Kehonhuolto

Pilates
Kehonhallintaa ja keskustan voimaa kehittävä tunti, jossa harjoitteet tehdään hengityksen kanssa. Lisänä avaavia liikesarjoja, jotka huoltavat hyvin myös selkärankaa. Rentoutus osio lopussa.
Hyvä aamu
N. 20min lämmittely- ja liikkuvuusosio. Sen jälkeen kuntoa kasvatetaan kuminauhoja, keppiä tai pieniä painoja apuna käyttäen. Lopuksi venytellään. Musiikin tempo on hidas tai puolinopea,  joten liukuesteinen sukka tai voimistelutossu sopii jalkineeksi. Tunti sopii kaikille, senioreiden erityistarpeet huomioiden.
Kehonhuolto (Jokiniemi)
Tunti sisältää kehonhallintaa kehittäviä lihaskuntoliikkeitä, venyttelyä ja oman kehon kuuntelun oppimista. Sopii kaikille. Yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa järjestetty kurssi.
Dynaaminen venyttely
Tunnilla parannetaan liikkuvuutta (sekä dynaamisia, että staattisia liikkeitä) ja keskivartalon voimaa sekä kehitetään tasapainoa. Tunnilla liikutaan rauhallisesti musiikin tahtiin ilman hyppyjä ja askellusta. Osa liikkeistä on tuttuja taijistä, joogasta ja pilateksesta. Tunnilla ollaan paljain jaloin.
Kehonpainotunti
Tunnilla treenataan oman kehon painolla, ilman mitään lisäpainoja. Lihasten kestävyys sekä liikkuvuus paranee. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään lihaskuntoliikkeitä vuorotellen eri lihasryhmille, lopussa lyhyet venyttelyt. Tunti sopii eri kuntotason omaaville.
Kiinteytys (Jokiniemi)
Tehokas ja vauhdikas tunti. Sisältää reippaan alkulämmittelysarjan, lihaksia kiinteyttävää voimaharjoittelua ja loppuvenyttelyt. Tunti voi sisältää hyppyjä ja tunnilla voidaan käyttää painoja tai muita liikuntavälineitä, joista sovitaan ohjaajan kanssa erikseen.
Niska-selkäjumppa
Terveysliikuntatunnilla keskitytään selkärangan liikkuvuuden parantamiseen, lihaskunnon vahvistamiseen sekä lopussa niska- selkä alueen rentouttamiseen. Liikkeet ovat helppoja mutta tehokkaita ja ne tehdään rauhallisessa tahdissa. Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. 
Jooga
Jooga tunti koostuu astanga, hatha ja yin-jooga harjoitteista. Tunnilla tähdätään kehon ja mielen harjoittamiseen. Asanat (asennot) hengitysharjoituksineen parantavat liikkuvuuden lisäksi keskittymiskykyä ja mielenrauhaa. Jooga toimii hyvänä kehonhuolto ja läsnäoloharjoituksena sekä aloittelijoille että jo joogan perusteet osaaville.
Power Jooga
Tunnilla opetellaan powerjoogalle tyypillinen ujjay- eli tulihengitys, bandhat  eli lihaslukot sekä katseen kiintopisteet. Nämä yhdistetään joogan asanoihin eli liikkeisiin, jolloin tuloksen on kehoa voimistava, notkistava ja puhdistava dynaaminen liikemeditaatioharjoitus joka päättyy loppurentoutukseen. Harjoitus poistaa tehokkaasti stressiä, vapauttaa hengitystä ja lihasjäykkyyksiä ja saa mielesi loistamaan! Kurssi soveltuu ihan kaikille joogasta kiinnostuneille. Tunnille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa jooga- tai liikuntakokemusta. Tunneilla on hikitakuu!
Muokkausjumppa
Lihaskestävyyttä parantava tunti, jossa keskitytään alkulämmittelyn jälkeen monipuolisesti erilaisiin lihaskuntoliikkeisiin lisäpainoilla/ilman. Tunnin tehoa voi säädellä oman kuntotasonsa mukaan ohjaajan antamilla vaihtoehdoilla, ja valitsemalla itselleen sopivat painot. Ei sisällä hyppyjä eikä askelsarjoja.  Tunnin lopussa lyhyet venyttelyt. Tunti sopii kaiken kuntoisille.
Fascia method
Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Parantaa liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoittelua. Hyödynnetään hierontapalloa faskiakerrosten välisen liikkumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Tunti soveltuu kaikille.
Yin jooga
Rauhallinen, rentouttava ja tasapainottava tunti.
Passiivisissa asennoissa vietetään 3-5- minuuttia syvähengittäen, samalla syventyen kehon sidekudoksiin.
Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Mukaan voit varata lämmintä vaatetta, sillä tunnin liikkeet tehdään istuma-asennossa ja makuultaan.                    
Hyvä ilta 
Kehon ja mielen huoltoon keskittyvällä tunnilla  vahvistetaan
lihaskuntoa ja liikkuvuutta lempeällä tavalla.
Venyttelyjä tehdään dynaamisesti ja staattisesti. Lopuksi
rentoutusharjoite. Tunti sopii kaikille. Kenkiä ei tarvita.