Tanssiliikunta


Mixdance aikuiset
Hauska tanssitunti, joka sopii kaikille. Tunnilla on ensin lämmittelyä tanssien, lyhyt ja napakka lihaskunto-osuus, venyttely ja tanssisarjan opettelu. Tunneilla tavoitteena on kehonhallinnan ja liikkuvuuden lisääminen, sekä tutustuminen rennossa ja iloisessa tunnelmassa showtanssiin, street-danceen, reggaetóniin ja moneen muuhun lajiin, myös toiveidenne mukaan! Tunneilla opeteltava koreografia vaihtuu usein ja mukaan pääsee milloin vaan. Tunti on keskiraskas, mutta tunnilla voi tehdä oman kunnon mukaan.
Lavis®- lavatanssijumppa
Lavis on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Sopii kaikille.
Zumba Gold
Zumba Gold®-tunnilla pääset irroittelemaan ihanien lattarirytmien ja maailman musiikin tahdissa. Tunnilla liikutaan hieman rauhallisemmalla tempolla ja askelkuviot ovat helpompia eivätkä sisällä hyppyjä. Zumba Gold® sopii kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta.
Latino
Tanssitunti, jossa tutustutaan eri latinalaistansseihin lajeja vaihdellen ja sekoitellen. Tunnilla opit perusaskelia ja vartalonkäyttöä, sekä hauskoja koreografioita. Tunti koostuu lämmittelystä, lyhyestä tekniikkaharjoituksesta ja hauskoista vauhdikkaista tansseista. Tunti sopii jokaiselle ja pääset mukaan milloin vaan! Tunti on keskiraskas, mutta sitä on mahdollista keventää omaan kuntoon sopivaksi.