Joulunäytös Tikkurilan lukion auditoriossa keskiviikkona 11.12. Lippujen ennakkomyynti on alkanut. Lue lisää!

21.11.2019

https://www.lippuagentti.fi/event/search

Tervetuloa Joulunäytökseen!

Kaksi erillistä näytöstä klo 18 ja 19.15.

Näytöksissä esiintyy seuran jumppareita.  Tapahtumassa myös buffettimyynti sekä arpajaiset Sparkles-kisajoukkueemme järjestämänä. 

Liput: 

Aikuiset 10€ 

Lapset (alle 16 v.) 5€ 

Perhelippu (4 lippua: 2 aikuista+2 lasta) 25€. 

Sylilapsille ilmainen sisäänpääsy.


Lippujen hinnat sisältävät verkko-ostoissa Lippuagentin käsittelymaksut 1-4€, joten hinnat ennakkoon ostettaessa samat kuin ovella.


Varmista katsomopaikkasi näytöksiin: Vaikka lippuja on jonkin verran myös ovimyynnissä, niin paikan voi varmistaa etukäteen vain ostamalla lipun ennakkoon. Suosittelemmekin tulijoita varmistamaan oman paikkansa katsomossa jo ennen näytöspäivää, etenkin jos kyseessä on vain toisessa näytöksessä esiintyvän lapsen huoltaja, sillä katsomopaikkoja on rajoitetusti. Lippujen hinnat sisältävät Lippuagentin käsittelymaksut, joten lipun hinta on sama ennakkomyynnissä ja ovella. Lippujen ennakkomyynti Lippuagentin kautta alkaa 21.11. ja loppuu näytöspäivänä 11.12. klo 14.00. Lippuagentin sivuille pääset klikkaamalla oheista lippuagentti.fi -logoa. 

Tulostathan ennakkoon ostamasi lipun oston yhteydessä ovella tarkistusta varten, kiitos! 

Ennakkolippua ei tarvitse vaihtaa ovella myytävään lippuun tapahtumapaikalla.

Ovimyynti tapahtumapaikalla 11.12. ennen näytöksiä klo 17.15 ja 18.45 alkaen. Suosittelemme kuitenkin lipun hankkimista ennakkoon, jolloin välttyy myös lipun jonottamiselta.

Huom. Näytöksessä esiintyvän lapsen huoltaja. Jos et ole vielä saanut ohjaajalta tietoa, niin varmistathan ohjaajalta, missä näytöksessä lapsesi esiintyy ennen lipun tilaamista. Koitamme saada myös alustavan esitysjärjestyksen piakkoin sivuillemme.

Tapahtumapaikan sijainti: Tikkurilan lukio sijaitsee aivan liikuntapaikkamme Jokiniemen koulun (valkoisenlähteentien opetuspiste) vieressä, lähellä Tikkurilan juna-asemaa. Lukiolle pääsee kätevästi myös bussilla. Vaikka koulualueella on runsaasti parkkipaikkoja, niin tapahtumapaikalle tullessa etenkin kahden näytöksen välissä saattaa olla vaikeuksia löytää alueelta parkkipaikkaa, joten suosittelemme mahdollisuuksien mukaan jättämään oman auton kotiin tai jonnekin lähistöllä sijaitsevalle ilmaiselle parkkipaikalle sekä saapumaan paikalle ajoissa ennen näytöstä, jotta mahdolliset pysäköintiongelmat eivät aiheuta myöhästymisiä.