Syyskaudelle 2020 voi ilmoittautua Hoikan kautta 3.8 klo 9 alkaen. Ei puhelin/sähköposti-ilmoittautumisia. 

Tältä sivulta löydät lasten ja nuorten liikuntatuntien sekä perheliikunnan hinnaston sekä alennukset ja muuta lisätietoa maksuista. 


Lasten maksut 2020

Jäsenmaksu 2020

Kausimaksun (jumppamaksut kevät- ja syyskaudella) lisäksi jokaisen toiminnassa mukana olevan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 30€ kerran kalenterivuodessa. Vuonna 2020 jäsenmaksu 30 euroa jaetaan kevät- ja syyskausilla jumppalaskulle  eli erillistä jäsenmaksulaskua ei enää tule. (Poikkeus: Sporttia kaikille- kerhot, joilla ei jäsenmaksua) Jos osallistumisia on useampaan ryhmään, ilmoita toimistolle että laskuihin tulee tehdä ylimääräisen jäsenmaksuosuuden poisto. Lue lisää

Yleistä maksuista:

Muistathan maksaa laskut aina oikeilla viitenumeroilla laskuselvitysten välttämiseksi. Omia laskutietojasi ja maksujasi voit tarkistaa kirjautumalla ilmoittautumisjärjestelmään tunnuksillasi. Viitemaksuna maksetut laskut kirjautuvat järjestelmään pienellä viiveellä, kun tiedot on haettu pankista. Tarvittaessa ole aina maksuihin liittyvissä asioissa yhteydessä toimistoomme ja ilmoita mikäli olet vahingossa maksanut laskun ilman viitenumeroa:  tnv@kolumbus.fi.

Huolehdithan, että aiemmat maksut on suoritettu ennen uusia ilmoittautumisia, sillä maksamattomat laskut estävät osallistumisen tunneille. Jumppaosallistuminen poistetaan ja siirretään tarvittaessa varasijalla olevalle, mikäli aiempia laskuja ei ole maksettu.

Huom!

Lasten ryhmiin on tehtävä ilmoittautuminen ennen tunnin aloittamista. Ilmoitettavalla lapsella tulee olla yli 18-vuotias ylikäyttäjä Hoika-järjestelmässä, joten huoltajan tulee ensin rekisteröityä itse ja lisätä lapsi alikäyttäjäkseen kohdasta "Omat tiedot". Lasten- ja nuorten liikuntatunneille ilmoittautuminen tehdään lapselle ja perheliikuntatunneille ilmoitetaan aikuinen ja lapsi. 

Hinnastossa mainitut alennukset saa toimistolta. Ei muita alennuksia.

Jos ryhmäpaikka on saatu, voi tuntia kokeilla ennen laskun maksua ja erääntymistä. Ethän siis maksa laskuasi ennen tuntikokeilua, jos tunti ei ole ennestään tuttu. Mikäli tunti ei ole sopiva eikä sitä kokeilun jälkeen jatketa, on peruutus tehtävä välittömästi kokeilun jälkeen ehtojemme mukaisesti, jotta saamme paikat ajoissa eteenpäin varasijalla oleville. Jos peruutusta ei tehdä ehtojen mukaisesti maksuvelvollisuus säilyy.

Hinnasto Syksy 2020

Lapset ja nuoret (alle 16v)

Perheliikunta, Aikuinen lapsen tukena
Luethan ennen ilmoittautumista maksu- ja peruutusohjeet huolellisesti. Osallistuminen edellyttää ryhmään ilmoittautumisen verkossa tai toimistolla. 

Alennuspyynnöt (kts. hinnasto) /peruutukset tulee tehdä toimistolle sähköpostilla ennen laskun erääntymistä ja maksua. Mikäli hinnoista/laskutuksesta on lisäkysymyksiä, ilmoittautumisen kanssa on ongelmia tai huomaat saaneesi virheellisen laskun otathan välittömästi yhteyttä seuran toimistoon tnv@kolumbus.fi / p. 050 313 9340. (katso toimiston aukioloajat).

SYKSYN 2020 MAKSUT

Perus-viikkotunnit 
TINAgym ja koulut

Syyskausi

2020 Kuvaus

Koulujen jumppavuorojen alku- ja loppupäivät ovat koulukohtaisia ja syyskaudella 2020 jumpat aikajaksolle 10.8.-15.12.2020. 
Koulu/ryhmäkohtaiset kausien kestot ja poikkeusajat löydät toimintakaudet-sivulta. Kevät- ja syyskausille ilmoittaudutaan aina erikseen. Taulukossa hinnat +ohje

Harrastetunnit

1 x viikossa

Koulut ja TINAgym


70€                  

Yksi perusviikkotunti. tunnin pituus ikäryhmästä riippuen 45min- 1h.  (Poikkeus: Perus- ja Telinevoimistelu syksy 2020)

Hinta sisältää jäsenmaksuosuuden. 

Toinen viikkotunti lisämaksu

30€

Toinen viikkotunti, tunnin pituus 45 min -1h. (norm. hinta 55 e +jäsenmaksu)

Ilmoittautuessa toiseen viikkotuntiin tunnin hinta tulee täysimääräisenä laskulle (kts. harrastetunnit), mutta alennus tehdään laskulle, kun toimistolle tuntikokeilun jälkeen vahvistetaan, että tunteja jatketaan. Mikäli jotakin tuntia ei jatketa tee peruutus: tnv@kolumbus.fi  

Huom. 2. viikkotunnin alennuspyyntö tai peruutus tehtävä ennen laskun maksua ja laskun eräpäivää.

Alennus ei koske valmentavia tunteja eikä valmentavien tuntien lisäksi otettavaa perusviikkotuntia.
Ei muita alennuksia.

Valmentavat tunnit / Kilpailevat ryhmät
TINAgym ja koulut:

Syyskausi 2020

Kuvaus


Valmentavat tunnit/ Kilpailevat joukkueet ovat tuntimäärän mukaan hinnoiteltuja ryhmiä eivätkä kuulu 2. viikkotunnin tai muiden alennusten piiriin (kts. harrastetunnit.)                               

Cheerminit Tähtöset130€Jäsenmaksuosuus sisältyy hintaan. Ei kilpaile.
Cheerminit Dazzling Stars130€Jäsenmaksuosuus sisältyy hintaan. Ei kilpaile.
Cheertanssi130€

Uusi joukkue syksyllä 2020. Jäsenmaksuosuus sisältyy hintaan. 

Ei kilpaile syyskaudella 2020.

Cheerminit Sparkles240€Jäsenmaksuosuus sisältyy hintaan. Huom. Joukkueeseen ilmoittautuvat vain joukkueeseen valitut. 
Cheerminit Luster Lights260€Jäsenmaksuosuus sisältyy hintaan. Huom. Joukkueeseen ilmoittautuvat vain joukkueeseen valitut. 

Cheerminit

Dazzlers

190€Uusi joukkue syksyllä 2020. Jäsenmaksuosuus sisältyy hintaan.
Akrobatia jatkoryhmä85€Jäsenmaksuosuus sisältyy hintaan.
Akrobatia edistyneet95€Jäsenmaksuosuus sisältyy hintaan.
Showtanssi kilparyhmät190€Jäsenmaksuosuus sisältyy hintaan. Huom. Ryhmään valituille.  Ilmoittautumisesta tiedottaa valmentaja.Perheliikunta

Aikuinen lapsen tukena -tunnit

Syyskausi 2020

Kuvaus

Osallistuminen edellyttää sekä aikuisen että lapsen (alikäyttäjä) rekisteröimistä Hoikaan. Aikuinen ilmoittaa itsensä tunnille, jonka jälkeen toimistolle ilmoitetaan osallistuvan lapsen nimi sähköpostilla: tnv@kolumbus.fi

1 aikuinen +

1 lapsi

110 €Jäsenmaksuosuus sisältyy hintaan.
AlennuksetKysy hintaa.Kysy toimistolta ylimääräisen perheenjäsenen ilmoittamisesta tunnille tai muissa jumpissa käyvän huoltajan alennuksista. Alennusta perheliikuntatunneista voi saada voimassa olevalla kausikortillamme (ei 10/15x kortit).

Suosittelemme, että lapsi kävisi kokeilemassa jumppaa kerran ennen laskun maksamista  ja näin löytäisi sopivimman vaihtoehdon tuntivalikoimastamme. Mikäli tuntia ei jatketa, tulee se peruuttaa ajoissa. Jos laskun eräpäivä on jostakin syystä ennen tunnin kokeilumahdollisuutta, otathan yhteyttä toimistoon eräpäivän muuttamiseksi, kiitos.