Rekrytointi

Avoin haku


Etsimme jatkuvasti seuraamme innokkaita ja osaavia ohjaajia. Kerro oletko oikea henkilö ohjaamaan lapsia, nuoria tai aikuisia ja minkälaisia tunteja toivoisit ohjattavaksi. 

Työ- ja koulutustausta on tärkeä kohta täyttää, mutta kerrothan myös oletko valmis sijaisrinkiimme ja mitä tällä hetkellä kalenterissamme olevia tunteja voit tarvittaessa sijaistaa.  Sijaisia ohjaajillemme tarvitsemme ajoittain esim. jos ohjaaja sairastuu, silloin joskus lyhyelläkin varoitusajalla.

Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytämme nähtäväksi voimassaolevan rikosrekisteriotteen. 

Sekä lasten ja nuorten että aikuisten puolella työ on iltapainotteista ja liikuntapaikat löydät yhteystiedot-sivultamme. Ohjaajan palkka määräytyy tehtyjen tuntien ja sopimuksen mukaan.

Lomake

Jätä avoin työhakemus tai hakemus ilmoittamaamme työpaikkaan tällä lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä tiedustellaksemme lisää.  

Huom. Lomakkeen mukana ei toistaiseksi voi lähettää tiedostoja, mutta CV:n voit tarvittaessa lähettää erikseen osoitteeseen tnv@kolumbus.fi. Viestin aiheeksi: Työhakemuksen liite - CV. Toivomme että CV:si on valmiiksi pdf-muodossa.

Tietosuojahuomio: Otathan huomioon, että lähettäessäsi lomakkeen tämän nettisivun kautta, lomake välittyy seuran toimistolle, jolloin myös antamasi tiedot välittyvät sähköpostin kautta toimistolle.