Ilmoittautuminen ja hinnasto

Edellisellä kaudella mukanaolo ei takaa paikkaa seuraavalle kaudelle. Syys- ja kevätkausille ilmoittaudutaan erikseen ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet  ja jumppamaksusivustot:

Jumppamaksut/ yleistä kausi- ja jäsenmaksuista, maksu ja peruutusehdot
Jumppamaksut/ Aikuiset

Jumppamaksut/ Lapset ja nuoret
Maksutavat

Maksu- ja peruutusehdot

Tiedote: Olemme huomioineet 25.5.2018 voimaan tulleen uuden tietosuoja-asetuksen:

Meillä on yhdistyksenä lainsäädännöllinen velvoite ylläpitää jäsenrekisteriä ja sen teemme ilmoittautumisjärjestelmä Hoikassa. Jäsenrekisterissä käsiteltävät tiedot ovat: nimi, syntymäaika, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Rekisterin käyttötarkoitus on rekisteröityjen jäsentietojen hallinta jäsenyyden aikana, laskutustehtävät sekä seuran sisäinen markkinointiviestintä. 

Käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja niihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Henkilötiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Jokaisella Hoika-rekisterissä olevalla tai hänen huoltajallaan on pääsy omiin tietoihinsa salasanallaan. 
Ilmoittautuminen jumppiimme edellyttää, että olet lukenut myös Suomen Voimisteluliiton ilmoituksen tietosuoja-asetuksesta, joka löytyy Hoikasta.

Huomioitavaa. Hoika-järjestelmästä poistosta tulee olla erikseen yhteydessä toimistoon. Jäsenyys kuitenkin katkeaa automaattisesti vuoden vaihteessa, jos ryhmiin ei ilmoittauduta. Jos ilmoittautumisia ei jatkossakaan tule pidemmän ajan kuluessa ja se huomataan toimistolla, niin tiedot poistetaan järjestelmästä. Jos kuitenkin haluat että tietosi järjestelmässämme säilytetään, vaikket toistaiseksi osallistu toimintaan, niin kannattaa ilmoittaa toimistolle asiasta.

Antaessasi tietoja sähköpostitse tai lähettäessäsi lomakkeella yhteystietoja tämän nettisivun kautta,  tiedot välittyvät sähköpostin kautta toimistolle. Sähköpostitse lähetetyissä tiedoissa on olemassa tietosuojariski, mutta tietojasi ei ilman lupaasi tai pyyntöäsi välitetä toimistolta eteenpäin. Emme myöskään luovuta kenellekään muiden esim. ohjaajien tietoja, mutta voitte pyytää viestin välittämistä toimistolta.