Huom.  Tämän sivun tekstit, videot ja listaus nettijumpista ovat pääosin keväältä 2020. Tällä hetkellä (30.11.20) osaa kevään jumpista voi kuitenkin jumpata nettikanavallamme ja tulossa on myös jokunen uusi nettijumppa livenä ja tallenteelta. Seuraile sivujamme. 

Jos sinulla ei ole keväällä saatua linkkiä (syksyn uudet jumpparit), ota yhteys toimistoon, jotta pääset hyödyntämään valikoitua jumppatarjontaamme jumppatauon aikana. Jumpat saattavat vaihdella ajoittain, sillä videoita voi olla näkyvissä kerralla vain osa tekijänoikeudellisista syistä.


Jumppaa TNV:n kanssa

Jumppiemme ollessa tauolla, haluamme kannustaa jumppareitamme edelleen liikkumaan ja pysymään kunnossa, kunnes toimintamme palaa ennalleen. 

Alla Live-jumppa -listauksen lisäksi muutamia kirjallisia jumppaharjoituksia, joissa on mm. paljon liikkeitä selän liikkuvuuden ylläpitämiseksi ja liikkeistä voi valita helpompia tai raskaampia vaihtoehtoja iän ja kunnon mukaan. 

Katso siis kirjalliset ohjeet liikkuvuuden ja lihaskunnon ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi (oheiset tiedostot). Haastavimmista liikkeistä on myös esimerkkiohjeet videolla (katso linkit).

Jos linkit tai tiedostot eivät jostakin syystä toimi ilmoitathan asiasta toimistolle: tnv@kolumbus.fi 

Tsemppiä ja virtaa kaikille! -TNV

Nettijumpat syksy 2020:

- Hyvä aamu (Tuija)

- Kasvojumppa  (Tuija)


Nettijumpat kevät 2020:

-Dynaaminen venyttely (Kirsi)

-Hyvä aamu (Tuija)

-Jalkateräjumppa (Tuija)

-Latino 1 & 2 (Heini)

-Lihaskuntotunti ilman välineitä (Minna W.)

-Mixdance (Heini)

-Niska-selkä (Kirsi)

-Niska-selkä (Katri)

-Pilates (Terhi)

-Pilates (Minna W.)

-Tanssicocktail (Noora)

-Taukojumppa 7min (Tuija)

-Vatsa-pakara (Petra)


Lisää treeniohjeita maaliskuun loppuun ja huhtikuun alkuun. Katso kirjallisten ohjeistusten (Word) lisäksi myös video-ohjeistukset: 

Alkulämmittely

https://www.youtube.com/watch?v=0hyddXscv_0

TABATA

https://www.youtube.com/watch?v=5_6mvC1BF-0

TABATA 2

https://www.youtube.com/watch?v=j-Qf6s5U4B8

Venyttelyt

https://www.youtube.com/watch?v=qdKBs_v4r4k


Kirjalliset ohjeet:

Bonusvinkki: Tutustu myös Voimisteluliiton tarjoamaan materiaaliin. Voimisteluliitolla on omissa kanavissaan tarjolla jonkin verran jumppia ja myös lapsille tarkoitettu Välkkäritreeni, josta löytyy kivoja harjoitteita!!!