Syyskaudelle 2020 voi ilmoittautua netin kautta 3.8 klo 9 alkaen. Päivitämme tunteja ja hintoja koskevat mahdolliset muutokset sivuillemme heinäkuun aikana. Seuraile sivujamme. Ei puhelin/sähköposti-ilmoittautumisia. 

Maksutavat

Maksutapoina toimistolla käy käteinen, tilisiirto tai pankkikortti sekä useat liikuntaedut, joita työnantajat tarjoavat. Et voi maksaa työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla muiden maksuja, sillä ne ovat henkilökohtaiseen käyttöön.

Maksuvälineet toimistolla

-Pankkikortti, käteinen ja liikuntasetelit (Smartum ja Edenred). Meillä käy maksuvälineenä myös Smartumin ja Edenredin kortit.

Mobiilimaksut:

- EazyBreak Liikunta -mobiiliseteli. Huomioi setelin voimassaolo!!! : Maksu tulee tehdä toimistolla käydessä eli toimiston aukioloaikoina, jolloin maksu kirjataan saman tien laskutietoihisi (tunnuksemme  T937). Huom. Kuitti on jatkossa voimassa vain 15 minuuttia ostohetkestä, joten tilaa se puheelimeesi vasta toimistolla kun olet asioimassa (alkaen 16.12.).

- E-passi mobiilimaksu. Lataa E-passin sovellus puhelimeesi sovelluskaupastasi. Ilmoittaudu haluamaasi korttiin/jumppaan ja maksa jumppamaksu puhelimellasi toimistolla asioidessasi, valitse Tikkurilan Naisvoimistelijat käyttöpaikaksi ja haluamasi summa (osan maksusta voit maksaa muilla maksutavoilla). Näytä kuitti puhelimestasi toimistolla. Huom. Kuitti on voimassa vain 15 minuuttia ostohetkestä, joten tilaa se puheelimeesi vasta toimistolla.

- Smartumin mobiilimaksu

- Edenredin mobiilimaksu

Muut maksutavat:

- Tilisiirto ilmoittautuessa saamallasi laskulla. Muista maksaessa viitenumero! Maksutiedot kirjautuvat laskullesi viiveellä. Mikäli tulet toimistolle noutamaan korttiasi pian laskun maksun jälkeen, otathan mukaan viitenumeron ja muut maksutiedot sisältävän kuitin näytettäväksi.

- Smartum saldo-kortti. Asiakas voi tehdä saldolla maksaessaan veloituksen myös itse omassa verkkopalvelussaan osoitteessa smartum.fi.

- Sporttipassi (E-passi) Verkkomaksu--> Asiakas tekee ilmoittautumisensa jälkeen veloituksen kirjautumalla omilla tunnuksilla E-passin verkkopalveluun ja tuo allekirjoitetun passikuitin toimistolle, jossa maksu kirjataan laskulle.  Liikuntasetelillä /korteilla maksaminen käy ainoastaan henkilökohtaisen kausimaksun suorittamiseen. Ei j esimerkiksi lapsen kausimaksuun. Liikuntaseteleillä maksu tulee tehdä seuran toimistolla. Henkilöllisyys todistettava ostohetkellä.

Kertamaksut 10€ ( Vain tuntia kokeillessa ja kertaluonteisesti.)

TINAgymillä on mahdollisuus maksaa uutta jumppatuntia kokeillessaan kertamaksu 10€ suoraan ohjaajalle tunnin alussa. Jumppiin tullessa ohjaajalle vain käteismaksu- ja liikuntasetelimaksumahdollisuus (Smartum/Edenred). Ei pankkikorttipäätettä, ei mobiilimaksuja. 

Huom!!! Kertamaksu tuntikokeiluissa on käytössä vain TINAgymillä, ei kouluilla eikä erilliskursseilla. Kokeilun jälkeen tulee ilmoittautua itselleen sopivaan jumppakorttiin. Ilmainen kokeilumahdollisuus jumppiin on Starttiviikolla (kauden aloitusviikko).

Huomioithan että kevät- ja syyskausien alussa jumpissamme on ensimmäisellä viikolla avoimet ovet, jolloin jumppia pääsee kokeilemaan ilmaiseksi. (Ei Vantaan kaupungin yhteistyökurssit)