Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Aikuisten maksut

Kausimaksun lisäksi jokaisen toiminnassa mukana olevan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 20€ kerran kalenterivuodessa. Vuonna 2023 jäsenmaksu on 20 euroa. Jäsenmaksuosuutta ei laskuteta erikseen, vaan se sisältyy jumppalaskullesi. (Poikkeus: Vantaan kaupungin yhteistyökurssien tai muiden erityiskurssien jumpparit, jos ei osallistuta perusjumppatoimintaan). Lue lisää


Hinnasto

Jos et tiedä, mikä kortti sinulle sopii parhaiten, niin toimistolta autetaan mielellään. Kysy käydessäsi tai laita viestiä:  tikkurilannaisvoimistelijat@gmail.com

Lisätietoa korttien käyttömahdollisuuksista myös tällä sivulla.Hinnasto aikuisten jumpatinfoHinta
Kevät 2023

10x kortti

2 kpl 10x kortti

Puistokulma & Koulut (Ei sisällä kaupungin yhteistyöjumppia Dickursby koululla)

10x kortin postitus kotiin

10x kortin toimittaminen kouluille

65 €

120 €

5 €

2 €

VIP-korttiPuistokulma & Koulut (myös kaupungin yhteistyöjumpat Dickursby skolan)

150 €


Vantaan kaupungin yhteistyöjumpatDickursby skolan 63 €
Huom. Lisätietoa korteista ja maksuista tällä sivulla!

Kokeilumaksu yksittäiselle tunnille

Vain toimistolta etukäteen ostettuna. Kertaluonteinen
eli ei jatkuvaan käyttöön.


Puistokulman alasalissa myös mahdollisuus ostaa yksittäisiä tunteja MobilePayllä.

10€


Alennukset 

- Erityisryhmille (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät) -20 € alennus VIP- kortista. 

Huom. Ennen laskun maksua ja erääntymistä: Ota yhteys toimistoon saadaksesi alennuksen laskuusi ja näytä toimistolla alennukseen oikeuttava todistuksesi. Alennuksia ei myönnetä ns. jälkikäteen, jos lasku on jo maksettu normaalihintaisena. Työeläkekortin jo toimistolla näyttäneiden ei tarvitse korttia näyttää toistamiseen, joten järjestelmästä voi valita valmiiksi alennushintaisen kortin. Muihin alennusryhmiin kuuluvien tulee näyttää voimassaoleva todistus aina korttiin/ryhmään ilmoittautuessaan alennuksen saadakseen.

- Perheliikuntatunneillemme pääsee voimassaolevalla VIP-kortilla edullisella lisämaksulla  (Ei 10x kortin ostajille). Lisätiedustelut toimistolta.


Alennukset eivät koske 10x kortteja eivätkä erilliskursseja.

Tuntikokeilumaksu 10€

Mikäli et ehtinyt kokeilemaan tuntia avoimien ovien Starttiviikolla, pääset tarvittaessa ennen kortin ostamista kokeilemaan haluamaasi tuntia kertamaksulla. Ohjaajamme eivät tällä hetkellä ota käteismaksuja vastaan, joten syyskaudella kokeilukerta on mahdollista ostaa vain toimiston kautta ja etukäteen ennen tunnille tuloa. Mahdollista sekä toimistolla käymällä että "etänä". Kysy lisää tikkurilannaisvoimistelijat@gmail.com/0503139340. 

Kokeilumaksu on tarkoitettu tunnin kokeiluun ennen kortin valintaa, mutta ennen seuraavalle tunnille menoa tulee ilmoittautua johonkin jumppakorttiin.

Korttivaihtoehdot


VIP-kortti:Hinta kevät 2023:  150 €

Pääset korttia ohjaajalle näyttämällä käymään VIP-kortillamme rajattomasti sekä TINAgymin (Puistokulma), että Simonkallion, Hiekkaharjun ja Ilolan koulun ja Kuusikon koulun jumpissamme.

Voit käydä mielin määrin tunneillamme, valikoida tunnit jumppavalikoimastamme täysin oman aikataulusi ja tarpeidesi mukaan ja vaihdella tunteja vaikka viikoittain10 kerran kortti:


Hinta kevät 2023:  65 € tai 2 kpl edullisesti 120 €

Kertamaksukortteihin ei saa alennuksia.

Korttia voi käyttää jumpissamme Puistokulmassa, sekä Kuusikon, Hiekkaharjun-, Ilolan- Simonkallion- ja Jokirannan kouluilla. 

10x kortti ei käy Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetyillä kursseilla tai muilla mahdollisilla erityiskursseillamme, ellei muuta ole mainittu. Huom. Voimassa oloaika on rajattu. Ilmoittaudu korttiin ja nouda kortti toimistolta maksun jälkeen kuittia vastaan tai maksa kortti toimistolla noutaessasi sitä. 

10x kortti sopii erityisen hyvin jumpparille, joka käy satunnaisemmin jumpissa ja haluaa vaihdella jumppapaikkaa. Voimassa myös kevät- ja syyskausien välisinä aikoina (kesäjumpat ja joulujumpat), mikäli voimassaoloaika niille ajoille osuu.

Kortti tulee olla noudettuna ennen jumppaa (poikkeuksena kaudet aloittava Starttiviikko, jolloin ilmaiset jumppakäynnit).  Nouda kortti henkilökohtaisesti Puistokulman toimistolta, toimiston aukioloaikoina. Ota henkilöllisyystodistus ja juuri maksettuasi kuitti mukaan.

ERILLISKURSSIT:


Yhteistyökurssit Vantaan kaupungin kanssaJärjestämme jumppia  yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Näille kursseille on sitovat ilmoittautumiset ennen kurssin alkua ilmoittautumisjärjestelmämme kautta. Huom. Kursseille osallistuvien ei tarvitse maksaa jäsenmaksuamme, ellei osallistu myös muihin Tikkurilan Naisvoimistelijoiden jumppiin. Starttiviikon avoimet ovet tunneille ei koske yhteistyökursseja eli ilmoittautua tulee etukäteen. Ei alennusryhmäalennuksia.

Kevät 2023: Hinta 63€

Kortin valinta ja  laskuasiatEsimerkki tuntiemme edullisuudesta (aikuiset): Ostaessasi kauden VIP-kortin, joka oikeuttaa käymään kaikilla tunneilla (esim. 3-5 kertaan viikossa), tuntihinnaksi tulee 3,67 €/h - 2,20/h €.

Mikäli hinnoista/korteista/laskuista on lisäkysymyksiä, joihin et sivuiltamme löydä vastausta, otathan yhteyttä toimistoon tikkurilannaisvoimistelijat@gmail.com/ p. 050 313 9340 (toimiston aukioloaikoina).

Oikeudet muutoksiin pidätetään.