Kevätkaudelle 2023 voi ilmoittautua netin kautta 8.12.2022 klo 8 alkaen. Ilmoittautumisen voi tarvittaessa  tehdä myös toimistolla toimiston aukioloaikoina tai erikseen sovittuna aikana. Ei puhelin/sähköposti-ilmoittautumisia. 

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä ilmoittautumisjärjestelmäämme Hoikaan sekä maksu- ja peruutusehtojen ja tietosuojakäytäntömme lukemista. 

Katsothan myös maksukäytäntömme.

Ilmoittautumispalvelu Hoikaan täällä 

Jos linkki ei toimi kopioi seuraava osoite selaimeesi (sama linkki käy rekisteröitymiseen/kirjautumiseen): https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=231


Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen

1.Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä ilmoittautumisjärjestelmä Hoikaan sekä maksu- ja peruutusehtojemme lukemista. Tarkista että olet ilmoittautumassa seuraan Tikkurilan Naisvoimistelijat  ja täytä lomake. 
Sähköpostin ilmoittaminen on tärkeää, koska seuran viestit lähetetään yleensä sähköpostilla. Saat rekisteröidyttyäsi sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja salasanan, joilla voit jatkossakin kirjautua ilmoittautumaan, joten ota ne talteen. Voit myös vaihtaa salasanan haluamaksesi välilehdeltä "omat tiedot". Jos olet rekisteröitynyt aiemmin, mutta et muista salasanaasi, pyydä uusi toimistolta. 

Lasta ilmoittaessasi: Rekisteröidy ensin itse Hoikaan ja lisää sitten lapsesi alikäyttäjäksesi kohdasta Omat  tiedot - lisää uusi alikäyttäjä. Tämän jälkeen pystyt hallinnoimaan lapsesi ilmoittautumisia omilla tunnuksillasi. Täytä yhteystietosi myös lapsesi tietoihin. Jos olet  aiemmin rekisteröinyt vain lapsesi, voit lisätä itsesi myös jälkikäteen hänen omat tiedot-välilehdeltään ylikäyttäjäkseen.

2. Ilmoittautuminen välilehti: Valitse ilmoitettava henkilö ja sen jälkeen ryhmä, kurssi tai jumppakortti johon ilmoittaudutaan. Perheliikuntatunneille ilmoitetaan kaikki osallistujat erikseen eli ensin aikuinen ja sitten lapsi/lapset. Hoikassa näkyy automaattisesti ikäryhmään kuuluvien ryhmät, joille voi ilmoittautua. Jos ryhmä on täynnä, voi ilmoittautua jonotuspaikalle. Mahdolliset peruutuspaikat luovutetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

3. Hoika opastaa ilmoittautumisessa eteenpäin. Noudata ohjeita tarkasti kunnes lasku muodostuu, jotta ilmoittautuminen menee loppuun asti. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisesta sekä laskun. Jonotuspaikasta ei vielä muodostu laskua. Laskun ja osallistumistiedot löytää myös ilmoittautumisen jälkeen Hoikasta henkilön tiedoista. Jos ilmoittajalla ei ole sähköpostia, laskun voi ilmoittautuessa tulostaa itselleen.

Rekisteröitymiseen ja ilmoittautumisten ongelmatilanteissa ota yhteys toimistoon. Mikäli ongelma laite-/selainkohtainen, voit kokeilla ilmoittautumista toisella laitteella/selaimella. 

Jäsenmaksu

Kaikilla TINAgymin(Puistokulma) ja koulujen jumppatunneille osallistujilla tulee olla voimassa oleva seuran jäsenyys (lukuunottamatta Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä toteutettavat kurssit ja leiritoiminta). Seuran jäsenmaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se sisältyy kevätkaudesta 2020 alkaen lasten jumppalaskuun ilmoittautuessa kaudelle.

Vuoden 2021 syyskokouksen päättämä jäsenmaksu on 30 € ja se jaetaan kevät- ja syyskauden laskuille. Lue lisää

Huom! Jäsenmaksua ei voi maksaa työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla.


Jumppakortit ja maksut aikuiset

Lue tarkemmat tiedot korteista jumppamaksut-sivulta.

TINAgym(Puistokulma)

Aikuisten jumppakalenterin tunneilla käydään jumppakorteilla. Ilmoittaudu valitsemaasi korttityyppiin:

VIP-kortti on mobiilikortti. (käy myös kouluilla, ei Dickursby) 

10x kortti ei ole mobiilikortti ja täytyy noutaa toimistolta. (Käy myös kouluilla, ei Dickursby)

Poikkeustapauksissa ole yhteydessä toimistoon. Esimerkiksi jos et voi käyttää mobiilikorttia.

Huom. Tunneille ei ilmoittauduta erikseen, vaan tunnin voi valita vapaasti. Ilmoitamme tuntikohtaiset osallistujarajoitusten aiheuttamat poikkeukset erikseen (Ilmoittautuminen Vellossa). 

Vantaan kaupungin yhteistyökurssit ja muut erilliskurssit

Sitova kurssi-ilmoittautuminen. Ei jäsenmaksuvelvollisuutta.  Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä ilmoittautumispalvelu Hoikaan.


Alennuspyynnöt


Alennusvaihtoehdot löydät hinnastoista. Ne hinnastoissa ja sivustolla ilmoitetut alennukset, jotka eivät tule ilmoittautumisjärjestelmästä laskulle automaattisesti, tulee pyytää ennen laskun erääntymistä ja maksamista erikseen toimistolta.

Laskuihin ja osallistumisiin liittyvät asiat: tikkurilannaisvoimistelijat@gmail.com / p. 050 313 9340 (katso aukioloajat).