Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmältä uusi maskisuositus ryhmäliikuntaan. Kasvomaskin käyttöä edellytetään TINAgymin ja koulujen tiloissa ma 2.11. alkaen muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana Lue lisää

27.10.2020

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä päätti 27.10. uusista harraste- ja vapaa-ajantoimintaan liittyvistä suosituksista ja toimenpiteistä.

Kaupungit edellyttävät maanantaista 2. marraskuuta alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä hallinnoimissaan sisäliikuntatiloissa. Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Suositus ei koske henkilöitä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää.

Velvoite koskee kaikkea sisäliikuntaa, esimerkiksi koulujen liikuntatilojen seura- ja harrastuskäyttöä sekä jäähalleja. 

Edellytämme suosituksen mukaisesti maanantaista 2.11. alkaen kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiailta jumppareiltamme sekä lasta liikuntatiloihin saattavalta huoltajalta myös Viertolan TINAgymin kaikissa tiloissa (mm. aulat, portaikot, käytävät, toimisto, pukutilat).

 Aikuisjumppareillemme suosittelemme kasvomaskin käyttöä oman harkinnan mukaan myös liikuntasuorituksen aikana mikäli mahdollista. Kasvomaskiohjeistuksen lisäksi kaikki aiemmin ilmoittamamme hygieniakäytännöt turvalliseen toimimiseen tunneilla ja toimipisteissä ovat edelleen voimassa.