Koronaohjeistusta

Tälle sivulle olemme koonneet seuran toimintaan liittyviä ohjeistuksia ja tiedotteita liittyen COVID-19 -viruksen leviämisen ehkäisyyn. Lisäksi löydät sivulta linkkejä, joilta löydät tarvittaessa lisätietoa ja ajankohtaisen tilanteen.

Uutislistauksesta koottua ohjeistustamme ja tiedotteita:

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmältä uusi maskisuositus ryhmäliikuntaan. Kasvomaskin käyttöä edellytetään TINAgymin ja koulujen tiloissa ma 2.11. alkaen muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana Lue lisää

27.10.2020

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä päätti 27.10. uusista harraste- ja vapaa-ajantoimintaan liittyvistä suosituksista ja toimenpiteistä.

Kaupungit edellyttävät maanantaista 2. marraskuuta alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä hallinnoimissaan sisäliikuntatiloissa. Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Suositus ei koske henkilöitä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää.

Velvoite koskee kaikkea sisäliikuntaa, esimerkiksi koulujen liikuntatilojen seura- ja harrastuskäyttöä sekä jäähalleja. 

Edellytämme suosituksen mukaisesti maanantaista 2.11. alkaen kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiailta jumppareiltamme sekä lasta liikuntatiloihin saattavalta huoltajalta myös Viertolan TINAgymin kaikissa tiloissa (mm. aulat, portaikot, käytävät, toimisto, pukutilat).

 Aikuisjumppareillemme suosittelemme kasvomaskin käyttöä oman harkinnan mukaan myös liikuntasuorituksen aikana mikäli mahdollista. Kasvomaskiohjeistuksen lisäksi kaikki aiemmin ilmoittamamme hygieniakäytännöt turvalliseen toimimiseen tunneilla ja toimipisteissä ovat edelleen voimassa.

Linkki Vantaan kaupungin uutiseen: https://www.vantaa.fi/uutisia/kaikki_uutiset/101/0/153538

(Uutislista 27.10.)

Ennakkoilmoittautuminen Vello-palvelun kautta: Voit halutessasi varmistaa paikkasi ennakkoon Mixdance-tunnille (ti). 

Toistaiseksi tunnille ovat kaikki halukkaat osallistujat mahtuneet, joten ennakkoon ilmoittautuminen ei ole tällä hetkellä pakollista ja tunneille voi siis tulla ilmoittautumattakin. Mikäli osallistujia olisi jollakin kertaa enemmän kuin paikkoja tunnilla, tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden ilmoittautua ennakkoon, jotta oman paikkansa Mixdance-tunnilla voi varmistaa.

Ilmoittautuminen on helppoa eikä edellytä kirjautumista palveluun:

1. klikkaa alla olevaa linkkiä ja etsi kalenteristamme haluamasi tunti (palvelu) ja oikea päivä (tällä hetkellä mahdollista varata tunti vain viikko kerrallaan)

2. ilmoittaudu kalenterin tunnille klikkaamalla tuntia ja antamalla nimesi ja yhteystietosi. Paina Osallistu ja saat varausvahvistuksen.

https://vello.fi/tikkurilannaisvoimistelijatry/


Tällä hetkellä ennakkoilmoittautuminen on voimassa vain tiistain Mixdanceen ja viikon kerrallaan. Lavis-tunnille ei toistaiseksi katsota tarvetta varauspalvelulle, joten se on otettu pois käytöstä.

Ilmoittautuminen seuraavan viikon tunnille pyritään aukaisemaan jatkossa aina samaan aikaan eli keskiviikkona (n. klo 16), ellei muuta ilmoiteta. Ilmoitamme, mikäli jollekin toiselle tunnille otetaan ennakkoilmoittautuminen käyttöön tai jokin ilmoittautuminen pois käytöstä. 

Huom! Ethän varaa vuoroa ja jätä sitä käyttämättä! Varausmahdollisuus tunnille otetaan ainakin hetkeksi pois kyseiseltä henkilöltä, jos näin tapahtuu. Varauksensa voi peruuttaa kuitenkin vielä hieman ennen tuntia tarvittaessa. Jos et ole ollut ensimmäisten ilmoittautujien joukossa, niin kannattaakin seurailla tilannetta kalenterista olisiko peruutuspaikkaa tullut. 

TIEDOSTOT:

Tiedoksi jäsenille ja jumppareille Syksy 2020

Tiedote jäsenille syksy 2020.pdf 388 KB

Ohjeistusta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Luethan oheisen tiedoston, jossa on tarkennettu toimintaohjeistuksia. Kiitos ja mukavaa syyskautta!

(Uutislista 25.8.2020)

Huomioithan, että kyseessä on yleisohjeistus. Eli ohjaajilta voi tulla tai olla tullut ryhmääsi liittyen myös lisäohjeistusta.

TÄRKEÄÄ: Ohjeita ja käytänteitä TNV:n lasten tunneille tultaessa syksyllä 2020

(Uutislista 14.8.)

Huomioitavaa toimistolla asioimisesta 

Puhelimitse ja sähköpostitse ilmoittautumisia ei oteta vastaan, mutta toimistokäynnille ei aina ole tarvetta. Asiasi voit useimmissa tapauksissa hoitaa etänä. Suosittelemme ilmoittautumaan Hoikan kautta tai tekemään ainakin rekisteröinnit sinne etukäteen (uudet jumpparit). Mikäli salasanasi ilmoittautumisjärjestelmäämme Hoikaan on unohtunut, voit pyytää uuden toimistolta. 

Korteista on kaikista nyt mobiilivaihtoehdot ja useat maksutavat mahdollistavat kortin maksun ilman toimistokäyntiä. 

Autamme ja neuvomme puhelimitse vähintään puhelinaikana ja sähköpostitse aukioloaikojen ulkopuolellakin (tnv@kolumbus.fi). 

Maksuja ja ilmoittautumisia otetaan vastaan toimistolla annettuina yhteisaikoina tai tarvittaessa erikseen varattavina yksityisaikoina. Jätäthän toimistolle tullessasi jonotustilanteissa edellä asioivalle rauhan ja tilaa hoitaa ilmoittautumisasiat.