Perheliikunta

Vuorovaikutusta aikuisen ja oman lapsen välillä.  Aikuinen näyttää mallia omalla tekemisellään, on aktiivinen, kannustaa ja tukee lastaan. Aikuinen on positiivinen roolimalli liikkumiseen, jotta lapsi rohkenee myöhemmin yksin harrastaa lajeja, ottaa liikunnan osaksi omaa elämäänsä.

 Perheliikunta on aikuinen lapsen tukena -liikuntaa. Etsi ikäryhmälle sopivat tunnit jumppakalenterista. Lisätietoa tunneista löydät sivuilta tuntikuvaukset ja kausisuunnitelmat ja hinnat löytyvät hinnastosta.

Huomioithan että joidenkin jumpparyhmien kohdalla ikäryhmämäärittely on suuntaa antava ja voit tarvittaessa kysyä toimistolta ilmoittautumismahdollisuudesta, jos vastaavaa ryhmää ei löydy lapsen omasta ikäryhmästä.

Ilmoittautuminen: Tunnille voi aikuinen osallistua yhden tai enintään kahden lapsen kanssa. Perheliikuntaan ilmoittaudutaan Hoika-järjestelmän kautta ilmoittamalla ensin perheen vanhempi , jolloin jumpasta muodostuu lasku. Sen jälkeen ilmoitetaan rekisteröidyt alikäyttäjä eli lapsi toimistolle sähköpostilla tnv@kolumbus.fi. Jos perheestä on tarve useammalle osallistujalle ota yhteys toimistoon.