Syyskaudelle 2020 voi ilmoittautua netin kautta 3.8 klo 9 alkaen. Päivitämme tunteja ja hintoja koskevat mahdolliset muutokset sivuillemme heinäkuun aikana. Seuraile sivujamme. Ei puhelin/sähköposti-ilmoittautumisia. 

Jumppamaksut 2019-2020

Laskua maksaessa käytetään viitenumeroa. Toimistolla voi maksaa muun muassa pankkikortilla tai käteisellä sekä joillakin työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla. Katso kaikki maksutavat.


Maksu muodostuu jäsenmaksusta ja kausimaksusta.


Vuonna 2020, muutos jäsenmaksun maksussa

Yhdistyslain mukaan yhdistyksen toimintaan osallistuvien tulee maksaa jäsenmaksu, jonka määrittää seuran jäsenistä vuosittain koostuva syyskokous.

Vuoden 2019 syyskokouksen päätöksen mukaan vuonna 2020 jäsenmaksumme on edelleen 30€ kalenterivuoden aikana. Erillistä jäsenmaksulaskua ei kuitenkaan enää tule, vaan jäsenmaksu sisällytetään jumppalaskuille kevät- ja syyskaudella maksettavaksi, jolloin kevätkauden osuus jäsenmaksusta on 15 euroa ja syyskauden osuus 15 euroa. Jäsenmaksu on henkilökohtainen ja se tulee automaattisesti laskullesi ilmoittautuessasi ryhmiimme/jumppakortteihin. 

Jäsenmaksu tulee siis jokaisen jumppiimme osallistuvan jäsenen maksaa kahteen erään jaettuna kerran kevätkauden ja kerran syyskauden aikana (poikkeus Sporttia kaikille-kerhot, jotkin erikoiskurssit ja leirit sekä Vantaan kaupungin yhteistyökurssit, joille ei jäsenmaksuvelvollisuutta eli niiden jumpparit eivät ole jäseniämme elleivät osallistu muille tunneillemme). Jos jäsenemme kuitenkin osallistuu vain kevät- tai syyskaudella toimintaamme, vuonna 2020 jäsenmaksu tulee vain siltä kaudelta, mille osallistutaan/mille jumppakortti on. 

Huom. Useampaan korttiin/ryhmään ilmoittautuessasi saman kauden aikana ns. ylimääräisen jäsenmaksuosuuden poistoa, kuten muidenkin alennusten tekoa laskulle tulee pyytää suoraan toimistolta ennen laskun maksua: tnv@kolumbus.fi 

Jäsenyyttämme ei edelleenkään tarvitse irtisanoa, jos jumppiin ei enää seuraavana vuonna osallistuta, vaan jäsenyys katkeaa automaattisesti vuodenvaihteessa, ellei jäsenyyttä taas uusita ilmoittautumalla kevätkauden jumppiin. Rekisteröintiäsi ei ilman pyyntöä kuitenkaan heti poisteta ilmoittautumisjärjestelmästä, mikäli et ole pyytänyt tietojesi poistamista. Pienen tauon tullessa ilmoittautumisten väliin, uutta rekisteröintiä ei siis tarvitse tehdä, vaan voit käyttää aiempaa tunnusta ja salasanaa ilmoittautumiseen. Mikäli haluat, että tietosi jäsenyyden päättyessä poistetaan rekisteristä, niin ilmoitathan asiasta toimistolle: tnv@kolumbus.fi

Epäselvissä jäsenmaksulaskuasioissa ole yhteydessä toimistoon ennen laskujen erääntymistä. 
tnv@kolumbus.fi / 050 313 9340.

Lisätietoa kausimaksuista ja huomioitavaa:


JÄSENMAKSU

- Peritään ryhmään/korttiin ilmoittautumisen yhteydessä kahdessa erässä kevät- ja syyskausilla kausimaksulaskun yhteydessä (poikkeus Vantaan kaupungin yhteistyökurssit ja Sporttia kaikille kerhot)

- Oikeuttaa osallistumaan seuran järjestämille tunneille ja muuhun toimintaan kyseisellä toimintakaudella.

- Oikeuttaa seuran ja seuran yhteistyökumppanien tarjoamiin mahdollisiin etuihin.

- Ei sitoutumista. Jäsenyys katkeaa automaattisesti vuoden vaihteessa.


KAUSIMAKSU:

Ryhmä-/Jumppakorttimaksu

- tulee ilmoittautuessa ryhmään/jumppakorttiin laskulla sähköpostiisi. 

- Kausimaksulaskuun sisältyy myös jäsenmaksuosuus kyseiselle kaudelle (kevät/syksy)

Hinnasto:

Aikuiset

Lapset ja nuoret/PerheliikuntaMaksuilla seura hoitaa mm. :

* ohjaajien ja toimihenkilön palkat
* koulutukset
* TINAgymin tilavuokrat / koulujen salivuokrat
* mm. Suomen Voimisteluliiton ja SCL:n jäsenmaksut
* välinehankinnat
* CD- soittimet
* Gramex- ja teostomaksut
* muita juoksevia kuluja


Huom!

 • Kausimaksu ei sisällä vakuutusta, vaan se tulee liikkujan hoitaa itselleen/huoltajan huollettavalleen tarvittaessa.
 • Kausimaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Alennukset ja mahdolliset peruutukset on tehtävä ennen eräpäivää ja laskun maksamista sähköpostilla toimistolle (lasten ja nuorten tuntien kohdalla huoltajan sähköpostista, josta osallistujan rekisteröityminen on tehty). Maksumuistutuksesta veloitamme 5€. Mikäli jumppa peruutetaan, toimithan peruutusohjeiden mukaan ja ajoissa, jotta saamme poistettua laskun ja tarvittaessa paikan eteenpäin. Maksettuja maksuja ei palauteta ilman hallituksen päätöstä ja maksamatta jätetty lasku ei ole peruutus vaan maksuvelvollisuus jää jos peruutusta ei ole tehty.
 • Mikäli aiempia jäsenmaksu/kausimaksulaskuja ei ole maksettu, tunneille ei ole osallistumisoikeutta. Mikäli et ole varma onko aiempia maksujasi maksettu, tarkista maksujen kirjautumistilanne ilmoittautumisjärjestelmään kirjautumalla.
 • Varmista että jumppa on sopiva lapselle/sinulle. Suosittelemme  kokeilemaan jumppaa ennen laskun maksamista. Aikuisten tunneilla on kauden alussa kokeiluviikko ja kesken kautta tulleella on mahdollisesti kertaluontoisesti kokeilla tuntia 10€/tunti. Lasten tunneilla on pakollinen ennakkoilmoittautuminen ja tuntia voi kokeilla ennen laskun erääntymistä (14päivää) ja maksamista, jonka jälkeen tulee tehdä kirjallinen peruutus.
 • Esimerkki tuntiemme edullisuudesta (aikuiset): Ostaessasi syksyn VIP-kortin, joka oikeuttaa käymään kaikilla tunneilla (esim. 3-5 kertaan viikossa), tuntihinnaksi tulee 3,67 €/h - 2,20/h €.
 • Eläkeläisalennuksen saamiseksi tulee näyttää toimistolla työeläkekorttisi. Tieto merkitään henkilötietoihisi, jonka jälkeen voit saada alennukset laskuillesi.
 • Otathan yhteyttä toimistoon, jos on tarvetta siirtää laskun eräpäivää myöhemmäksi.
 • Syyskaudelle ja kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen. Ryhmäosallistuminen ei siirry automaattisesti seuraavalle kaudelle vaan se tulee tehdä ilmoittautumisen avauduttua.
 • Alkaen kevätkaudesta 2020 10/15x korteista ei saa alennusryhmäalennuksia.

Maksu- ja peruutusehdot /Tikkurilan NaisvoimistelijatHuom! Työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla, kuten liikuntaseteleillä, voit maksaa vain oman henkilökohtaisen jumppamaksusi, ei käy esim. jäsenmaksun tai lapsen kausimaksun maksamiseen.Peruutukset:

 • Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruuttamista. Lasten jumppatunneilla on kokeiluoikeus ennen laskun maksua, mutta mikäli tuntia ei jatketa tulee osallistuminen peruuttaa. 
 • Ohjaajat eivät ota peruutuksia vastaan. Peruutus tulee tehdä toimistolle kirjallisesti ennen eräpäivää ja laskun maksamista: tnv@kolumbus.fi. Kesken kauden ilmoittautuneille eräpäivä laskulle tulee joskus heti ilmoittautuessa, mutta tuntia voi silti kokeilla ennen laskun maksua ja tarvittaessa peruuttaa, kunhan teet peruutuksen ilmoittautumisesta 14 päivän sisällä ja ennen laskun maksua.
 • Peruutetut paikat menevät eteenpäin varasijalla oleville, joten on tärkeää tehdä peruutus ajoissa.
 • Aikuiset: Toivomme, että valitsemasi korttityyppi on etukäteen tarkoin harkittu, mutta mikäli huomaat että osallistumisesi tulee peruuttaa tai korttityyppi vaihtaa, niin olethan yhteydessä toimistoon ennen laskun erääntymistä ja maksamista. Kauden aloitusviikolla on mahdollista kokeilla jumppia ja miettiä sopivaa korttityyppiä ennen ilmoittautumista ja maksua.

Maksumuistutukset ja maksuvelvollisuus: 


Maksumuistutuksista perimme 5 euron huomautusmaksun. Mikäli peruutusta ei ole tehty, tulee jäsen/kausimaksut maksaa kokonaisuudessaan. Osallistumiskiellot:

Jos aiemmat maksut on jätetty maksamatta ei ole mahdollista osallistua jumppiimme, joten hoidathan maksuasiat kuntoon ennen uusia ilmoittautumisia. Maksupalautuskäytäntö:

 • Aikuisten maksuja palautamme ainoastaan jumppaamisen kieltävää/mahdottomaksi osoittavaa lääkärintodistusta vastaan
 • Lasten maksuja palautamme vain erityisen painavista syistä.
 • Mahdollisista palautuksista pidätämme käsittelymaksun. Ethän maksa laskuja ns. vahingossa esim. peruutuksen jo tehtyäsi.
 • Työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla maksettuihin maksuihin ei maksupalautusta ole mahdollista saada.
 • Anomukset maksupalautuksista tulee välittää kirjallisesti seuran toimistolle tnv@kolumbus.fi hallituksen käsiteltäväksi kokoukseen. 

Ole laskutukseen liittyvissä kysymyksissä tai virheellisiä tai ylimääräisiä laskuja saadessasi tai muita ongelmia kohdattuasi ensisijaisesti yhteydessä toimistoon: tnv@kolumbus.fi . Ota yhteyttä myös mikäli olet tehnyt virheellisen rekisteröinnin tai ilmoittautumisen tai ylimääräisen rekisteröinnin järjestelmässä jo olevalle. Tarkistathan aina myös että yhteystietosi ovat ilmoittautumisjärjestelmässä ajan tasalla.


Katso myös maksutapamme:

Maksutavat