Syyskaudelle 2020 voi ilmoittautua netin kautta 3.8 klo 9 alkaen. Ei puhelin/sähköposti-ilmoittautumisia. 

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumisen voi tehdä joko netissä tai toimistolla.
Laskun saat sähköpostiisi.


Katsothan myös maksukäytäntömme.

Rekisteröityminen

Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymisellä. Jos olet jo rekisteröitynyt viime kaudella, käytä samoja tunnuksia.Valitse seuraluettelosta Tikkurilan Nv. Lue rekisteröitymisohjeet huolella ja täytä lomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja salasanan jolla voit ilmoittautua. Sähköpostin ilmoittaminen on tärkeää, koska kaikki mahdollinen info lähetetään yleensä sähköpostilla. 

Ilmoittaessasi lasta, tulee sinun ensin rekisteröityä itse ja rekisteröidä sitten lapsesi alikäyttäjäksesi. Tämän jälkeen pystyt hallinnoimaan lapsesi ilmoittautumisia omilla tunnuksillasi. Täytä yhteystietosi myös lapsesi tietoihin.

Perheliikuntatunneille ilmoitetaan kaikki osallistujat erikseen niin aikuinen kuin lapsi/lapset.
Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia kannattaa kirjautua kerran ulos palvelusta ennen alikäyttäjän ilmoittamista tunneille.

Tallenna käyttäjätunnus ja salasana. Voit myös vaihtaa salasanan haluamaksesi. Tarvittaessa saat uuden salasanan pyytämällä sitä toimistolta. Rekisteröitymisiä tulee tehdä vain kerran/henkilö, joten jos olet tehnyt useamman rekisteröinnin otathan yhteyttä toimistoon rekisteröitymisten yhdistämiseksi. 

Rekisteröitymiseen ja ilmoittautumisten välillä kannattaa kirjautua välillä ulos. Mahdollisia ongelmia voi tulla mobiililaitteilla ilmoittautumisessa, kokeile tietokoneella. 


Ilmoittautumispalveluun täällä 

Jos linkki ei toimi kopioi seuraava osoite selaimeesi (sama linkki käy kirjautumiseen): https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=231

Ilmoittautuessasi kirjaudut sisään rekisteröitymisen yhteydessä saamallasi käyttäjätunnuksellasi ja salasanalla. Ohjelma opastaa ilmoittautumisessa. Valitse ryhmälistasta valitsemasi jumppakortti. Lue myös maksu- ja peruutusehdot. Noudata ohjeita tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisesta sekä laskun. Jos käyttäjällä ei ole sähköpostia, laskun voi myös tulostaa itselleen.


Jäsenmaksu

Kaikilla TINAgymin ja koulujen jumppatunneille osallistujilla tulee olla voimassa oleva seuran jäsenyys (lukuunottamatta Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä toteutettavat kurssit ja leiritoiminta). Seuran jäsenmaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se sisältyy kevätkaudesta 2020 alkaen jumppalaskuun ilmoittautuessa kaudelle.

Vuoden 2019 syyskokouksen päättämä jäsenmaksu on 30 € ja se jaetaan kevät- ja syyskauden laskuille. Lue lisää
Ohjeita kortin valintaan ja lisätietoa. Lue lisää jumppamaksut-sivulta.

TINAgym

Aikuisten jumppakalenterin tunneille halutessasi ilmoittaudu valitsemaasi korttityyppiin: 

TINAgym 2 x viikko (kaksi valintasi mukaista tuntia perusvalikoimastamme, vaikka viikoittain vaihdellen) tai TINAgym VIP-kortti (rajaton käynti perusvalikoiman tunneilla. Voit käyttää korttia myös koulujumpissamme, paitsi Jokiniemen koulun kurssit tai muu erityiskurssitoiminta.). Lisäksi kertamaksukortit: 10 ja 15 x kortit (käyvät myös kouluilla). 

TINAgym 2xvko-kortista ja VIP-kortista myös mobiilivaihtoehdot.

Huom. TINAgymin tunneille ei ilmoittauduta erikseen, vaan tunnin voi valita vapaasti. 


Koulujumpat ja Äijäjumppa

Aikuisten koulukorttiin on erillinen ilmoittautuminen. Koulukortilla ei voi käydä TINAgym salien eikä Vantaan kaupungin yhteistyöjumpissa (Jokiniemen koulu). Voit käydä koulujumpissa myös kertamaksukorteilla ja VIP-kortilla.

Äijäjumppaan on oma kortti. Se käy TINAgymin Äijäjumppaan. Äijäjumpassa voi käydä myös kertamaksukorteilla ja VIP-kortilla.

Huom. Koulu- ja Äijäjumppakorteista myös mobiilivaihtoehdot.Vantaan kaupungin yhteistyökurssit ja muut erilliskurssit

Tunneille oma ilmoittautuminen ja erilliset kurssimaksut. Ei jäsenmaksua. Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä ilmoittautumispalvelu Hoikaan.

Ilmoittautumispalveluun täälläJäsenkortit

Maksuttoman Avoimien ovien viikon jälkeen aloitamme kauden alussa aikuisten jumppakorttien teon ilmoittautuneille (aikuiset). Kun kortit ovat valmiit, ilmoitamme niiden noutamisesta verkkosivuillamme sekä TINAgymin aulan ilmoitustaululla. Maksulliseen jumppaan tullessasi sinulla tulee olla haettuna toimistolta maksutodistus jumppamaksun suorittamisesta, pääset todistuksella jumppaan. Mikäli tarvitset laskullesi lisää maksuaikaa, hae väliaikainen maksutodistus, jolla annamme lisäaikaa maksulle.

Huom. 10x ja 15x kortit voi heti hakea maksun jälkeen kuittia vastaan/maksaessasi toimistolla. Kyseiset kortit tulee noutaa ennen jumppaan menoa. Myös mobiilikortin saat heti maksun jälkeen ladattuasi sovelluksen mobiililaitteeseesi, joten huolehdithan että maksu on perillä ennen maksulliseen jumppaan tuloa. Huomioi maksu- ja kortinhakuasioissa toimistoajat. Mikäli ne eivät sinulle sovi, ota välittömästi yhteys toimistoon.

Emme postita jäsenkortteja. Todistamalla henkilöllisyytesi saat korttisi/maksutodistuksen toimistolta.

Näytä kortti aina ohjaajalle tullessasi tunnille!

Katso toimiston yhteystiedot ja aukioloajat täältä

Alennuspyynnöt

Esim. Lapsen tai nuoren osallistuessa toiselle perusviikkotunnille kausimaksulaskulle voi saada hinnaston mukaisen alennuksen, mutta se tulee pyytää ennen laskun erääntymistä ja maksamista toimistolta sähköpostitse, kunhan on varmistunut että kaikkia tunteja jatketaan eli alennusoikeus säilyy. Kaikissa alennusasioissa tulee olla yhteydessä toimistoon (lukuunottamatta ilmoittautumisjärjestelmästä automaattisesti tulevat alennukset kuten mobiilikortti ja eläkeläisalennus. Jos eläkeläiskortti on jo näytetty toimistolla, niin sitä ei tarvitse uudelleen näyttää. Muussa tapauksessa se näytetään korttia noutaessa.)

Jumpista saatavat alennukset on ilmoitettu hinnastoissa (katso jumppamaksut).

Kaikkiin laskuihin ja osallistumisiin liittyvissä asioissa ota yhteys toimistoon: tnv@kolumbus.fi / p. 050 313 9340 (katso aukioloajat).