Jumppamaksut 2020

Yleistä tietoa kausi- ja jäsenmaksuista sekä maksu- ja  peruutusehdot. Lasten ja aikuisten hinnastot löydät omilta sivuiltaan:

Aikuiset

Lapset 

Laskua maksaessa on käytettävä viitenumeroa. Lisäksi toimistolla on käytössä useampi maksutapa.


Katso kaikki maksutavat.Maksu muodostuu jäsenmaksusta ja kausimaksusta.

Vuonna 2020, muutos jäsenmaksun maksussa

Yhdistyslain mukaan yhdistyksen toimintaan osallistuvien tulee maksaa jäsenmaksu, jonka määrittää seuran jäsenistä vuosittain koostuva syyskokous. Vuoden 2019 syyskokouksen päätöksen mukaisesti vuonna 2020 jäsenmaksumme on edelleen 30€/henkilö kalenterivuoden aikana. Jäsenmaksu sisällytetään jumppalaskuille kevät- ja syyskaudella maksettavaksi, jolloin kevätkauden osuus jäsenmaksusta on 15 euroa ja syyskauden osuus 15 euroa. Jäsenmaksu on henkilökohtainen ja se tulee automaattisesti laskullesi ilmoittautuessasi ryhmiimme/jumppakortteihin. 

Huom. Mikäli osallistuminen on useampaan korttiin/ryhmään, tulee jäsenmaksuosuus automaattisesti laskulle jokaisesta ryhmästä, joten pyydä ylimääräisen jäsenmaksuosuuden poistoa toimistolta heti ilmoittauduttuasi ja ennen laskun erääntymistä: tnv@kolumbus.fi 

Vantaan kaupungin yhteistyökursseille osallistuvat eivät ole yhdistyksen jäseniä eivätkä maksa jäsenmaksua, jos osallistuvat vain yhteistyökursseille.

Kevät- ja syyskaudelle tulee ilmoittautua erikseen eli osallistuminen ei siirry automaattisesti kaudelta toiselle. Jäsenyyttämme ei tarvitse irtisanoa, vaikka jumpat eivät jatkuisi vaan se katkeaa automaattisesti vuodenvaihteessa, ellei jäsenyyttä taas uusita ilmoittautumalla kevätkauden jumppiin. 

Rekisteröintiäsi ei ilman pyyntöä kuitenkaan välittömästi poisteta ilmoittautumisjärjestelmästä, mikäli et ole erikseen pyytänyt tietojesi poistamista. Pienen tauon tullessa ilmoittautumisten väliin, uutta rekisteröintiä ei siis tarvitse tehdä, vaan voit käyttää aiempaa tunnusta ja salasanaa ilmoittautumiseen, mutta pidemmän tauon jälkeen tietosi on todennäköisesti poistettu. Mikäli haluat, että tietosi jäsenyyden päättyessä poistetaan välittömästi rekisteristä, niin ilmoitathan asiasta toimistolle: tnv@kolumbus.fi

Epäselvissä jäsenmaksulaskuasioissa ole yhteydessä toimistoon ennen laskusi erääntymistä. 
tnv@kolumbus.fi / 050 313 9340.

Lisätietoa kausimaksuista ja huomioitavaa:

JÄSENMAKSU

- Peritään ryhmään/korttiin ilmoittautumisen yhteydessä kahdessa erässä kevät- ja syyskausilla kausimaksulaskun yhteydessä (poikkeus esim. Vantaan kaupungin yhteistyökurssit ja Sporttia kaikille kerhot)

- Oikeuttaa osallistumaan seuran järjestämille tunneille ja muuhun toimintaan kyseisellä toimintakaudella.

- Oikeuttaa seuran ja seuran yhteistyökumppanien tarjoamiin mahdollisiin etuihin.

- Ei sitoutumista. Jäsenyys katkeaa automaattisesti vuoden vaihteessa.

KAUSIMAKSU:

Kausimaksu on ryhmä-/jumppakorttimaksu kevät tai syyskaudelta. Kevät- ja syyskaudelle ilmoittaudutaan erikseen eli ilmoittautuminen ei jatku automaattisesti kaudelta toiselle.

- Kausimaksulasku tulee ilmoittautuessa ryhmään/jumppakorttiin laskulla sähköpostiisi. 

- Kausimaksulaskuun sisältyy myös jäsenmaksuosuus kyseiselle kaudelle (kevät/syksy). Poikkeus: Vantaan kaupungin yhteistyökurssit ja muut mahdolliset erilliskurssit.

Hinnasto:

Aikuiset

Lapset ja nuoret/Perheliikunta


Maksuilla seura hoitaa mm. :

* ohjaajien ja toimihenkilön palkat
* koulutukset
* TINAgymin tilavuokrat / koulujen salivuokrat
* mm. Suomen Voimisteluliiton ja SCL:n jäsenmaksut
* välinehankinnat
* CD- soittimet
* Gramex- ja teostomaksut
* muita juoksevia kuluja

Huom!
 • Kausimaksu ei sisällä vakuutusta tai lisenssejä, vaan se tulee liikkujan hoitaa itselleen/huoltajan huollettavalleen tarvittaessa.
 • Kausimaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.
 • Alennukset ja mahdolliset peruutukset on tehtävä ennen eräpäivää ja laskun maksamista sähköpostilla toimistolle (lasten ja nuorten tuntien kohdalla huoltajan sähköpostista, josta osallistujan rekisteröityminen on tehty). Katso maksu- ja peruutusehdot
 • Mikäli aiempia jäsenmaksu/kausimaksulaskuja ei ole maksettu, tunneille ei ole osallistumisoikeutta. Mikäli et ole varma onko aiempia maksujasi maksettu, voit tarkistaa maksujen kirjautumistilanteen ilmoittautumisjärjestelmästä laskut-välilehdeltä. Osallistumiskielto ilmoitetaan sen astuessa voimaan myös ohjaajalle, kun ilmoittautuneen osallistuminen poistetaan ryhmästä.
 • Varmista että jumppa on sopiva lapselle/sinulle. Suosittelemme  kokeilemaan jumppaa ennen laskun maksamista. Aikuisten tunneilla on kauden alussa kokeiluviikko ja kesken kautta tulleella on mahdollisesti kertaluontoisesti kokeilla tuntia 10€/tunti ennen jumppakorttiin ilmoittautumista (toimiston kautta). Lasten tunneilla on pakollinen ennakkoilmoittautuminen ja tuntia voi kokeilla ennen laskun erääntymistä (14päivää) ja maksamista, jonka jälkeen tulee tehdä kirjallinen peruutus. Huom. Vantaan kaupungin yhteistyökursseille on osallistumisrajat, joten myös niille tulee ilmoittautua ennakkoon.
 • Esimerkki tuntiemme edullisuudesta (aikuiset): Ostaessasi syksyn VIP-kortin, joka oikeuttaa käymään kaikilla tunneilla (esim. 3-5 kertaan viikossa), tuntihinnaksi tulee 3,67 €/h - 2,20/h €.
 • Hinnastossa mainitun eläkeläisalennuksen saamiseksi tulee näyttää toimistolla työeläkekorttisi. Tieto merkitään henkilötietoihisi, jonka jälkeen voit saada alennukset laskuillesi. Muihin alennusryhmiin kuuluvien tulee näyttää toimistolle dokumentti alennusryhmään kuulumisesta aina korttia ostaessaan.
 • Otathan laskuun liittyvissä asioissa ja kyselyissä yhteyden toimistoon.
 • Syyskaudelle ja kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen. Ryhmäosallistuminen ei siirry automaattisesti seuraavalle kaudelle vaan se tulee tehdä ilmoittautumisen avauduttua.

Maksu- ja peruutusehdot /Tikkurilan Naisvoimistelijat

Huom! Työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla, kuten liikuntaseteleillä, voit maksaa vain oman henkilökohtaisen jumppamaksusi, ei käy esim. jäsenmaksun tai lapsen kausimaksun maksamiseen. 


Peruutukset:

           Lasten- ja nuortenliikunta sekä Perheliikunta:

 • Lasten jumppatunneilla on kokeiluoikeus ennen laskun maksua, mutta mikäli tuntia ei jatketa tulee osallistuminen peruuttaa. Peruutus tulee tehdä sähköpostilla tnv@kolumbus.fi ennen laskun eräpäivää ja laskun maksamista. Mikäli peruutusta ei tehdä, maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruuttamista.
 • Peruutetut paikat menevät eteenpäin ryhmän varasijalla oleville, joten toivomme että peruutus tehdään heti kun on tiedossa ettei tuntia jatketa.
 • Ohjaajat eivät ota peruutuksia vastaan. 
 • Kesken kauden ilmoittautuneille eräpäivä laskulle tulee joskus heti ilmoittautuessa, mutta tuntia voi silti kokeilla ennen laskun maksua ja tarvittaessa peruuttaa. Muista kuitenkin tehdä peruutus toimistolle 14 päivän sisällä ilmoittautumisesta ja ennen laskun maksua
 • Huomioithan, että esim. joillakin erilliskursseilla ei ole tavallisen tunnin peruutusoikeutta, vaan ilmoittautuminen on sitova. Esim. tilanteessa, jossa ilmoittautumisaika on lyhyt tai tarvitaan osallistujamäärästä tieto kurssin toteutumista varten ennakkoon. Tällaisissa tilanteissa  mainitaan kurssin infojen yhteydessä ja ilmoittautumishetkellä, että ilmoittautuminen on sitova.

  Aikuiset:
 • Toivomme, että valitsemasi korttityyppi on etukäteen tarkoin harkittu, mutta mikäli huomaat että osallistumisesi tulee peruuttaa tai korttityyppi vaihtaa, niin olethan yhteydessä toimistoon ennen laskun erääntymistä ja maksamista. Kauden aloitusviikolla on mahdollista kokeilla jumppia ja miettiä sopivaa korttityyppiä ennen ilmoittautumista ja maksua.

Maksumuistutukset ja maksuvelvollisuus: 

 • Maksumuistutuksista perimme 5 euron huomautusmaksun. Mikäli peruutusta ei ole tehty laskun eräpäivään mennessä, tulee jäsen/kausimaksut maksaa kokonaisuudessaan. 
Osallistumiskiellot:

 • Jos aiemmat maksut on jätetty maksamatta ei ole mahdollista osallistua jumppiimme, joten tarkistathan ilmoitettavan edellisten laskujen maksutilanteen Hoikasta. Avoimien laskujen kohdalla tulee hoitaa maksuasiat kuntoon ennen uusia ilmoittautumisia tai osallistuminen poistetaan/ annetaan eteenpäin varasijalla oleville. Laskutiedustelut: tnv@kolumbus.fi

Maksupalautuskäytäntö:

 • Maksuja palautamme ainoastaan jumppaamisen kieltävää/mahdottomaksi osoittavaa lääkärintodistusta vastaan. Anomukset maksupalautuksista tulee välittää kirjallisesti seuran toimistolle tnv@kolumbus.fi hallituksen käsiteltäväksi kokoukseen.
 • Mahdollisista palautuksista pidätämme käsittelymaksun. Ethän maksa laskuja ns. vahingossa esim. peruutuksen jo tehtyäsi.
 • Työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla maksettuihin maksuihin ei maksupalautusta ole mahdollista saada.

Laskutiedustelut:Ole laskutukseen liittyvissä kysymyksissä tai virheellisiä tai ylimääräisiä laskuja saadessasi tai muita ongelmia kohdattuasi ensisijaisesti yhteydessä toimistoon: tnv@kolumbus.fi . Ota yhteyttä myös mikäli olet tehnyt virheellisen rekisteröinnin tai ilmoittautumisen tai ylimääräisen rekisteröinnin järjestelmässä jo olevalle. Tarkistathan aina myös että yhteystietosi ja maksutietosi ovat ilmoittautumisjärjestelmässä ajan tasalla.
Katso myös maksutapamme:Maksutavat