Laminoidut jumppakortit ovat valmiina noudettavaksi niihin ilmoittautuneille. TINAgym 2xvko-kortti, koulukortti, Äijäjumppakortti ja VIP-kortti löytyvät toimistolta tervetuloa! Nyt ilmoittautuvia kehotamme tilaamaan mobiilikortin, jos mahdollista.

27.1.2020

Emme postita kortteja, joten noudathan jumppakorttisi henkilökohtaisesti toimistolta ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Kortteja ei luovuteta, ellei maksua ole vielä maksettu. Huomioithan, että pankin kautta maksetut suoritukset eivät heti näy laskutiedoissasi, eli tarvittaessa varaa korttia noutaessasi mukaan myös laskun viitenumeron sisältävä maksukuitti.

Mikäli toimistoajat eivät sinulle sovi  kortin noudolle, niin tarvittaessa voit valtuuttaa jonkun hakemaan kortin puolestasi (lisätiedustelut tnv@kolumbus.fi). Voit myös tiedustella toimistolta toista mahdollista noutoaikaa (ei viikonloppuisin). 

Tiesithän, että 10x ja 15x kortin sekä mobiilikortin saat maksun yhteydessä toimistolta, mutta muiden korttien valmistamiseen menee ilmoittautumisen jälkeen hetki. Jos olet vasta nyt ilmoittautunut ilmoitathan asiasta toimistolle, jotta ilmoittautumisesi huomataan mahdollisimman pian. Mikäli mahdollista valitse ilmoittautuessasi mobiilikortti, joka on tässä vaiheessa kautta ekologisempi ja nopeampi sekä hieman edullisempi valinta.

Mikäli olet maksanut viitemaksuna mobiilikortin jo muutamaa pankkipäivää aiemmin, mutta kortti-ilmoitusta ei ole vielä tullut, olethan yhteydessä toimistoon tnv@kolumbus.fi. Voit myös ennakoida mobiilikortin saamista esittämällä pankin maksukuitin, jossa näkyy myös laskusi viitenumero jolloin maksun kirjautumista laskullesi ei tarvitse odotella.

Toimiston aukioloajat