Päivitetty 6.10.: Ennakkoilmoittautuminen Vello-palvelun kautta: Voit halutessasi varmistaa paikkasi ennakkoon Mixdance-tunnille (ti). Lavis-tunti otettu toistaiseksi pois varattavista tunneista. Lue lisää

6.10.2020

Toistaiseksi tunnille ovat kaikki halukkaat osallistujat mahtuneet, joten ennakkoon ilmoittautuminen ei ole tällä hetkellä pakollista ja tunneille voi siis tulla ilmoittautumattakin. Mikäli osallistujia olisi jollakin kertaa enemmän kuin paikkoja tunnilla, tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden ilmoittautua ennakkoon, jotta oman paikkansa Mixdance-tunnilla voi varmistaa.


Ilmoittautuminen on helppoa eikä edellytä kirjautumista palveluun:

1. klikkaa alla olevaa linkkiä ja etsi kalenteristamme haluamasi tunti (palvelu) ja oikea päivä (tällä hetkellä mahdollista varata tunti vain viikko kerrallaan)

2. ilmoittaudu kalenterin tunnille klikkaamalla tuntia ja antamalla nimesi ja yhteystietosi. Paina Osallistu ja saat varausvahvistuksen.

https://vello.fi/tikkurilannaisvoimistelijatry/


Tällä hetkellä ennakkoilmoittautuminen on voimassa vain tiistain Mixdanceen ja viikon kerrallaan. Lavis-tunnille ei toistaiseksi katsota tarvetta varauspalvelulle, joten se on otettu pois käytöstä.

Ilmoittautuminen seuraavan viikon tunnille pyritään aukaisemaan jatkossa aina samaan aikaan eli keskiviikkona (n. klo 16), ellei muuta ilmoiteta. Ilmoitamme, mikäli jollekin toiselle tunnille otetaan ennakkoilmoittautuminen käyttöön tai jokin ilmoittautuminen pois käytöstä. 

Huom! Ethän varaa vuoroa ja jätä sitä käyttämättä! Varausmahdollisuus tunnille otetaan ainakin hetkeksi pois kyseiseltä henkilöltä, jos näin tapahtuu. Varauksensa voi peruuttaa kuitenkin vielä hieman ennen tuntia tarvittaessa. Jos et ole ollut ensimmäisten ilmoittautujien joukossa, niin kannattaakin seurailla tilannetta kalenterista olisiko peruutuspaikkaa tullut.