Cheerleading

Kuva: Tero Wester

Harrastejoukkueet:


Glitterit 4-6v

Glitterit ovat temppujumppa -joukkue, jossa harjoitellaan yhdessä olemista, musiikin tahtiin liikkumista, cheerleadingin perusteita sekä akrobatian alkeita. Joukkue harjoittelee kerran viikossa 45 minuuttia kerrallaan. Glittereissä leikitään, pidetään hauskaa, opitaan uutta ja tutustutaan toisiin urheilijoihin. Joukkueeseen ovat tervetulleita niin tytöt kuin pojat!

Tähtöset 7-10v

Joukkue harjoittelee kerran viikossa cheerleadingin alkeita ja harjoittelee toimimaan joukkueena. Tunneilla lajitaitoja harjoitellaan yksilö- ja joukkuetasolla. Ryhmään ei vaadita aikaisempaa harrastustaustaa, vaan sopii ensimmäiseksi harrastukseksi.

Dazzling Stars 9-12v

Dazzling Stars on seuran cheerleadingin harrastejoukkue. Dazzling Stars on positiivinen joukkue, joka treenaa kerran viikossa. Ryhmässä pääset oppimaan cheerleadingin perusteet, kuten nostoja, akrobatiaa ja hyppyjä. Lisäksi treeneissä leikitään ja saadaan uusi kavereita. Joukkue on kaikille 9-12-vuotiaille avoin, eikä lajitaustaa tarvita.


Kilpailevat joukkueet:

Dazzlers 7-11v

Seuran alkeiskilparyhmä, joka tutustuu vähitellen kilparyhmässä olemiseen. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa cheerleadingin perustaitoja, edeten joukkueen tason mukaan. Vuoden aikana on tavoitteena kisata muutaman kerran Start-kilpailuissa level 1- tasolla sekä pitää leiripäiviä. Aikaisempaa lajitaustaa ei vaadita. 


Joukkueeseen on avoin ilmoittautuminen! Toisin kuin muihin kilpajoukkueisiin Dazzlers -joukkueeseen ei tarvitse hakea erikseen vaan paikat joukkueesta menevät ilmoittautumisjärjestyksessä kuten harrasteryhmissä.


Sparkles 8-13v

Sparkles on seuran level-1 kilpajoukkue. Joukkue treenaa kolmesti viikossa, leireilee kerran ja kisaa 1-2 kertaa kauden aikana. Joukkueeseen hakiessa cheerleadingin perustaidoista on hyötyä.


Joukkue hakee uusia urheilijoita seuraavan kerran syksyksi -23. Haku alkaa touko-kesäkuussa.

Lisätietoa: tnvcheerlajivastaava@gmail.com
Luster Lights 9-13v

Seuran korkeatasoisempi kilpajoukkue, joka treenaa kolmesti viikossa, leireilee 2-4 kertaa vuodessa sekä kilpailee 1-2 kertaa kauden aikana level 2- tasolla. Ryhmään pyrkiessä cheerleadingin perustaidot tulee olla hallussa.


Joukkue hakee uusia urheilijoita seuraavan kerran syksyksi -23. Haku alkaa touko-kesäkuussa.

Lisätietoa: tnvcheerlajivastaava@gmail.com

Cheertanssi


Aurora 8-11v

Cheertanssi on laji, johon sisältyy tanssia, venytyksiä, piruetteja, akrobatiaa ja hyppyjä. Joukkueessa tutustutaan cheertanssin perusteisiin ja saadaan uusia kavereita. Joukkueeseen ei tarvita aikaisempaa lajitaustaa. Kisaamme mahdollisuuksien mukaan kerran kauden aikana.Tiny Diamonds "Timantit"  5-7v

Tiny Diamonds eli Timantit ovat 5-7-vuotiaiden cheertanssijoukkue, joka harjoittelee kerran viikossa cheertanssin perusteita, leikkejä ja yhdessä toimimista. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä mahdollisuuksien mukaan. Joukkueeseen voivat ilmoittautua kaikki halukkaat.Lisätietoja joukkueista: tnvcheerlajivastaava@gmail.com

kuva: Tero Wester