Syyskaudelle 2020 voi ilmoittautua netin kautta 3.8 klo 9 alkaen. Päivitämme kausisuunnitelmat sivuillemmeviimeistään kauden alussa. Seuraile sivujamme. Ei puhelin/sähköposti-ilmoittautumisia. 

Kausisuunnitelmiin voi tulla kauden aikana muutoksia. Seuraathan nettisivujen/toimiston/ohjaajan tiedotteita. Uutislistauksessa ja toimintakaudet-sivulla ilmoitetaan mahdollisia poikkeuksia jumpissa. Tunteja ei pidetä loma-aikoina eikä koulujen peruuttamilla vuoroilla.

Kausisuunnitelmat 2020

Huom. sivustoa päivitetään. Osa syksyn kausisuunnitelmista on vielä tekeillä, mutta päivitetään sivuille mahdollisimman pian/jaetaan tunneilla kauden alussa. Jo julkaistuihin syyskauden 2020 kausisuunnitelmiin voi tulla vielä muutoksia kauden edetessä. (Erillinen maininta kyseisen tunnin kausisuunnitelman yhteydessä.) Katso myös lomakaudet ja tiedossa olevat peruutukset toimintakaudet -sivulta . Koska kausisuunnitelmiin voi tulla kauden aikana muutoksia, seuraathan nettisivujen/toimiston/ohjaajan tiedotteita. Äkillisistä peruutuksista pyrimme mahdollisuuksien mukaan ilmoittamaan etusivun uutislistauksessa ja/tai henkilökohtaisesti.

KAUSISUUNNITELMAT SYKSY 2020 (päivitetään sivuille viimeistään kauden alussa)

Hiekkaharjun koulu

Ilolan koulu

Jokiniemen koulu

Simonkallion koulu

TINAgym

Kisajoukkueiden kausisuunnitelmat

Kisajoukkueiden valmentajat jakavat kisajoukkueille kausisuunnitelman.