Etsimme osa-aikaista toimistoassistenttia

7.10.2021

Tikkurilan naisvoimistelijat ry tarjoaa monipuolista liikuntaa, iloa ja elämyksiä kaikille jäsenilleen. Toimistomme sijaitsee Puistokulmassa, Kyläkaivontie 6. Liikuntapaikkamme on Tikkurilan alueen kouluilla ja Puistokulmassa. 
Nyt haemme osa-aikaista toimistoassistenttia Tikkurilaan. 


Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelu ja seuran hallinnon ja talouden operatiivinen hoito. Muita tehtäviä on esimerkiksi markkinointi, kotisivujen päivitys ja tapahtumien järjestäminen. 
Arvostamme oma-aloitteisuutta ja haettavalta henkilöltä toivomme monipuolista järjestelmien hallintaa ja asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeää. 


Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja soveltuu opiskelijalle tai lisätyöksi toisen työn rinnalle. 
Työtehtävistä sovitaan etukäteen, mutta työaikaan ja toimiston aukioloon voi itse vaikuttaa. Työstä maksetaan tuntipalkka, tehtyjen tuntien mukaan. Työaika noin 20 tuntia/viikko. 
Osa työtehtävistä on sellaisia, että ne voi tehdä etänä. Toimiston aukioloaika vaatii toimistolla työskentelyä. 


Hakemukset pyydetään lähettämään 22.10.2021 mennessä tikkurilannaisvoimistelijat@gmail.com tai sirkka.vainio@kolumbus.fi 
Lisätietoja tehtävästä arkipäivisin klo 12-14 puheenjohtaja Sirkka Vainio +358 40 748 2740 tai klo 9-11 Tuula Stenroos +358 40 533 7025.