Kehonhuolto

Pilates
Kehonhallintaa ja keskustan voimaa kehittävä tunti, jossa harjoitteet tehdään hengityksen kanssa. Lisänä avaavia liikesarjoja, jotka huoltavat hyvin myös selkärankaa. Rentoutus osio lopussa.
Jooga
Jooga tunti koostuu astanga, hatha ja yin-jooga harjoitteista. Tunnilla tähdätään kehon ja mielen harjoittamiseen. Asanat (asennot) hengitysharjoituksineen parantavat liikkuvuuden lisäksi keskittymiskykyä ja mielenrauhaa. Jooga toimii hyvänä kehonhuolto ja läsnäoloharjoituksena sekä aloittelijoille että jo joogan perusteet osaaville.


Niska-selkä

Jumppaa itsellesi ja selällesi parempi olo!  Tunnilla painotetaan selän ja niska-hartiaseudun hyvinvointia. Tunti sisältää alkulämmittelyn, tasapainoharjoituksia sekä selkä- että vatsalihaksia vahvistavan lihaskunto-osuuden. Lopuksi venytellään monipuolisesti, erityisesti selän liikkuvuus huomioiden. Tämä tunti sopii kaikille, sekä naisille että miehille, aloittelijoista jo pidempään harrastaneille.


Kehonhuolto

Huollamme kokonaisvaltaisesti kehoa tehden rauhallisia virtaavia liikesarjoja, joustoja ja venytyksiä; selkärangan hyvinvointi ja keskustan vahvistaminen huomioon ottaen. Tunti sopii kaikille.