Syyskaudelle 2020 voi ilmoittautua netin kautta 3.8 klo 9 alkaen. Päivitämme tunteja ja hintoja koskevat mahdolliset muutokset sivuillemme heinäkuun aikana. Seuraile sivujamme. Ei puhelin/sähköposti-ilmoittautumisia. 

Lasten maksut 2019-2020

Jäsenmaksu 2020

Kausimaksun (jumppamaksut kevät- ja syyskaudella) lisäksi jokaisen toiminnassa mukana olevan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 30€ kerran kalenterivuodessa. Vuonna 2020 jäsenmaksu on edelleen 30 euroa, mutta summa jaetaan kevät- ja syyskausilla jumppalaskulle  eli erillistä jäsenmaksulaskua ei enää tule. (Poikkeus: Sporttia kaikille- kerhot, joilla ei jäsenmaksua) Lue lisää

Muistathan maksaa laskut aina oikeilla viitenumeroilla laskuselvitysten välttämiseksi. Omia laskutietojasi ja maksujasi voit tarkistaa kirjautumalla ilmoittautumisjärjestelmään tunnuksillasi. Viitemaksuna maksetut laskut kirjautuvat järjestelmään pienellä viiveellä, kun tiedot on haettu pankista. Tarvittaessa ole aina maksuihin liittyvissä asioissa yhteydessä toimistoomme ja ilmoita mikäli olet vahingossa maksanut laskun ilman viitenumeroa:  tnv@kolumbus.fi.

Huolehdithan, että aiemmat maksut on suoritettu ennen uusia ilmoittautumisia, sillä maksamattomat laskut estävät osallistumisen tunneille. Jumppaosallistuminen poistetaan ja siirretään tarvittaessa varasijalla olevalle mikäli maksuhuomautuksista huolimatta laskuja ei ole maksettu.

Lasten ryhmiin on ilmoittauduttava ennen aloittamista. Jos ryhmäpaikka on saatu, voi tuntia kokeilla ennen laskun maksua ja erääntymistä. Ethän siis maksa laskuasi ennen tuntikokeilua ainakaan jos tunti ei ole ennestään tuttu. Mikäli tunti ei sopiva eikä sitä kokeilun jälkeen jatketa, on peruutus tehtävä välittömästi kokeilun jälkeen, jotta saamme paikat eteenpäin varasijalla oleville. Jos peruutusta ei tehdä ehtojen mukaisesti maksuvelvollisuus säilyy.

Maksut Lasten ja nuorten liikunta

Kevät 2020

Luethan ilmoittautumisen yhteydessä maksu- ja peruutusohjeet huolellisesti. 

Osallistuminen edellyttää ryhmään ilmoittautumisen verkossa tai toimistolla. Aikuisen tulee ensin rekisteröityä itse ja lisätä lapsi alikäyttäjäkseen. Lasten liikuntatunneille ilmoittautuminen tehdään lapsen nimellä valitsemalla ilmoitettavaksi henkilöksi alikäyttäjäksi rekisteröity lapsi. 


Alennuspyynnöt (kts. hinnasto) ja peruutukset tulee tehdä toimistolle ennen laskun erääntymistä ja maksua. Mikäli hinnoista/laskutuksesta on lisäkysymyksiä, ilmoittautumisen kanssa on ongelmia tai huomaat saaneesi virheellisen laskun otathan välittömästi yhteyttä seuran toimistoon tnv@kolumbus.fi / p. 050 313 9340. (katso toimiston aukioloajat).


Kevät 2020 Hinnasto

Perus-viikkotunnit 
TINAgym ja koulut

Kevätkausi

2020 
Kuvaus

Koulujen jumppavuorojen alku- ja loppupäivät ovat koulukohtaisia, mutta  kevätkaudella 2020 jumpat ajoittuvat  aikajaksolle 7.1.-17.5.2020. Koulu/ryhmäkohtaiset kausien kestot ja poikkeusajat näet toimintakausi-sivulta. Kevät- ja syyskausille ilmoittaudutaan aina erikseen. Taulukossa hinnat +ohje

Harrastetunnit

1 x viikossa

Koulut ja TINAgym70€                  Yksi viikkotunti, tunnin pituus ikäryhmästä riippuen 45min- 1h. Kevätkauden osuus vuoden 2020 jäsenmaksusta sisältyy hintaan.

Toinen viikkotunti jne. lisämaksu


30€

Toinen viikkotunti, tunnin pituus 45 min -1h. (norm. hinta 55 e)

Tunnin hinta tulee ilmoittautuessa täysimääräisenä laskulle (kts. harrastetunnit), mutta teemme alennuksen ja poistamme ylimääräisen jäsenmaksuosuuden kun toimistolle vahvistetaan, että  kaikkia tunteja jatketaan mille ilmoittauduttukin. Mikäli jotakin tuntia ei jatketa tee peruutus: tnv@kolumbus.fi  

Huom. Alennuspyyntö tehtävä ennen laskun maksua ja laskun eräpäivää. Alennus ei koske valmentavia tunteja eikä valmentavien tuntien lisäksi otettavaa perusviikkotuntia.
Ei muita alennuksia.

Valmentavat tunnit
TINAgym ja koulut:

Kevätkausi 2020

Valmentavat tunnit/ tuntimäärän mukaan hinnoitellut ryhmät eivät kuulu 2. viikkotunnin alennuksen piiriin (kts. harrastetunnit.) sillä hinnoissa on jo mm. useamman tunnin alennus laskettu hintaan.

Ei muita alennuksia.       

Jotkin hinnat sisältävät materiaalikuluja tai kilpailukuluja. Niistä on erikseen mainittu.                                      

Cheerminit Tähtöset110€Kevätkauden osuus vuoden 2020 jäsenmaksusta sisältyy hintaan.
Cheerminit Dazzling Stars130€Kevätkauden osuus vuoden 2020 jäsenmaksusta sisältyy hintaan
Cheerminit Sparkles240€Kevätkauden osuus vuoden 2020 jäsenmaksusta ja arvioidut kulut kevätkauden veloitettavista joukkue/kilpailumaksuista sisältyvät kausimaksun hintaan. Huom. Joukkueeseen valittujen lmoittautuminen vasta joukkuejakoharjoitusten jälkeen ilmoitettavana aikana.
Cheerminit Luster Lights260€Kevätkauden osuus vuoden 2020 jäsenmaksusta ja arvioidut kulut kevätkauden veloitettavista joukkue/kilpailumaksuista sisältyvät kausimaksun hintaan. Huom. Joukkueeseen valittujen lmoittautuminen vasta joukkuejakoharjoitusten jälkeen ilmoitettavana aikana.
Akrobatia jatkoryhmä85€Kevätkauden osuus vuoden 2020 jäsenmaksusta sisältyy hintaan
Akrobatia edistyneet95€Kevätkauden osuus vuoden 2020 jäsenmaksusta sisältyy hintaan

Sporttia kaikille -tanssikerhot


Ei jäsenmaksuvelvollisuutta, ellei osallistujalla muita viikkotunteja. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.
9.1.- 14.5.2020 (17 kertaa)30€

Tanssikerho Dance mix (aloittelijat)

9-10v/ 11-12v

tai  jaksoissa:

9.1.-27.2.2020(7x)

5.3.-2.4.2020 (5x)

9.4.-14.5.2020 (5x)

12€/
jakso
Voi osallistua koko kaudelle tai valinnan mukaan 1-3 jaksoon, mikäli jaksolla ryhmässä on tilaa. Ryhmä voi halutessaan myös esiintyä kevätnäytöksessä 28.4.

Maksut Perheliikunta 2020 kevät

Luethan ilmoittautumisen yhteydessä maksu- ja peruutusohjeet huolellisesti. 

Ohjeistus perheliikuntaan ilmoittautujalle: 

Perusilmoittautumismäärä on 1 aikuinen + 1 lapsi. Muista perheen osallistujista tulee lisämaksua 30 euroa/henkilö.

Osallistuminen Perheliikuntatunnille edellyttää ryhmään ilmoittautumisen verkossa tai toimistolla. Perheliikuntaan ilmoittautuessa aikuisen/aikuisten tulee ensin rekisteröityä itse ja lisätä lapsi/lapset alikäyttäjäkseen. 

Ilmoittautuminen ryhmään tehdään ensin aikuisen nimellä valitsemalla oikea vaihtoehto 1 aikuinen ja 1 lapsi jne. Ilmoittautumisesta muotoutuu yksi lasku. Päätä ilmoittautuminen -> Ilmoita ryhmään yksitellen muut osallistujat valitsemalla ilmoitettava henkilö (alikäyttäjä) ja oikea maksuton vaihtoehto (1. lapsi, 2. lapsi). Huom. Jos perheestä tulee toinen aikuinen (ylikäyttäjä) mukaan, niin hänen täytyy myös ilmoittautua ryhmään valitsemalla oikea vaihtoehto (2. aikuinen). 

Kaikki perheen osallistujat tulee siis ilmoittaa ryhmään erikseen, mutta hinnallinen vaihtoehto ottaa vain yhdelle aikuiselle eli muiden perheenjäsenten ilmoittaminen ei  aiheuta lisälaskuja vaan valitsemalla oikean vaihtoehdon perheen lukumäärän mukaan kaikkien osallistujien maksut sisältyvät hintaan ja osallistuminen on voimassa. 

Ilmoittautuminen ryhmään ja asianmukaiset peruutukset, kun tuntia ei jatketa kokeilun jälkeen ovat ryhmäkoon hallinnan takia pakolliset kaikille osallistujille.

Alennuspyynnöt (kts. hinnasto) ja peruutukset tulee tehdä toimistolle ennen laskun erääntymistä ja maksua. Mikäli hinnoista/laskutuksesta on lisäkysymyksiä, ilmoittautumisen kanssa on ongelmia tai huomaat saaneesi virheellisen laskun otathan välittömästi yhteyttä seuran toimistoon tnv@kolumbus.fi / p. 050 313 9340. (katso toimiston aukioloajat).

Kevät 2020 Perheliikunta Hinnasto

Perheliikunta

Kevätkausi

2020 Kuvaus

Koulujen jumppavuorojen alku- ja loppupäivät ovat koulukohtaisia, mutta  kevätkaudella 2020 jumpat ajoittuvat  aikajaksolle 7.1.-17.5.2020. Koulu/ryhmäkohtaiset kausien kestot ja poikkeusajat näet toimintakausi-sivulta. Kevät- ja syyskausille ilmoittaudutaan aina erikseen. Taulukossa hinnat +ohje

1 aikuinen

+ 1 lapsi

1 x viikossa

Simonkallion koulu

110€                  Kevätkauden osuudet vuoden 2020 jäsenmaksusta sisältyvät hintaan. Muista ilmoittaa myös lapsi ryhmään (katso ohje yllä).

1 aikuinen
 + 2 lasta

(tai 2 aikuista 1 lapsi)

1 x viikossa

Simonkallion koulu

140€Kevätkauden osuudet vuoden 2020 jäsenmaksusta sisältyvät hintaan. Muista ilmoittaa myös lapset ryhmään (katso ohje yllä). Lisämaksu /hlö 30e joka tulee laskulle valittaessa oikea osallistujamäärä.

2 aikuista 

+ 2 lasta

1 x viikossa

Simonkallion koulu

170€Kevätkauden osuudet vuoden 2020 jäsenmaksusta sisältyvät hintaan. Muista ilmoittaa myös lapset ryhmään (katso ohje yllä). Toinen aikuinen ilmoittaa itsensä ryhmään (kts. ohje yllä) Lisämaksu /hlö 30e joka tulee laskulle valittaessa oikea osallistujamäärä.

Alennukset Perheliikunta

Kevätkausi 2020

Jos Perhistunnille osallistuvalla aikuisella on seuran kausikortti kevätkaudella (Koulu-, 2xvko, VIP, Äijäjumppa), voi perheliikuntatunnille osallistua pienellä lisämaksulla. Lisämaksu jumppakorttilaisille on 30-115 euroa riippuen perheen osallistujamäärästä.

Huom. Alennus ei koske 10/15x korttien ostaneita. Alennuspyyntö on tehtävä ennen laskun maksua ja laskun eräpäivää toimistolle: tnv@kolumbus.fi                        

Ei muita alennuksia.            
Suosittelemme, että lapsi kävisi kokeilemassa jumppaa kerran ennen laskun maksamista  ja näin löytäisi sopivimman vaihtoehdon tuntivalikoimastamme. 

Peruutukset tulee kuitenkin ehdottomasti tehdä ennen eräpäivää ja laskun maksamista. Jos laskun eräpäivä on jostakin syystä ennen tunnin kokeilumahdollisuutta, otathan yhteyttä toimistoon eräpäivän muuttamiseksi, kiitos.

Lasten kausimaksuja palautamme vain erityisen painavasta syystä. Kirjallinen perustelu tulee välittää toimiston kautta (tnv@kolumbus.fi) hallituksen kokouksen käsiteltäväksi.

Alennuspyynnöissä ja peruuttaessasi osallistumisia, toimithan ohjeistuksen mukaisesti ennen laskun erääntymistä ja maksua, kun tunteja on kokeiltu.