Cheerleading

Kuva: Tero Wester

Harrastejoukkueet:


Tähtöset 7-10v

Joukkue harjoittelee kerran viikossa cheerleadingin alkeita ja harjoittelee toimimaan joukkueena. Tunneilla lajitaitoja harjoitellaan yksilö- ja joukkuetasolla. Ryhmään ei vaadita aikaisempaa harrastustaustaa, vaan sopii ensimmäiseksi harrastukseksi.

Dazzling Stars 7-13v

Dazzling Stars on seuran cheerleadingin harrastejoukkue. Dazzling Stars on positiivinen joukkue, joka treenaa kerran viikossa. Ryhmässä pääset oppimaan cheerleadingin perusteet, kuten nostoja, akrobatiaa ja hyppyjä. Lisäksi treeneissä leikitään ja saadaan uusi kavereita. Joukkue on kaikille 7-13-vuotiaille avoin, eikä lajitaustaa tarvita.


Kilpailevat joukkueet:

Dazzlers 7-11v

Seuran alkeiskilparyhmä, joka tutustuu vähitellen kilparyhmässä olemiseen. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa cheerleadingin perustaitoja, edeten joukkueen tason mukaan. Vuoden aikana on tavoitteena kisata muutaman kerran vuodessa Start-kilpailuissa level 1- tasolla sekä pitää leiripäiviä. Cheerleading-, tanssi tai voimistelutaustasta on iso hyöty.


Sparkles 8-13v

Sparkles on seuran level-1 kilpajoukkue. Joukkue treenaa kolmesti viikossa, leireilee kerran ja kisaa 1-2 kertaa kauden aikana. Joukkueeseen hakiessa cheerleadingin perustaidoista on hyötyä.

Luster Lights 9-13v

Seuran korkeatasoisempi kilpajoukkue, joka treenaa kolmesti viikossa, leireilee 2-4 kertaa vuodessa sekä kilpailee 1-2 kertaa kauden aikana level 2- tasolla. Ryhmään pyrkiessä cheerleadingin perustaidot tulee olla hallussa.


Cheertanssi


Cheertanssi 8-11v

Cheertanssi on laji, johon sisältyy tanssia, venytyksiä, piruetteja, akrobatiaa ja hyppyjä. Joukkueessa tutustutaan cheertanssin perusteisiin ja saadaan uusia kavereita. Joukkueeseen ei tarvita aikaisempaa lajitaustaa. Treenaamme kerran viikossa ja kisaamme mahdollisuuksien mukaan kerran kauden aikana.