Oma tapahtuma TINAgymillä


Oletko järjestämässä työporukalle virkistyspäivää, liikunnallista ystävysten iltaa tai lasten synttäreitä?

Liikunnan iloa porukassa

TINAgym -jumppasalilla voit järjestää räätälöityjä tapahtumia, esimerkiksi toiveidesi mukaisen liikuntatunnin seuran oman ohjaajan vetämänä. Suosittu Zumba-tunti sopii hyvin virkistysillan ohjelmaan, jossa kaikki pääsevät rytmiin mukaan ja naurun pyrähdyksiltä ei voi välttyä! Tanssahtelun jälkeen voi hyvällä omatunnolla lähteä jatkamaan iltaa ja herkuttelemaan vaikkapa yhteiselle illalliselle. Tuntiohjelmia on monia muitakin, hyvän olon päivään sopii myös mieltä rauhoittavat syvävenyttelytunnit, jossa kaikki pääsevät varmasti hyvin irti arjen pyörteistä.

Lasten synttärit

TINAgym-sali on myös loistava synttäreiden viettopaikka lapsille. Voimme järjestää synttäreille ohjaajan toteuttamaan pienokaisille ohjelmaa. Suosittu lasten ohjelmamme on esimerkiksi mielikuvitusmatka, jossa on kivasti yhdistetty satujumppaa ja hauska temppurata. Käytössänne on kahvin/teenkeitin, pöydät ja tuolit.
 
Lähetäthän meille vihjeitä siitä millaista tapahtumaa olet suunnittelemassa niin paketoidaan yhdessä hyvä kokonaisuus. Laitathan sähköpostia osoitteseen (tnv@kolumbus.fi) tai soita puheenjohtaja Sirkka Vainiolle (puh 040 748 2740) tiedustellaksesi tai sopiaksesi erityisjärjestelyistä.