Rekrytointi

Tule meille ohjaajaksi

 

Avoimet työpaikat


Avoin haku

Etsimme jatkuvasti osaavia ohjaajia sijaisrinkiimme tuuraamaan tunteja ja säännöllisesti vapautuu myös uusille ohjaajille vapaita paikkoja, joten ole rohkeasti yhteydessä esimerkiksi täyttämällä hakulomakkeemme. Kerro oletko oikea henkilö ohjaamaan lapsia, nuoria tai aikuisia ja minkälaisia tunteja toivoisit ohjattavaksi. 

Työ- ja koulutustausta on tärkeä kohta täyttää, mutta kerrothan myös oletko valmis sijaisrinkiimme ja mitä tällä hetkellä kalenterissamme olevia tunteja voit tarvittaessa sijaistaa.  Sijaisia ohjaajillemme tarvitsemme ajoittain esim. jos ohjaaja sairastuu, silloin joskus lyhyelläkin varoitusajalla.

Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytämme nähtäväksi voimassaolevan rikosrekisteriotteen. 

Sekä lasten ja nuorten että aikuisten puolella työ on iltapainotteista ja liikuntapaikat löydät yhteystiedot-sivultamme. Ohjaajan palkka määräytyy tehtyjen tuntien ja sopimuksen mukaan.

Haetaan Parkour-ohjaajaa Hiekkaharjun koululle alkaen 18.8.2020


Edellytämme tehtävään valittavalta ohjaajalta täysi-ikäisyyttä ja eduksi katsotaan kokemus ja/tai koulutus Freegym/Parkour-tunneista ja lasten ja nuorten parissa työskentelystä. Tunti on tiistai-iltaisin klo 17-18 ja mahdollisuus tarpeen tullen myös muiden tuntien sijaistamiseen.

Lasten ja nuorten parissa työskentelevien ohjaajiemme tulee näyttää ajantasainen rikosrekisteriote ennen tehtävän aloittamista.


Työpaikkailmoitus on nähtävillä kokonaisuudessaan TE-palvelujen sivuston kautta https://www.te-palvelut.fi/te/fi/


Ethän hae työpaikkaa allaolevan avoimen hakulomakkeemme kautta. 

Laita hakemuksesi ja Pdf-muotoinen CV sähköpostilla viimeistään ma 10.8. osoitteisiin tnv@kolumbus.fi ja vuokko.julkunen@hotmail.fi

Hakemus kannattaa kuitenkin laittaa mahdollisimman pian tulemaan, sillä palkkaamme ensimmäisen tehtävään sopivan henkilön.

Palkkaus: Tuntipalkka, sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä työpaikkahakemuksesta sekä lastenliikunnan vastaavilta: 
Vuokko Julkunen 0443427198 ja Eija Koskenoja  040 708 6212

Ohjaajan työnhakulomake
Tikkurilan Naisvoimistelijat ry
Jätä avoin työhakemus tai hakemus ilmoittamaamme työpaikkaan tällä lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä tiedustellaksemme lisää.  

Huom. Lomakkeen mukana ei toistaiseksi voi lähettää tiedostoja, mutta CV:n voit tarvittaessa lähettää erikseen osoitteeseen tnv@kolumbus.fi. Viestin aiheeksi: Työhakemuksen liite - CV. Toivomme että CV:si on valmiiksi pdf-muodossa.

Tietosuojahuomio: Otathan huomioon, että lähettäessäsi lomakkeen tämän nettisivun kautta, lomake välittyy seuran toimistolle, jolloin myös antamasi tiedot välittyvät sähköpostin kautta toimistolle.