Kevään 2021 hinnasto keväälle on pääosin sama kuin syksyllä 2020. (Vantaan kaupungin yhteistyöjumppiin on tulossa kevätkaudelle pieni hinnankorotus. Ilmoitamme hinnan, kun kaupungin hinnasto on julkaistu.)

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Aikuisten maksut

Kausimaksun lisäksi jokaisen toiminnassa mukana olevan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 30€ kerran kalenterivuodessa. Vuonna 2021 jäsenmaksu on 30 euroa. Jäsenmaksuosuutta ei laskuteta erikseen, vaan se sisältyy jumppalaskullesi. (Poikkeus: Vantaan kaupungin yhteistyökurssien tai muiden erityiskurssien jumpparit, jos ei osallistuta perusjumppatoimintaan). Lue lisää


Hinnasto

Jos et tiedä, mikä kortti sinulle sopii parhaiten, niin toimistolta autetaan mielellään. Kysy käydessäsi tai laita viestiä:  tnv@kolumbus.fi

Lisätietoa korttien käyttömahdollisuuksista myös tällä sivulla.


Hinnasto aikuisten jumpatinfoKorttimaksu
KEVÄT 2021

Mobiilikortti
10x kortti
80€80€
15x kortti
110€110€

Koulujumpat/
Koulukortti

Äijäjumppa

(Ei Jokiniemi)

95€

95€

92€

92€

2xVKO TINAgym
155€152€
VIP-kortti TINAgym ja koulut(Ei Jokiniemi)185€182€
Vantaan kaupungin
yhteistyökurssit Jokiniemi
Kurssimaksu

63€Hinnassa korotus 3e keväällä -21
Huom. Lisätietoa korteista ja maksuista tällä sivulla!

Kokeilumaksu yksittäiselle tunnilleVain toimistolta etukäteen ostettuna. Kertaluonteinen
eli ei jatkuvaan käyttöön.
10€10€

Alennukset ja lisäedut kevät 2021

- Mobiilikorteista -3€ (alennus tulee automaattisesti valitessa mobiilikorttivaihtoehdon). Alennusta ei saa 10/15x kortteihin, joiden hinta on vakio.

- Erityisryhmille (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät) -20 € alennus koulu/äijäjumppakortista sekä 2xvko- ja VIP-kortista. 

Huom. Ennen laskun maksua ja erääntymistä: Ota yhteys toimistoon saadaksesi alennuksen laskuusi ja näytä toimistolla alennukseen oikeuttava todistuksesi. Alennuksia ei myönnetä ns. jälkikäteen, jos lasku on jo maksettu normaalihintaisena. Työeläkekortin jo toimistolla näyttäneiden ei tarvitse korttia näyttää toistamiseen, joten järjestelmästä voi valita valmiiksi alennushintaisen kortin. Muihin alennusryhmiin kuuluvien tulee näyttää voimassaoleva todistus aina korttiin/ryhmään ilmoittautuessaan alennuksen saadakseen.

- Perheliikuntatunneillemme pääsee voimassaolevilla kausikorteillamme edullisella lisämaksulla  (Ei 10 tai 15 x kortin ostajille). Lisätiedustelut toimistolta: tnv@kolumbus.fiAlennukset eivät koske 10x/15x kortteja eivätkä erilliskursseja.

Tuntikokeilumaksu 10€

Mikäli et ehtinyt kokeilemaan tuntia avoimien ovien Starttiviikolla, pääset tarvittaessa ennen kortin ostamista kokeilemaan haluamaasi tuntia kertamaksulla. Ohjaajamme eivät tällä hetkellä ota käteismaksuja vastaan, joten syyskaudella kokeilukerta on mahdollista ostaa vain toimiston kautta ja etukäteen ennen tunnille tuloa. Mahdollista sekä toimistolla käymällä että "etänä". Kysy lisää tnv@kolumbus.fi /0503139340. 

Kokeilumaksu on tarkoitettu tunnin kokeiluun ennen kortin valintaa, mutta ennen seuraavalle tunnille menoa tulee ilmoittautua johonkin jumppakorttiin.

Lisätietoa Kausikortit 2020-2021


Kortin nouto ja korttityypit

Eräpäivä saattaa ilmoittautuessa muodostua myöhemmälle ajalle, mutta jumppamaksu tulee olla  suoritettuna ennen jumppaan tuloa (lukuunottamatta mahdolliset ilmaiskampanjat).

Korteista on valittavissa perinteinen laminoitu kortti ja etäyhteyksin saatavissa oleva mobiilikortti.

Mobiilikorttiohjeistus:

1. Tilaa kortti ilmoittautumisjärjestelmästä, maksa lasku (pankkiin maksaessasi tiedot kirjautuvat viiveellä, joten voit laittaa myös toimistolle viestiä maksusta liitteenä kuitti) tai tarvittaessa maksa toimistolla. 2. Odottele sähköpostiisi viestiä (lähettäjänä Aibonus.com) kortin lähettämisestä, jossa linkki sovelluksen lataamiseen. 3. Lataa Aibonus-sovellus mobiililaitteeseesi (ei sovellu Windows-puhelimille). 4. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Tilaa sovelluksesta kirjautumistunnus tai kirjaudu vanhalla tunnuksellasi. 5. kirjaudu sisään ja löydät korttisi. 6. Ota puhelin mukaan tunnille ja näytä kortti ohjaajalle ennen tuntia / leimaa 10/15 x korttisi ohjaajan nähden. Mobiilikortin käyttöönotto ei edellytä toimistokäyntiä, mutta huomioithan että niitä lähetetään vain toimistohenkilön työaikana. Saat ensimmäisen kirjautumistunnuksen sähköpostiisi ja voit vaihtaa sen mieleiseksesi. Uutta kirjautumistunnusta tilatessasi, tarkistathan että push-viestit sovellukselta on mahdollistettu.

Laminoitu kortti ohjeistus: Kortin valmistamisessa menee hetki. Kun kausi- ja jäsenmaksut on maksettu ja kortti valmistunut (ilmoitus nettisivuilla ja ilmoitustaululla), saat kortin noutamalla sen toimistolta. Ota mukaan henkilötodistuksesi ja juuri pankkiin maksettuasi kuitti maksusta. Kauden alussa maksuttoman Starttiviikon jälkeen pääset jumppiin myös ennen kortin valmistumista, kunhan haet toimistolta maksutodistuksen/tilaat sen sähköisenä ohjaajalle näytettäväksi. Toimistolta haettavan 10/15xkortin saa ilman odotteluja.Korttivaihtoehdot
VIP-kortti:

Hinta 2021 kevät: 185 € /182 € (mobiilikortti)

Pääset korttia ohjaajalle näyttämällä käymään VIP-kortillamme rajattomasti sekä TINAgymin, että Simonkallion, Hiekkaharjun ja Ilolan koulun jumpissamme (Ei kurssit).

Ei käy Vantaan kaupungin yhteistyökursseilla tai muilla erityiskursseilla.

Voit käydä mielin määrin tunneillamme, valikoida tunnit jumppavalikoimastamme täysin oman aikataulusi ja tarpeidesi mukaan ja vaihdella tunteja vaikka viikoittain
TINAgym 2 x vko-kortti:


Hinta kevät 2021: 155 € /152 € (mobiilikortti)

(Hinta sisältää jäsenmaksuosuuden) 

TINAgymin 2 x vko-kortti oikeuttaa käyntiin kahdella
vapaavalintaisella perusviikkotunnilla (Ei kurssit) TINAgym-salilla. Kortti käy sekä Treeni- että Tanssisalin tunneille.

Voit valikoida tunnit TINAgymin jumppavalikoimasta täysin oman aikataulusi ja tarpeidesi mukaan ja vaihdella tunteja vaikka viikoittain


Käy vain TINAgymin perusjumppiin eli ei käy koulujumpissamme, jonne on oma jumppakortti tai Vantaan kaupungin yhteistyöjumpissa, jonne on erillinen kurssimaksu.

Koulukortti / Äijäjumppa:

Hinta kevät 2021: 95 € / 92 € (mobiilikortti)

Koulukorttia voi käyttää jumpissamme Hiekkaharjun, Ilolan ja Simonkallion kouluilla.  Koulukortti ei käy Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetyillä kursseilla (Jokiniemen koulu) tai TINAgymin jumpissa. Kouluilla käy myös 10/15x kortit ja VIP-kortti.

TINAgymin Äijäjumppareille (to TINAgym) on oma kortti, mutta Äijäjumpassa voi käydä myös muilla TINAgymin korteilla. Kertamaksukortit kevät 2021

10 x kortti

Hinta 80 €

15 x kortti

Hinta 110€

Kertamaksukortteihin ei saa alennuksia.

Korttia voi käyttää jumpissamme TINAgymillä sekä Hiekkaharjun, Ilolan ja Simonkallion kouluilla. Myös Äijäjumppa!

10x / 15x kortti ei käy Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetyillä kursseilla (Jokiniemi) tai muilla mahdollisilla erityiskursseillamme, ellei muuta ole mainittu. Huom. Voimassa kevätkauden 2021 loppuun. Ilmoittaudu korttiin ja nouda kortti toimistolta maksun jälkeen kuittia vastaan tai maksa kortti toimistolla noutaessasi sitä. Kortista saatavilla myös mobiilikorttivaihtoehto, jonka saaminen ei edellytä toimistokäyntiä.

10x ja 15x kortti sopii erityisen hyvin jumpparille, joka käy satunnaisemmin jumpissa ja haluaa vaihdella jumppapaikkaa. Voimassa myös kevät- ja syyskausien välisinä aikoina (kesäjumpat ja joulujumpat), mikäli voimassaoloaika niille ajoille osuu. Korttia hankkiessa kannattaa laskea, riittääkö 10 x kortti haluamiisi jumppiin vai kannattaisiko ostaa kerralla 15 x kortti.

Kortti tulee olla noudettuna ennen jumppaa (poikkeus kaudet aloittava Starttiviikko, jolloin ilmaiset jumppakäynnit).  Nouda kortti henkilökohtaisesti Viertolan toimistolta, toimiston aukioloaikoina. Ota henkilöllisyystodistus ja juuri maksettuasi kuitti mukaan.

ERILLISKURSSIT:


Yhteistyökurssit Vantaan kaupungin kanssa


Järjestämme jumppia Jokiniemen kouluilla maanantaina ja keskiviikkona yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Näille kursseille on sitovat ilmoittautumiset ennen kurssin alkua ilmoittautumisjärjestelmämme kautta. Huom. Kursseille osallistuvien ei tarvitse maksaa jäsenmaksuamme, ellei osallistu myös muihin Tikkurilan Naisvoimistelijoiden jumppiin. Starttiviikon avoimet ovet tunneille ei koske yhteistyökursseja eli ilmoittautua tulee etukäteen. Ei alennusryhmäalennuksia.

Syksy 2020: Hinta 60 € / kurssit 31.8.-16.12.2020

Kevät 2021: Hinta 63 €/ kurssit ajalla 11.1.-12.5.2021

Kortin valinta ja  laskuasiat


Esimerkki tuntiemme edullisuudesta (aikuiset): Ostaessasi kauden VIP-kortin, joka oikeuttaa käymään kaikilla tunneilla (esim. 3-5 kertaan viikossa), tuntihinnaksi tulee 3,67 €/h - 2,20/h €.

Mikäli hinnoista/korteista/laskuista on lisäkysymyksiä, joihin et sivuiltamme löydä vastausta, otathan yhteyttä toimistoon tnv@kolumbus.fi / p. 050 313 9340 (toimiston aukioloaikoina).

Oikeudet muutoksiin pidätetään.