Kevätkaudelle 2021 voi ilmoittautua netin kautta 9.12.2020 klo 9 alkaen (poikkeus Vantaan kaupungin yhteistyökurssit alkaen ma 14.12. klo 9). Ilmoittautumisen voi tarvittaessa  tehdä myös toimistolla toimiston aukioloaikoina tai erikseen sovittuna aikana. Ei puhelin/sähköposti-ilmoittautumisia. 

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä ilmoittautumisjärjestelmäämme Hoikaan sekä maksu- ja peruutusehtojen ja tietosuojakäytäntömme lukemista. 

Katsothan myös maksukäytäntömme.

Ilmoittautumispalvelu Hoikaan täällä 

Jos linkki ei toimi kopioi seuraava osoite selaimeesi (sama linkki käy rekisteröitymiseen/kirjautumiseen): https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=231


Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen

1.Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä ilmoittautumisjärjestelmä Hoikaan sekä maksu- ja peruutusehtojemme lukemista. Tarkista että olet ilmoittautumassa seuraan Tikkurilan Naisvoimistelijat  ja täytä lomake. 
Sähköpostin ilmoittaminen on tärkeää, koska seuran viestit lähetetään yleensä sähköpostilla. Saat rekisteröidyttyäsi sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja salasanan, joilla voit jatkossakin kirjautua ilmoittautumaan, joten ota ne talteen. Voit myös vaihtaa salasanan haluamaksesi välilehdeltä "omat tiedot". Jos olet rekisteröitynyt aiemmin, mutta et muista salasanaasi, pyydä uusi toimistolta. 

Lasta ilmoittaessasi: Rekisteröidy ensin itse Hoikaan ja lisää sitten lapsesi alikäyttäjäksesi kohdasta Omat  tiedot - lisää uusi alikäyttäjä. Tämän jälkeen pystyt hallinnoimaan lapsesi ilmoittautumisia omilla tunnuksillasi. Täytä yhteystietosi myös lapsesi tietoihin. Jos olet  aiemmin rekisteröinyt vain lapsesi, voit lisätä itsesi myös jälkikäteen hänen omat tiedot-välilehdeltään ylikäyttäjäkseen.

2. Ilmoittautuminen välilehti: Valitse ilmoitettava henkilö ja sen jälkeen ryhmä, kurssi tai jumppakortti johon ilmoittaudutaan. Perheliikuntatunneille ilmoitetaan kaikki osallistujat erikseen eli ensin aikuinen ja sitten lapsi/lapset. Hoikassa näkyy automaattisesti ikäryhmään kuuluvien ryhmät, joille voi ilmoittautua. Jos ryhmä on täynnä, voi ilmoittautua jonotuspaikalle. Mahdolliset peruutuspaikat luovutetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

3. Hoika opastaa ilmoittautumisessa eteenpäin. Noudata ohjeita tarkasti kunnes lasku muodostuu, jotta ilmoittautuminen menee loppuun asti. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisesta sekä laskun. Jonotuspaikasta ei vielä muodostu laskua. Laskun ja osallistumistiedot löytää myös ilmoittautumisen jälkeen Hoikasta henkilön tiedoista. Jos ilmoittajalla ei ole sähköpostia, laskun voi ilmoittautuessa tulostaa itselleen.

Rekisteröitymiseen ja ilmoittautumisten ongelmatilanteissa ota yhteys toimistoon. Mikäli ongelma laite-/selainkohtainen, voit kokeilla ilmoittautumista toisella laitteella/selaimella. 

Jäsenmaksu

Kaikilla TINAgymin ja koulujen jumppatunneille osallistujilla tulee olla voimassa oleva seuran jäsenyys (lukuunottamatta Vantaan kaupungin kanssa yhteistyössä toteutettavat kurssit ja leiritoiminta). Seuran jäsenmaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se sisältyy kevätkaudesta 2020 alkaen jumppalaskuun ilmoittautuessa kaudelle.

Vuoden 2019 syyskokouksen päättämä jäsenmaksu on 30 € ja se jaetaan kevät- ja syyskauden laskuille. Lue lisää
Jumppakortit ja maksut aikuiset

Lue tarkemmat tiedot korteista jumppamaksut-sivulta.

TINAgym

Aikuisten jumppakalenterin tunneilla käydään jumppakorteilla. Ilmoittaudu valitsemaasi korttityyppiin:

VIP-kortti (käy myös kouluilla, ei Dickursby)

10x kortti (Käy myös kouluilla, ei Dickursby)

Kaikista korteista on myös mobiilivaihtoehdot. 

Huom. Tunneille ei ilmoittauduta erikseen, vaan tunnin voi valita vapaasti. Ilmoitamme tuntikohtaiset osallistujarajoitusten aiheuttamat poikkeukset erikseen (Ilmoittautuminen Vellossa). 

Koulujumpat

Aikuisten koulukorttiin on erillinen ilmoittautuminen. Käy kaikissa koulujumpissamme. (Ei Dickursbyn koulun erilliskurssit) 

Voit käydä koulujumpissa myös kertamaksukorteilla ja VIP-kortilla.

Myös mobiilikorttina.

Vantaan kaupungin yhteistyökurssit ja muut erilliskurssit

Sitova kurssi-ilmoittautuminen. Ei jäsenmaksuvelvollisuutta.  Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä ilmoittautumispalvelu Hoikaan.

Jäsenkortit

Aloitamme kauden alussa aikuisten jumppakorttien teon ilmoittautuneille (aikuiset). Ennen kortin valmistumista jumppiin pääsee toimiston luovuttamalla maksutodistuksella, jonka saa maksua vastaan/ viitemaksun kuittia näyttämällä. 

Kun kortit ovat valmiit, ilmoitamme niiden noutamisesta verkkosivuillamme. Emme postita jäsenkortteja. Todistamalla henkilöllisyytesi saat korttisi/maksutodistuksen toimistolta. 

Huomioi maksu- ja kortinhakuasioissa toimistoajat. Mikäli ne eivät sinulle sovi, ota yhteys toimistoon.


Näytä kortti aina ohjaajalle tullessasi tunnille!Alennuspyynnöt


Alennusvaihtoehdot löydät hinnastoista. Ne hinnastoissa ja sivustolla ilmoitetut alennukset, jotka eivät tule ilmoittautumisjärjestelmästä laskulle automaattisesti, tulee pyytää ennen laskun erääntymistä ja maksamista erikseen toimistolta.

Laskuihin ja osallistumisiin liittyvät asiat: tnv@kolumbus.fi / p. 050 313 9340 (katso aukioloajat).