Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Aikuisten maksut

Kausimaksun lisäksi jokaisen toiminnassa mukana olevan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 30€ kerran kalenterivuodessa. Vuonna 2021 jäsenmaksu on 30 euroa. Jäsenmaksuosuutta ei laskuteta erikseen, vaan se sisältyy jumppalaskullesi. (Poikkeus: Vantaan kaupungin yhteistyökurssien tai muiden erityiskurssien jumpparit, jos ei osallistuta perusjumppatoimintaan). Lue lisää


Hinnasto

Jos et tiedä, mikä kortti sinulle sopii parhaiten, niin toimistolta autetaan mielellään. Kysy käydessäsi tai laita viestiä:  tnv@kolumbus.fi

Lisätietoa korttien käyttömahdollisuuksista myös tällä sivulla.


Hinnasto aikuisten jumpatinfoHinta
Kevät 2022

10x korttiPuistokulma & Koulut (Ei sisällä kaupungin yhteistyöjumppia Dickursby koululla)60 €
VIP-korttiPuistokulma & Koulut (Ei sisällä kaupungin yhteistyöjumppia Dickursby koululla)140 €
Koulujumpat/
Koulukortti
(Ei sisällä kaupungin yhteistyöjumppia Dickursby koululla)

70 €


Vantaan kaupungin yhteistyöjumpat
50 €
Huom. Lisätietoa korteista ja maksuista tällä sivulla!

Kokeilumaksu yksittäiselle tunnilleVain toimistolta etukäteen ostettuna. Kertaluonteinen
eli ei jatkuvaan käyttöön.
10€10€

Alennukset 

- Erityisryhmille (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät) -20 € alennus koulukortista sekä VIP-kortista. 

Huom. Ennen laskun maksua ja erääntymistä: Ota yhteys toimistoon saadaksesi alennuksen laskuusi ja näytä toimistolla alennukseen oikeuttava todistuksesi. Alennuksia ei myönnetä ns. jälkikäteen, jos lasku on jo maksettu normaalihintaisena. Työeläkekortin jo toimistolla näyttäneiden ei tarvitse korttia näyttää toistamiseen, joten järjestelmästä voi valita valmiiksi alennushintaisen kortin. Muihin alennusryhmiin kuuluvien tulee näyttää voimassaoleva todistus aina korttiin/ryhmään ilmoittautuessaan alennuksen saadakseen.

- Perheliikuntatunneillemme pääsee voimassaolevilla kausikorteillamme edullisella lisämaksulla  (Ei 10 tai 15 x kortin ostajille). Lisätiedustelut toimistolta: tnv@kolumbus.fi

Alennukset eivät koske 10x kortteja eivätkä erilliskursseja.

Tuntikokeilumaksu 10€

Mikäli et ehtinyt kokeilemaan tuntia avoimien ovien Starttiviikolla, pääset tarvittaessa ennen kortin ostamista kokeilemaan haluamaasi tuntia kertamaksulla. Ohjaajamme eivät tällä hetkellä ota käteismaksuja vastaan, joten syyskaudella kokeilukerta on mahdollista ostaa vain toimiston kautta ja etukäteen ennen tunnille tuloa. Mahdollista sekä toimistolla käymällä että "etänä". Kysy lisää tnv@kolumbus.fi /0503139340. 

Kokeilumaksu on tarkoitettu tunnin kokeiluun ennen kortin valintaa, mutta ennen seuraavalle tunnille menoa tulee ilmoittautua johonkin jumppakorttiin.

Korttivaihtoehdot

VIP-kortti:


Hinta kevät 2022: 140 €

Pääset korttia ohjaajalle näyttämällä käymään VIP-kortillamme rajattomasti sekä TINAgymin, että Simonkallion, Hiekkaharjun ja Ilolan koulun jumpissamme (Ei kurssit).

Ei käy Vantaan kaupungin yhteistyökursseilla tai muilla erityiskursseilla.

Voit käydä mielin määrin tunneillamme, valikoida tunnit jumppavalikoimastamme täysin oman aikataulusi ja tarpeidesi mukaan ja vaihdella tunteja vaikka viikoittainKoulukortti:

Hinta kevät  2022:  70€

Koulukorttia voi käyttää jumpissamme Hiekkaharjun-, Ilolan-,  Simonkallion- ja Jokirannan kouluilla.  Koulukortti ei käy Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetyillä kursseilla (Dickursbyn koulu) tai Puistokulman jumpissa. Kouluilla käy myös 10x kortti ja VIP-kortti.10 kerran kortti kevät 2022

10 x kortti

Hinta 60 €

Kertamaksukortteihin ei saa alennuksia.

Korttia voi käyttää jumpissamme Puistokulmassa, sekä Hiekkaharjun-, Ilolan- Simonkallion- ja Jokirannan kouluilla. 

10x kortti ei käy Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetyillä kursseilla tai muilla mahdollisilla erityiskursseillamme, ellei muuta ole mainittu. Huom. Voimassa kevätkauden 2022 loppuun. Ilmoittaudu korttiin ja nouda kortti toimistolta maksun jälkeen kuittia vastaan tai maksa kortti toimistolla noutaessasi sitä. Kortista saatavilla myös mobiilikorttivaihtoehto, jonka saaminen ei edellytä toimistokäyntiä.

10x kortti sopii erityisen hyvin jumpparille, joka käy satunnaisemmin jumpissa ja haluaa vaihdella jumppapaikkaa. Voimassa myös kevät- ja syyskausien välisinä aikoina (kesäjumpat ja joulujumpat), mikäli voimassaoloaika niille ajoille osuu.

Kortti tulee olla noudettuna ennen jumppaa (poikkeus kaudet aloittava Starttiviikko, jolloin ilmaiset jumppakäynnit).  Nouda kortti henkilökohtaisesti Viertolan toimistolta, toimiston aukioloaikoina. Ota henkilöllisyystodistus ja juuri maksettuasi kuitti mukaan.

ERILLISKURSSIT:


Yhteistyökurssit Vantaan kaupungin kanssa
Järjestämme jumppia  yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Näille kursseille on sitovat ilmoittautumiset ennen kurssin alkua ilmoittautumisjärjestelmämme kautta. Huom. Kursseille osallistuvien ei tarvitse maksaa jäsenmaksuamme, ellei osallistu myös muihin Tikkurilan Naisvoimistelijoiden jumppiin. Starttiviikon avoimet ovet tunneille ei koske yhteistyökursseja eli ilmoittautua tulee etukäteen. Ei alennusryhmäalennuksia.

Kevät 2022: Hinta 50€

Kortin valinta ja  laskuasiat


Esimerkki tuntiemme edullisuudesta (aikuiset): Ostaessasi kauden VIP-kortin, joka oikeuttaa käymään kaikilla tunneilla (esim. 3-5 kertaan viikossa), tuntihinnaksi tulee 3,67 €/h - 2,20/h €.

Mikäli hinnoista/korteista/laskuista on lisäkysymyksiä, joihin et sivuiltamme löydä vastausta, otathan yhteyttä toimistoon tnv@kolumbus.fi / p. 050 313 9340 (toimiston aukioloaikoina).

Oikeudet muutoksiin pidätetään.