushintaisen kortin. Muihin alennusryhmiin kuuluvien tulee näyttää voimassaoleva todistus aina korttiin/ryhmään ilmoittautuessaan alennuksen saadakseen.

- VIP-korttilaiselle joulujumpat kaupan päälle.

- Perheliikuntatunneillemme pääsee kevätkauden kausikorteillamme edullisella lisämaksulla  (Ei 10 tai 15 x kortin ostajille). Lisätiedustelut toimistolta: tnv@kolumbus.fi
Alennukset eivät syyskaudella 2020 koske 10x/15x kortteja eivätkä erilliskursseja.

ERILLISKURSSIT:


Yhteistyökurssit Vantaan kaupungin kanssa


Järjestämme jumppia Jokiniemen kouluilla maanantaina ja keskiviikkona yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Näille kursseille on sitovat ilmoittautumiset ennen kurssin alkua ilmoittautumisjärjestelmämme kautta. Huom. Kursseille osallistuvien ei tarvitse maksaa jäsenmaksuamme, ellei osallistu myös muihin Tikkurilan Naisvoimistelijoiden jumppiin. Starttiviikon avoimet ovet tunneille ei koske yhteistyökursseja eli ilmoittautua tulee etukäteen. Ei alennusryhmäalennuksia.

Syksy 2020: Hinta 60 € / kurssi 31.8.-16.12.2020

Kortin valinta ja  laskuasiat

Harkitsethan etukäteen tarkoin, mikä korttityyppi sopii sinulle parhaiten perustuen siihen missä jumppapaikassa käyt ja miten usein. Toimistolla autetaan mielellään parhaimman korttityypin löytämiseksi, joten ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse tai tule käymään toimiston aukioloaikana. Huom. Äijäjumppaan/ koulujumppiin pääsee edelleen myös peruskorteillamme (2xvko-kortti käy vain TINAgymillä, ei kouluilla).

Esimerkki tuntiemme edullisuudesta (aikuiset): Ostaessasi syksyn VIP-kortin, joka oikeuttaa käymään kaikilla tunneilla (esim. 3-5 kertaan viikossa), tuntihinnaksi tulee 3,67 €/h - 2,20/h €.

Mikäli hinnoista/laskutuksesta on lisäkysymyksiä, ilmoittautumisen kanssa on ongelmia tai esimerkiksi huomaat saaneesi virheellisen laskun/laskua ei tullut ilmoittautumisen yhteydessä, otathan yhteyttä toimistoon tnv@kolumbus.fi / p. 050 313 9340 (toimiston aukioloaikoina). Huom. Katso myös maksuvälinevaihtoehdot sivuiltamme.

Tuntikokeilumaksu 10€

Mikäli et pääse kokeilemaan tuntia avoimien ovien viikolla, pääset tarvittaessa ennen kortin ostamista kokeilemaan haluamaasi tuntia kertamaksulla. Ohjaajamme eivät enää ota käteismaksuja vastaan, joten syyskaudella kokeilukerta mahdollista ostaa vain toimiston kautta etukäteen ennen tunnille tuloa. Mahdollista sekä toimistolla käymällä että "etänä". Kysy lisää tnv@kolumbus.fi /0503139340. 

Kokeilumaksu on tarkoitettu tunnin kokeiluun ennen kortin valintaa, mutta ennen seuraavalle tunnille menoa tulee ilmoittautua jumppakorttiin. Esim. yhden viikkotunnin jumpparille tarjolla edullinen 10 tai 15 kerran kortti.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.