Huom.  Uusia Jumppaohjeita lisätty tälle sivulle 27.3.2020 (Tabata 1 ja 2 , Alkulämmittely ja Venyttely). Lisäksi  lähetämme viikon 14 alussa Livestream-jumpistamme sähköpostia jokaiselle kevätkaudelle ilmoittautuneelle jäsenellemme. Sähköpostilla tulee suora linkki sivullemme suoratoistopalveluun jolta löytyy LIVE-jumppia ja jumppatallenteita, joita voi hyödyntää kunnes ryhmäjumppia voimme taas pitää. Tarkkaile postiasi.

Jumppaa TNV:n kanssa

Jumppiemme ollessa tauolla näillä näkymin huhtikuun puoliväliin, haluamme kannustaa jumppareitamme edelleen liikkumaan ja pysymään kunnossa, kunnes toimintamme palaa ennalleen. 

Tässä muutamia jumppaharjoituksia, joissa on mm. paljon liikkeitä selän liikkuvuuden ylläpitämiseksi ja liikkeistä voi valita helpompia tai raskaampia vaihtoehtoja iän ja kunnon mukaan. 

Katso siis kirjalliset ohjeet liikkuvuuden ja lihaskunnon ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi (oheiset tiedostot). Haastavimmista liikkeistä on myös esimerkkiohjeet videolla (katso linkit).

Jos linkit tai tiedostot eivät jostakin syystä toimi ilmoitathan asiasta toimistolle: tnv@kolumbus.fi 

Julkaisemme/lähetämme jatkossa myös mahdollisuuksien mukaan lisää liikuntamahdollisuuksia  teille lähiaikoina, mutta näillä varmasti päästään alkuun.

Tsemppiä ja virtaa kaikille! -TNV

Lisää treeniohjeita maaliskuun loppuun ja huhtikuun alkuun. Katso kirjallisten ohjeistusten (Word) lisäksi myös video-ohjeistukset: 

Alkulämmittely

https://www.youtube.com/watch?v=0hyddXscv_0

TABATA

https://www.youtube.com/watch?v=5_6mvC1BF-0

TABATA 2

https://www.youtube.com/watch?v=j-Qf6s5U4B8

Venyttelyt

https://www.youtube.com/watch?v=qdKBs_v4r4k


Kirjalliset ohjeet: