Jumppaa TNV:n kanssa

Jumppiemme ollessa tauolla näillä näkymin toukokuun loppuun, haluamme kannustaa jumppareitamme edelleen liikkumaan ja pysymään kunnossa, kunnes toimintamme palaa ennalleen. 

Alla Live-jumppa -listauksen lisäksi muutamia kirjallisia jumppaharjoituksia, joissa on mm. paljon liikkeitä selän liikkuvuuden ylläpitämiseksi ja liikkeistä voi valita helpompia tai raskaampia vaihtoehtoja iän ja kunnon mukaan. 

Katso siis kirjalliset ohjeet liikkuvuuden ja lihaskunnon ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi (oheiset tiedostot). Haastavimmista liikkeistä on myös esimerkkiohjeet videolla (katso linkit).

Jos linkit tai tiedostot eivät jostakin syystä toimi ilmoitathan asiasta toimistolle: tnv@kolumbus.fi 

Tsemppiä ja virtaa kaikille! -TNV

LIVE-jumpat/-tanssitunnit Kevät 2020:

Mixdance/ Heini
Pilates/ Terhi
Jalkateräjumppa/ Tuija
Tuijan helppo kotijumppa
Hyvä Aamu/ Tuija
Lihaskuntotunti (ilman välineitä)/ Minna W
Tanssicocktail/ Noora
Niska-selkä/Kirsi
Dynaaminen venyttely/ Kirsi
Vatsa-pakara/ Petra
Pilates/Minna W.
Niska-selkä/Katri 
Latino 1 & 2/ Heini

Huom. Live-tunnit on tarkoitettu kevätkauden jäsenillemme ja linkki on lähetetty sähköpostilla maaliskuun lopussa. Jos jumppalinkkisi on vielä saamatta, ota yhteyttä toimistoon. Jos taas et ole ottanut käyttöön palveluamme, niin vielä ehdit mukaan tutustumaan livejumppiin ja tallenteisiin ennen kuin ne poistuvat käytöstä siinä vaiheessa, kun tekijänoikeustahot  ilmoittavat koronan aiheuttaman luvan laajennuksen  loppumisesta (koskien nettistriimausta ja tallenteita).

Lisää treeniohjeita maaliskuun loppuun ja huhtikuun alkuun. Katso kirjallisten ohjeistusten (Word) lisäksi myös video-ohjeistukset: 

Alkulämmittely

https://www.youtube.com/watch?v=0hyddXscv_0

TABATA

https://www.youtube.com/watch?v=5_6mvC1BF-0

TABATA 2

https://www.youtube.com/watch?v=j-Qf6s5U4B8

Venyttelyt

https://www.youtube.com/watch?v=qdKBs_v4r4k


Kirjalliset ohjeet: