Lasten maksut 2021-2022

Hinnasto

Lapset ja nuoret (alle 16v)

Perheliikunta, Aikuinen lapsen tukena

Luethan ennen ilmoittautumista maksu- ja peruutusohjeet huolellisesti. Osallistuminen edellyttää ryhmään ilmoittautumisen verkossa tai toimistolla. 

Alennuspyynnöt (kts. hinnasto) /peruutukset tulee tehdä toimistolle sähköpostilla ennen laskun erääntymistä ja maksua. Laskuihin ja osallistumisiin liittyvät kyselyt seuran toimistolle tnv@kolumbus.fi / p. 050 313 9340. (katso toimiston aukioloajat).

SYSKSYN 2021 MAKSUT

Perus-viikkotunnit 
TINAgym ja koulut

Syyskausi

2021 

Kuvaus

Koulujen jumppavuorojen alku- ja loppupäivät ovat koulukohtaisia.
Kauden keston ja poikkeusajat löydät toimintakaudet-sivulta. Kevät- ja syyskausille ilmoittaudutaan aina erikseen. Taulukossa hinnat +ohje

Harrastetunnit

1 x viikossa

Koulut ja TINAgym
70€                  

Yksi perusviikkotunti. tunnin pituus ikäryhmästä riippuen 45min- 1h.  (Poikkeus: Perus- ja Telinevoimistelu, joka yli 1h.)
Alennukset

Toinen viikkotunti lisämaksulla30€

Toinen viikkotunti, tunnin pituus 45 min -1h. (ja Perus- ja telinevoimistelu)

Ilmoittautuessa toiseen viikkotuntiin tunnin hinta tulee täysimääräisenä laskulle (kts. harrastetunnit), mutta alennuksen saa toimistolta pyytämällä. Vahvista tuntikokeilun jälkeen, että tunteja jatketaan, niin teemme alennuksen laskulle. Mikäli jotakin tuntia ei jatketa tee peruutus: tnv@kolumbus.fi  

Huom. 2. viikkotunnin alennuspyyntö tai peruutus on tehtävä ennen laskun maksua ja laskun eräpäivää.

Alennus ei koske valmentavia tunteja eikä valmentavien tuntien lisäksi otettavaa perusviikkotuntia.

Valmentavat tunnit / Kilpailevat ryhmät
TINAgym ja koulut:

Syyskausi 2021

Kuvaus


Valmentavat tunnit/ Kilpailevat joukkueet ovat tuntimäärän mukaan hinnoiteltuja ryhmiä eivätkä kuulu 2. viikkotunnin alennusten piiriin (kts. harrastetunnit.)                               

Cheerminit Tähtöset130€Ei kilpaile.
Cheerminit Dazzling Stars130€ Ei kilpaile.
Cheertanssi130€
Cheerminit Sparkles240€Huom. Joukkueeseen ilmoittautuvat vain joukkueeseen valitut. 
Cheerminit Luster Lights260€ Huom. Joukkueeseen ilmoittautuvat vain joukkueeseen valitut. 

Cheerminit

Dazzlers

190€
Akrobatia jatkoryhmä85€
Akrobatia edistyneet95€

Showtanssi kisaryhmät 

TNV Fira 

TNV Iris

220€Hinta sisältää 2,5h valmennustunteja viikossa ja yhden vapaavalintaisen tunnin lukujärjestyksestä. Huom. Ryhmään valituille.  Ilmoittautumisesta tiedottaa valmentaja.
TNV Aura90€Sisältää viikkotunnin lisäksi yhden treenipäivän kauden aikana.

Perheliikunta

Aikuinen lapsen tukena -tunnit

Syyskausi 2021

Kuvaus

Osallistuminen edellyttää sekä aikuisen että lapsen (alikäyttäjä) rekisteröimistä Hoikaan. Aikuinen ilmoittaa itsensä tunnille, jonka jälkeen toimistolle ilmoitetaan osallistuvan lapsen nimi sähköpostilla: tnv@kolumbus.fi

1 aikuinen +

1 lapsi

110 €
AlennuksettarvittaessaKysy toimistolta ylimääräisen perheenjäsenen ilmoittamisesta tunnille tai muissa jumpissa käyvän huoltajan alennuksista. Alennusta perheliikuntatunneista voi saada myös voimassa olevalla kausikortillamme (ei 10/15x kortit).

Jäsenmaksu 2021

Kausimaksun (jumppamaksut kevät- ja syyskaudella) lisäksi jokaisen toiminnassa mukana olevan tulee maksaa seuran jäsenmaksu kerran kalenterivuodessa. Jäsenmaksun osuus on mukana kausimaksulaskuilla. Vuonna 2021 jäsenmaksu on 30 euroa.  Lue lisää

Yleistä maksuista:

Maksa laskut aina oikeilla viitenumeroilla ja eräpäivään mennessä laskuselvitysten välttämiseksi. Viitemaksuna maksetut laskut kirjautuvat pankista järjestelmään pienellä viiveellä. Ilmoitathan, mikäli olet vahingossa maksanut laskun ilman viitenumeroa:  tnv@kolumbus.fi.

Huolehdi, että aiemmat maksut on suoritettu ennen uusia ilmoittautumisia, sillä maksamattomat laskut estävät osallistumisen tunneillemme. Jumppaosallistuminen poistetaan ja siirretään tarvittaessa varasijalla olevalle, mikäli aiempia laskuja ei ole maksettu. Laskutietosi ja kirjautuneet maksusi voit tarkistaa Hoikan laskut- välilehdeltä.

Huom!

Ryhmiin ilmoitettavalla lapsella tulee olla yli 18-vuotias ylikäyttäjä Hoika-järjestelmässä. Lasten- ja nuorten liikuntatunneille ilmoittautuminen tehdään lapselle ja perheliikuntatunneille ilmoitetaan aikuinen ja lapsi. 

Hinnastossa ja sivuilla mainitut alennukset saa toimistolta. 

Tuntia voi kokeilla ennen laskun maksua ja erääntymistä. Mikäli tunti ei ole sopiva eikä sitä kokeilun jälkeen jatketa toivomme, että peruutus tulee heti kokeilun jälkeen, jotta saamme paikat ajoissa eteenpäin varasijalla oleville. Jos peruutusta ei tehdä ehtojen mukaisesti maksuvelvollisuus säilyy.