Tervetuloa Tikkurilan Naisvoimistelijoiden kevätkokoukseen ja keskusteluun maanantaina 18.5.2020 klo 18. Kokous pidetään etäyhteydellä Teams-sovelluksen kautta. Ilmoittaudu kokoukseen etukäteen viimeistään 14.5. klo 18. Lue lisää.

5.5.2020

KUTSU JÄSENILLE

Tikkurilan Naisvoimistelijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään vallitsevan kokoontumiskiellon takia internetin välityksellä Teams-kokouksena maanantaina 18.5.2020 klo 18.00.
Kokous toteutetaan viranomaissuositusten mukaisesti, minkä takia kokoukseen tulee ilmoittautua.
Kokouksessa ovat esillä sääntömääräiset asiat ja kokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenemme. Kevätkokouksen etäyhteyteen käytetään Microsoft Teamsia, joka toimii verkkoyhteyden välityksellä joko tietokoneella tai iOS- tai Android-mobiililaitteella. Lähetämme kokouslinkin, ohjeistuksen sekä kokousmateriaalit kaikille määräaikaan mennessä osallistujaksi ilmoittautuneille.


Kevätkokouksen jälkeen kokouksen osallistujat voivat keskustella seuran hallituksen kanssa TNV:n toiminnasta etäyhteyden kautta. Keskustelun teemana on TNV:n näkymät nyt ja tulevaisuudessa.

Kevätkokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon torstaihin 14.5. klo 18 mennessä.
Kevätkokoukseen ilmoittautuminen tulee tehdä osallistujan voimassa olevasta sähköpostista, joka ilmoitettu seuran jäsenjärjestelmään (Hoika). Ilmoita sähköpostitse osallistujan nimi (jäsen tai ylikäyttäjä) seuran toimiston osoitteeseen: tnv@kolumbus.fi 

Laitathan ilmoittautumisviestin otsikoksi: ilmoittautuminen kevätkokoukseen 2020.

Lämpimästi tervetuloa kevätkokoukseen!
TNV Hallitus


Tämä kutsu on lähetetty jäsenillemme sähköpostilla keskiviikkona 6.5.2020. Mikäli et ole jostakin syystä saanut kyseistä postia, pyydämme ilmoittamaan siitä: tnv@kolumbus.fi (Tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion)